Posts by sunnybow

guff gratulacje rozbicia części fal, lecieliśmy na podziloną Twoją flote i braliśmy pod uwage tą ewentualność , dlatego recki leciały żeby siebie pozbierac, razem z Rick Sanchez nie mieliśmy mocy podzielić sie na 11 żeby Ci dmuchnąć te gąski w całości, na ich zbórkę podzieloną byliśmy gotowi 8o nie wszyscy od nas mogli dziś być rano, na pewno nie musielibyśmy się zabezpieczać reckami w celu zbórki sebie.

Przed nami ekscytujący dzień i wieczór, który zakończy się późnym wieczorem, zobaczymy jak ta częśc rozgrywki się potoczy i kto kogo pozbiera:*

olszyn4 mogę Ci zafundować popcorn żeby Ci się przyjemnie nasz wieczorny bfs oglądało :*

Dokup panców na tę ekscytującą środe która zakończy środe.

Sam sobie odpisujesz czy koledze ? Piszesz o ufsach i innych ciekawych rzeczach. Leszczu taki pl1 wystawil juz na was tyle rw ... gdzie wasze kontry na to czy cokolwiek ??? Zlazi z urlopu i lata po was i po calym uni ^^ Zniszczone moony ? Parskam z tego i hatfu na takiego "gracza" Nakupiliscie tych gsow i wasz skil ogranicza sie do tych moonow, stania flotami bez fsa i latania flotami nie do zdjecia^^ Wlacz sobie jakis kanal przyrodniczy i zrob to samo co struś tylko w duże gówno.

Ta a najprostrza z tych niewiadomych jest to jak goscie wielcy flociarze mowia ze trafili gosciowi recki na 50% bez skanow po czym okazuje sie ze zgon byl skanowany i mozna bylo spokojnie ogarnac ze leci reckami na 50% ale przeca amba fatima czary

Pewnie skan byl przed i po nastepnie podliczony zostal dex i fruuuu lecimy ... pewnie nawet te skany na skrinach widziales stad ta pewnosc ze byly...

A po co skan przed jesli gosc 90% spedza na u i polecial na jolo tak goscie pokazywali skany po na discordzie

Masz racje ;) nominuje cie do * super flociarza. "PO" to nawet tampon nie zadziała... no ale tak jak mowilem masz racje^^

Wiesz zebys nie mylil mnie z fanami PA czy jak im tam jest bo dla mnie to starcie czy co to jest to oszustwa i walki vs oszustwa i walki , i skonczylo sie walkiem z ktorej strony pojecia nie mam ale Zgon latal na jolo mial zasiadaczy uzywal botow kupowal konta i jakos wtedy nikt z jego "kolegow" nie mial problemu teraz jak zostal wydymany czy udaje nie mnie to oceniac mowie jako osoba kompletnie z boku jak to widze.

W tej grze spora częsc graczy uznawanych za "dobrych" ma swoje wieksze lub mniejsze przewinki na koncie.Roznica polega na tym ze te grube przewalki, puchniecie kont przy wykorzystaniu bugow itp itd celem wypracowania sobie "nietykalnosci" prowadzi zawsze do tych samych graczy. Dodam ze takich napuchnietych czy to na cmentarzu czy po roznych uni jest sporo. Upsididtagain czy jakos tak i podobne czekajacych na swoja zamiane na "zakupione paczki" jest sporo. Wracajac do glownego watku to wejscie na cudze konto zezlomowanie pokasowanie wydanie anty i dopalek to juz level ekspert. Nawet dla walkarzy czy bociarzy;)

Ta a najprostrza z tych niewiadomych jest to jak goscie wielcy flociarze mowia ze trafili gosciowi recki na 50% bez skanow po czym okazuje sie ze zgon byl skanowany i mozna bylo spokojnie ogarnac ze leci reckami na 50% ale przeca amba fatima czary

Pewnie skan byl przed i po nastepnie podliczony zostal dex i fruuuu lecimy ... pewnie nawet te skany na skrinach widziales stad ta pewnosc ze byly...

A po co skan przed jesli gosc 90% spedza na u i polecial na jolo tak goscie pokazywali skany po na discordzie

Masz racje ;) nominuje cie do * super flociarza. "PO" to nawet tampon nie zadziała... no ale tak jak mowilem masz racje^^

Doradzam podszkolić sie z zakresu szczebelków teamu i tego jaki szczebel co widzi i co może zrobić na twoim koncie, ktore jest wlasnoscia GF;) dla przykładu przemyśl w jaki sposób i kto dopisuje np + jedno badanie za S&D do konta

Nie wiem jak wam ale mi to przypomina staaaaara opowiesc:

Na zielonej rowninie stal sobie malutki Dawid ze swoja stara wysłużona procą a na przeciw niego Wielki Silny Goliat - łapy cale w gównie i trzyma wieeeeelki cieżki miecz że az go podniesc nie może..... A nawet jak sie w trudach uda i w koncu sie zamachnie... to krzywdy nie zrobi tylko tym gownem okolice pochlapie...

Hahahahahah no w koncu sie przyznales ... choc i tak kazdy wie ze juz masz nowe konto;)

Nie kompromituj sie ... starasz sie mowic z sensem ale tylko starasz... Bob budowniczy to kombinator, klamca,bot i oszust a jak mniemam Septimel=Bob budowniczy i mozesz sobie opowiadac co tam tylko chcesz o innych. W fife sobie pograjcie tylko najlpiej tak startujcie ze

3-0. Banda oslow!

