Graty Joker
Wojtek nie usuwaj konta, bo i tak jak każdy, prędzej czy później wrócisz
Graty Joker
Wojtek nie usuwaj konta, bo i tak jak każdy, prędzej czy później wrócisz
Joker pokaż koledze jak sie lata
gratki Tomex, nie ważne ile, ważne, że do przodu i nie po satkach
zbieraj zbieraj Tomex, bo wiesz co potrzebuje od Ciebie
Obrońcy Szo
uuuu,gratki
Joker nie odpusci jak lezy ;p
Leth Szo byku
ehhh te bunkiery
Kubuś lubi takie cukiereczki wynajdowac
graty panowie
Oleś -10 łapek i ciaglę rosną, kiedy Ty wnioski wyciagniesz?
I wyzywać kogoś od paczkomatów, bedąc samym na banie/pushowaniu złapanym
Przecież ta surka za darmo nie była chyba nie ? :))))))
Tomex gratki, lezy to podnosimy, szczególnie jak pod nosem
ważne, że sie surka zgadza
Gratki, obrońcy Szo
Gratki Tomek, Obrońcy Szo... szkoda troche tej floty ;p
ale wróci silniejszy, wierze w niego
jak dobrze liczę to 4 penetracja kolegi już
ciekawe czy głowa dalej to dzwignie
Gratki, bo wydaje mi się, że podwójnie smakuje Oleś po jego lotach na produkcje
Olesiowi Szo, niech sie odbudowywuje - zabawa wciąż trwa
brawo Wojtek !
dobrze Cie widzieć wsród grających
Oby na dłużej, gratki
Graty Jozek,
Procent nie zawsze najważniejszy
tutaj też ładna sumka wpadła
Obrońcy Szo a Tobie miłego przetopu
"skromnie" na waciki
gratki, obrońcy Szo i mniej wiary w bunkry
Gdzie ta karawana co miała jechać dalej?
Gratki, miód na moje oczy
Oleś, no SzO - jak to mówią? Karma?
Jechała, tylko najpierw złapała kapcia, potem dachowała a teraz jeszcze wpadła do rowu
szkoda, bo apetyt dalej był na "zabawe", sam obrońca obiecał
Graty za obronę,
Olesiowi Szo i chęci, bo po kolejnym gongu ciężej pewnie się podnieść
Ps jak ci pisali w starciu "udanego przetopu " nie chodziło im w tą strone
daj żyć ludziom nawet bunkry przed Tobą się nie uchowają
no i malinka
gratki, obrońcy Szo
drobne na waciki i zaraz jak cie znam stocznia pełna w panckach !
gratki, dla Obrońcy Szo
Display MoreWitam .
Gratulacje jak najbardziej się należą ,kunsztu atakierów ,choć jak wiecie Gratulować Valhalla nie będę ,z wiadomych powodów jak dla mnie ,kupiona flota (choć można ) ale mi się to nie podoba, każdy może mieć swoje zdanie i Ja mam takie a nie inne .
Ale nawiązując do samej akcji ,oczywiście gratulacje dla Depeszy ,wyczucia ,czy raczej szczęścia że trafił na 16 monów ,akurat tego z kad flota poleciała i dzięki temu powstało to ST .
W brew pozorom ,jest kilka osób które jednak szanują i lubią Piotra (Oleśniczanina) i kilka osób było zaangażowanych do obrony mona , również całej floty ,ale nikt się nie spodziewał że okoliczności potoczą się w ten sposób, co się potoczyły ,nic nie opisaliście akcji ,bo i w sumie dla was, po co ? udany atak ,zdjęcie mona, drugiego oczywiście Lot Megan na niszcz ,oczywiście gdyby ta flota która pierwsza druga i trzecia leciała w pierwszym składzie ,wylądowała by na PZ i mon byłby obroniony ,wtedy sytuacja by się mogła mocno zmienić ,taki był nasz plan ,no ale ktoś u was pomyślał , skład się mocno zmienił ,co nie dało już nam szans ,ani na obronę mona, ani floty i za to gratulacje ,za zmianę decyzji, albo na farcie ,albo celowo ,co też mozna było by pochwalić za zmyłkę przeciwnika.
