Gdzie te igrzyska czyli po fuzyjna pogawędka

• Bliżej roku niż jego połówki na Quantum od czasu fuzji - co tu taka cisza? miała być rzeź, igrzyska, chore akcje w stylu zdobywania zaufania aby za moment wycofać flotę i rozbić sojuszniów, każdy czekał na solidne ST a jak widać bardziej dymią x1 niz virgo po fuzji z Q :D

Doczekamy się czegoś solidnego do końca roku czy każdy na UFS bo punkty w sumie ważniejsze niż jakaś tam rywalizacja w ST i to taki trashtalk był bo tak naprawdę to się wszyscy kochamy :/

kupsztyk013dd783704a1407.png

screen ze 'zniszczonych' 2 tyg po fuzji bo mmorpg jeszcze lapal przyrosty z przenosin

podpisano fan i wierny widz virgo jak i quantum :popcorn:

• ST sprawdź, wtedy zobaczysz jak Virgo i Himala rozegrali "królów quantuma" XD

P_A list:

1.pl1: ufs, zrobi fs będzie bronil cała noc i caly dzien, moony posciagane po fuzji

2.szon pla to samo, tylko bez moonow bo wieczny ufs, dobrze ze maja jeden komputer

3.nalimko obudzil sie bez moonow

4.dobrysen ten jest dobry, przeklikal tyle anty na glupie akcje, to nawet scruple nie wydaje tak głupio jak on, nie mówiąc o akcji gdzie cala flote wysłał na podstawke do pla i o malo jej nie stracil XD

5.ten byly GO terqeu cos tam, bez moonow, ufs

6.guff wielokrotnie przełożony jak siostry w zakonie, nawet jak podzielił flote to mu ją zdmuchnęli, flota wieczny lot, boci idle jak szalony, ogolnie pies zgona, jak zgon sie skończył szuka przy-jacól

7.zgon dwie kradzieże, dwa złomy, a tylko on ma nick skreślony :D

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface:

• haha wielkie dzięki Numer 2 właśnie takie streszczenie życia na uni od czasu fuzji miałem na myśli, czyli generalnie dzieje się choć nie tak jak miało to wyglądać w 'zamyśle' jednej ze stron barykady :D zawołam za kolejne pół roku w takim razie chyba, że w dziale ST będą szybciej wyjaśnienia :D :piwko:

• Dawno nie widziałem takiego wypunktowania solidnego :P

Dziwne że "Elyta" Quantum która tak pastwiła się nad satelitami przed fuzją teraz zanikła...

• Sam sobie odpisujesz czy koledze ? Piszesz o ufsach i innych ciekawych rzeczach. Leszczu taki pl1 wystawil juz na was tyle rw ... gdzie wasze kontry na to czy cokolwiek ??? Zlazi z urlopu i lata po was i po calym uni ^^ Zniszczone moony ? Parskam z tego i hatfu na takiego "gracza" Nakupiliscie tych gsow i wasz skil ogranicza sie do tych moonow, stania flotami bez fsa i latania flotami nie do zdjecia^^ Wlacz sobie jakis kanal przyrodniczy i zrob to samo co struś tylko w duże gówno.

• pozdrowiłeś łiski?

im więcej gadasz tym bardziej potwierdzasz jak was boli pupa o to, że przyszły paczkomaty i sielanka się skończyła, pilnujcie kont, bo po zmianach w urlopach będzie ciuuuuuuutkę ciekawiej, poczekamy, zamieciemy gsami, nie zadawajcie pytań o co chodzi, już opłacone u administracji i Niemców :D

Prawda jest taka, że uwolniliśmy quantum od pomyleńców pokroju pla, jego panny (nazywanych dalej "patusiarnią") a już przede wszystkim farmera pawelosa (on tego tak nie zostawi!) XD

Teraz zagadka, kiedy była fuzja? niżej przedstawiam pomocniczy obrazek :D

image.png

image.png

Śmiech to zdrowie, wasze zachowanie dostarcza na naszym kanale discord go tyle, że będziemy żyć wiecznie,.:D

iksde iksde iksde, nigdy nie wyzywaj ludzi od oszustów, bo potem robisz z siebie najgorszego błazna XDimage.png:trollface::trollface::trollface:

• sielanka się skończyła, pilnujcie kont, bo po zmianach w urlopach będzie ciuuuuuuutkę ciekawiej, poczekamy, zamieciemy gsami, nie zadawajcie pytań o co chodzi, już opłacone u administracji i Niemców :D

ja zapytam :D dawaj info co z tymi Urlopami będzie co tam masz ciekawego , zaciekawiłeś mnie tym :) co zmienią ?

• jest opcja na innych grach takich jak ogejmowo podobne że max wykorzystanie urlopy w roku to miesiąc :D

ale bym wolał żeby można było było włączyć i wyłączyć co 48 h albo 72 h

• sielanka się skończyła, pilnujcie kont, bo po zmianach w urlopach będzie ciuuuuuuutkę ciekawiej, poczekamy, zamieciemy gsami, nie zadawajcie pytań o co chodzi, już opłacone u administracji i Niemców :D

ja zapytam :D dawaj info co z tymi Urlopami będzie co tam masz ciekawego , zaciekawiłeś mnie tym :) co zmienią ?

podam konkrety za tego buga co go umiesz na quasar ^^

• Nie wiem co ty tam za leki przyjmujesz ^^ serio. Uwolnij to ty forum od swoich postow bo nie sa zbyt hmm... Błyskotliwe ^^

Swoją drogą info o urlopach od kogo? Z tego co widzialem jeden GO juz bana wyłapał na Quantum^^

• jasne :D no więc wchodzisz w zakładkę " Kup Antymaterie " kupujesz na promocji anty potem czekasz na 42 paczki i za całe anty :) paczusie i tyle parę razy poklikać trzeba

• Kiery pakujecie pl1 i jego drugie konto ?

Konto whisky ma dopisek "Oddam"

wiec pewnie pozostaje tylko dogranie ile złotych w przelewie oznacza to oddam ;) A potem to juz tylko zdjecia urlopu. Fs z dupy. Zdjecie ksiezyca gęsiami z multi konta i piękny wpis na forum w dziale ST :D

Wpierw muszą zaobaczyć ile da się wyciągnąć PLN za Łisky by potem przeliczyc ile za pl1...w końcu nie można już latać bezkarnie gsami po kim się da więc trzeba sprzedać w bezradności a zmiany w urlopach jeśli nadejdą w formie 2/2 albo minimum 1/2 zrobią duże zamieszanie na uniach nie tylko tutaj

Trafiła kosa na kamień tak to się zdarzyło na Quantum

• wydaje mi sie ze z bezradnosci pojda na inne uni uzywajac cmetarza. No i cale szczescie bo wloty po 1k satelit to smiech.

• Wszedłem na Q z ciekawosci. Whisky top 26 czyli nikt juz nie kojaży tego konta, jest z dopiskiem "oddam".
    Pierwsze 3 konta z P_A, nr 4 ale cios, mistrz eko kiedy t gra była jeszcze normalna, nizej pl1 na urlopie pewnie czeka na przelew.

Poza tym na Q nic ciekawego.