A to jest w regulaminie zeby odpowiadac na pytania pucybutow PA ?;)

Jeszcze jakies wymogi? Zlatujecie sie za wlasnym smrodem jak stado much i klaszczecie do kolejnych wlasnych postow. Moze w waszym towarzystwie wydaje sie to fajne... Ale nie jest.

Nie zmieni tego ilosc punktow posiadanych przez was i waszych kolegow. No ale radujcie i cieszcie "Waszym sukcesem" ^^

Nie, nie powiem. Bo nie jest to dla mnie istotne tak jak twoje imie, twoj nik czy koordynaty twoich planet.

Z jednym masz racje... szkoda czasu.

Lubicie byc dymani w grze zatem badzcie dymani. Choc akurat ciebie to nie dotyczy w koncu reka reke myje.

Mam nadzieje ze jakies ogarniete osoby przeczytaly i zrobia co trzeba .

Edit. Carlos widze zawziecie choc nieudolnie bronisz swojego sojusznika ^^.

Czlowieku... albo ty jestes dziwny albo dziwniejszy.

Nie wiem co ty chcesz udowadniac i daleko mam o jakim status quo ty piszesz .

Ja pisze o koncie status quo z quantum ktore tu bylo jak ty zeglowales w lupinie orzecha w toalecie. A TY dedukcje tworzysz o jakiejs himali.

Masakra...

Odpowiedz mi lepiej jak przy koncie 300 baniek robic przyrosty co kilka dni po 30 ??? Bo to jest meritum mojego pytania.

Takze: To jest pytanie a nie twoje jakies wypociny i debilizmy. skoro nie rozumiesz i nie potrafisz analizowac to nie pisz ticketa bo o tym jest mowa w tym topiku.

I ciagle piszesz o tym farmingu... typie nie wazne na kogo polecial to bez znaczenia ... chodzi o to ze nie latal i nie mial zniszczonych zobaczyl topik polecial na cokolwiek... masakra po co ja ci to tlumacze ...... tobie faktycznie trzeba obrazki..

Takze temat jest o tym aby GO sprawdzilo watpliwosci co do tego gracza.

My natomiast prowadzimy dyskusje aby znalezc informache dodatkowe.

Jesli interesuja cie krotkie spodniczki i nie masz czasu na analizy to poprostu nie zasmiecaj tematu. Bo wyglada ze na pisanie postow czas masz Sprzeczne wypowiedzi z twojej strony albo zgrzyty na synapsach poprostu niczemu nie sluza.

Carlos ty przeczytaj uwaznie moj post;) O przyrostach bo w zadnym wypadku nie odniosles sie do zawartych w nich tez.

Czy faktycznie nie potrafisz sam wywnioskowac niczego i trzeba zamieszczac obrazki?

Otworz sobie przyrosty, otworz sobie tych dwoch roznych graczy i historie zmian nikow wraz z datami. Moze zrozumiesz o czym mowie zanim cos napiszesz.

Moj tok rozumowania jest taki ze gracz ktory w ogole nie mial zniszczonych militarnych a mial olbrzymie przyrosty po zalozeniu topiku nagle leci na planete pofarmic i zniszczyc obrone u RANDOMOWEGO gracza.

Wiec... tak carlos bardzo merytorycznie odniosles sie do postu.

Sam zamiesciles kupe obrazkow i rozwiales moje watpliwosci ^^Zamiast od razu potwierdzac czy negowac sprawdz i poobserwuj.

Ciekawy jest tez fakt o staus quo ^^ jak on mogl grac na himie bedac na quantum xDD.

Popatrz,przeanalizuj i napisz - zachowaj taka kolejność.

Co do ekohima to radzilbym wam sprawdzic historie niektorych graczy bo instalujecie sobie kretow w sojuszu [to tez wystarczy przeanalizowac];) i nawet jesli nie dajecie aktywek to same wiadomosci itp moga duzo powiedziec.

Nie wiem czy szanowna spolecznosc zauwazyla...

Czy ktos juz zglaszal, ale ja wlasnie stworze ticketa. Polecam tez i innym moze szybciej sie tym pacjentem zajma.

Konto Septimel aka Bob Budowniczy. Konto po zlomie 300 baniek.

Klepie przyrosty po 20-30 baniek

Paczki- z tym eko NIE

Sura od kolegow-Przy tej ilosci punktow NIE

Przyrost w zniszczonych - NIE

BOT FARMIACY - Tak.

Chyba ze jakies klonowania surowców.

Ticketa warto napisać. Im wiecej tym wnikliwiej sie tym zajma;)

EDIT: Po glebszych ogledzinach zauwazylem duze powiazanie Konta Septimel z Kontem Status Quo : zmiany nikow w tych samych dniach a w niektorych przypadkach nawet niki sie powtarzaja. Co ciekawe te czeste zmiany nikow to cecha wspolna wielszosci bociarzy. Retard muniek tez tam zmienial jak szalony.

Wiec mam nadzieje ze oba boty zgloszone jako wspolna gra przez męskiego wlasciciela;)

Edit xD

Hahaha

Ledwo topik zalozony i prosze septimel pierwszy raz od uhuhuhuhuhuhu przyfarmil innego gracza(amck) ocywiscie nie zeby jakis duzy zysk...xDDDD. Zacieranie sladow nastapuje szybciej niz sie spodziewalem.