A teraz inna sprawa ,nie wiem czy Oleś (Piotr) w ogóle się wpisze ,ponieważ po PW od pana (Ghopost4x ) Ja nie widział bym sensu wpisu ,bo po co się wpisywać do kolesia ,który nawet nie potrafi godnie reprezentować swojego sojuszu , Ja nie wkleję tu tego co napisał ,jak Piotr się zdecyduje , to mam nadzieję że to tu wklei i SUPERMEG zobaczy kogo trzyma w swoim sojuszu , jak ładnie go reprezentuje ,ja rozumiem że Piotr mógł zaleźć za skórę ,latając po satelitach tego pana ,czy po jakieś pierdoły dla zabawy ,czy dla tego ze to SUPERMEG , ale ktoś tu zapomniał że to jest gra ,do tego wojenna i można się spodziewać niespodzianek , do tego, to są tylko cyferki ,tu tak na prawdę nikt nie traci życia ,nikt nie pluje ci w twarz ,jak ktoś tak myśli, to powinien iść do psychologa i ten pan, powinien tam na kila wizyt wpaść .
Do tego widząc tu pana (edwardolapista) który niby nie zna (bo dwa posty wygenerowane ,czyli świeże konto założona na boardzie) a może i nie zna ,tu tym bardziej gratulacje wypowiedzi ,pewnie masz świetne zdanie o ludziach w realu ,poznając ich ,albo tylko słysząc o nich ,pewnie od swoich świetnych znajomych z czata ,bo nie wieżę że masz innych, Gratulacje ,naprawdę musisz być kojotem ,brawo .
I dla tego pewnie pan Piotr tu się jeszcze nie wpisał ,nie wiem czy jest sens dla niektórych tu osób w ogóle się wysilać .
Padła flota , ale pewnie zasmucę tu wiele osób ,które padały z rąk Piotra ,z tego co wiem ,odbudowa będzie ,wiec i będzie dalej latanie po satelitach ,i to w grze ,jak by nie patrzeć WOJENNEJ, a zarazem to tylko cyferki
Pozdrawiam i namawiam Piotra żeby się wpisał i wkleił wam tą przesympatyczną wiadomość ,od sojusznika SUPERMEG . Powala .
Jeszcze raz gratulacje i SzO dla Piotra.
gratulacje Ghost4x
- Vallhala kupiona flota, a co sama poleciała ? ty nigdy paczki nie użyłeś?Ten chłop ma takie pojęcie o Grze ( możesz łatwo prześledzić dział ST),że ty z całą obroną którą szykowaliście nie macie łącznie takiej wiedzy( zresztą pokazało to również to starcie).
- Jeśli myślisz, że tutaj decydowało "szczęście" to naprawdę nie masz pojęcia o tej grze.
- i jeszcze sprawa z psychologiem zagadaj o grupową zniżkę to ci taniej wyjdzie a jak się nie uda, zainwestuj ten hajs na korki z ortografii i używania interpunkcji.
W sumie sam nie piszę idealnie, ale twoje 3 razy czytałem, żeby zrozumieć. Dopiero translator od Styrtasiepali mi to wyjaśnił
Musisz zauważyć pewnien drobny szczegół, że tutaj nikt sie na Piotra nie uwziął, tylko każdy odbija mu piłeczkę bo sam pisał głupoty nie raz.
BTW myślałem, że nie ma lepszego inteligenta na tym uni ale po dzisijeszym twoim poście zdecydowanie wygrałeś klasyfikacje generalną
Widzę że urlopy Ci służą
następnym razem nie czekaj na przymusowy urlop tylko sam włącz
Obrońcy
chyba nie slużą
pytanie któremu teraz szybkiej odbudowy życzyć.
jeden to na bank wypaczkuje zaraz ( pozdro corrado), drugi wypushuje z moona idlaka ?
depesza uwziąłeś się na tego olesia jak powiedziałeś, tak zrobiłeś, graty za wytrwałość i akcje - chapeau bas
Gratki dla wszystkich atakujących, bo wiele osób Wam na pewno podziękuje za tą akcje
obrońcy Szo - aczkolwiek nie wiem czy ten skrót dobrze tu pasuje i będzie mu się kojarzyć bez cierpienia
"zabawa trwa dalej" - Oleś Coelho
Adam nie możesz swoich frustracji i niepowodzeń w grze przekładać na postronnych graczy
Gratulacje chomiczku, i dla obrońcy