Gracjan dok coś odda czy na minus wyszedłeś?
Gratki Tomek, obrońcy Szo
Posts by zoltexx
-
-
-
Włodek powiedział, że w nagrodę jutro w dziale "lambadziary" będzie coś specjalnie dla Ciebie
gratki wlotu, obrońcy -
Co tu dużo mówić pogratulowałem na PW i tutaj też , może nie jest to jakaś spektakularna akcja ale zysk jakiś jest . Co do mojego błędu to standardowy czekałem na reset serwera ,nie puszczony fs, kobieta jeszcze się do mnie wprowadzała a ja tez po głębszym i chciała się przytulić to się przytuliłem aż za bardzo spadłem tutaj na innym UNI flota ocalała .Jak to mówią , nigdy nie ufaj kobiecie ^^
morał z tego taki, że baby to zło
chiałeś się przytulić, a tu Tomek cię przytulił
Tomkowi klasyczne graty - przetapiaj, Obrońcybo "przegrać" z klasą też trzeba umieć
PS. nie wiesz w co się wpakowałeś, zamieszkując z kobietą[mod='kasai']Upominam za psedocenzure.[/mod]
-
'za darmo to i ocet słodki "
gratki, obrońcy Szo
-
Olszyn3k tobie również powodzenia.
Lataj i zlomuj
.
Fisher ty nie masz o niczym pojęcia..
( Udowodniłeś to właśnie swoim komentarzem wyżej).
więc nie będę wdawał się z tobą w dyskusję
.
Wodzu na DC Earth też pisałeś, że to VIP zrobiły to grube starcie na HS mimo iż nie widniał TAG "VIP" w starciu ( z tego miejsca gratulacje dla Balboa i swego rodzaju "przeprosiny" bo mu docinałem na DC ze jest Pi&^A a jednak coś tam fajnego z podstawka pokazał - CHAPEAU BAS ) wiec musisz ustalić jedną wersje która mówisz, bo wyżej piszesz ze VIP nie mają nic wspólnego z Rosalind
"Każdy się wypowiada a mało kto zauważył że tak naprawdę VIP na Rosalind nie było praktycznie.." - tutaj muszę ci oddać honor, masz w 100% racje
co do docinki twojej w stronę Fishera( nie łączy mnie nic z nim), to na Pan powinieneś mu raczej mówić, biorąc pod uwagę twoje i jego % i posty w dziale starć.
odnośnie starcia
- gratki dla obu stron za zabawę, o to w tym chodzi
-
Wykosiliście nas jak nikt jeszcze hehe, musze szczerze pogratulować, ciężko konkurować z takimi flotami jakie tu latają, od samego początku byliśmy bardzo pesymistyczni na tą fuzję, spodziewaliśmy się troszkę innego rozwiązania ale mamy to co mamy, Szczere gratulacje !
opcji było wiele, to nie jest wytłumaczenie
i jeszcze "konkurować z takimi flotami " - bez znaczenia, pamiętaj, że sam spuchłeś i dla kogoś też jesteś "taką flotą ".
w takich sytuacjach, znaczenie ma kto jakim skillem operuje i pomysłowością - jak w tym przypadku.A ja uważam , ze nie ma Wam tutaj czego gratulować tym razem ...
To konto to ustawka z Waszej strony .... to nie cynk itd .... to po prostu multi - może się mylę - chociaż nie sadze .... nie będę udawał miłego jak reszta ...pewne rzeczy tutaj powinno się karać - a jak widzę , każdy ma to gdzieś
....tylko tyle ....
Upadły SzO
nawet jeśli to wabik, też trzeba umieć to spasować i ogarnąć
po za tym, żeby obie strony we wszystkich ruchach były czyste, można by polemizować na ten temat
Gratulacje Szo za super akcje ( kolejną ),
Upadłemu również Szo, bo coś tam potrafi jak mu się chce i myślę, że jeszcze coś fajnego zmontuje kiedyś w tym dziale
Co do seladonia i zmianie nazwy .... klasy, w przeciwieństwie do paczek czy kont się nie da kupić -
Jozek, żółta kartka za
Miśka !
Misiek
-
Cieżko napisać graty ... szczególnie,że padają ludzie z earth
ale wiem, że te surowce zostaną dobrze spożytkowane i wykorzystane
Wojtek
-
Piękne cyfry, i piekna akcja
Tomkowi to chyba pozostaje życzyć teraz wysokich nanitów aby przerobiły wszystko
reszcie też wszystkiego dobrego i kolejnych "fajnych" wlotów bo myślę, że pare osób z przyjemnością oglada te StekiP.s dobrze ze Gracjan dołączył, bez niego wydaje mi się, że szło by na remis
Obrońcy klasyczne -
przed toba bestio to nawet sondy trzeba chować
gratki, obrońcy Szo -
Wiesz co tak latać po satkach i pelzaczach. Wstydził byś się 😅
Graty ważne, że na plus 😁
za długo z Overem na jednym DC był
Graty, farmie Szo -
Gruba akcja Józek tak trzymaj 🫣🫣🫣🥳
-
Józek piękny wlot gratulacje 🥳🥳🥳🥳
-
Gratki Kubuś za wlot - skubać Józka tez trzeba umieć
Józkowi to Szo nawet nie życzę :p dla niego to zaskórniaki
P.S Józek wczoraj widziałem, że kupiłeś ( śmiech) ST, dziś sprzedałeś ? -
No panie Wojtku ładnie zarobione Graty %-centem się jeszcze nie raz nacieszysz a zysk wyszedł przedni bez strat
Upadłemu SzO i w sumie zasłużone ,jak dla mnie oczywiście ,bo cholernie nie lubię paczkomatów .
żeby nie było ze upadłego bronie... ale na co mu Szo ?
jak nie lubisz paczkomatów, to 98% tego serwa musisz nienawidzić -
upraszam się o zmiane profilowego na chomika
gratki -
ładny procent i wlot
Gratki
obrońcy Szo
co do PZ, ważne ze nie wziął ktoś obcy, tylko zostaje w rodzinie -
Tomek po Polsku prosze bo nie rozumiemy w sojuszu czy wygrałeś czy gong
obrońcy Szo -
Brawo Hela
1.000.802% - 19.669% = 981,133% zostało do odrobienia
Takie przyczepianie sie na sile. Chwała mu za to ze mimo takiego gonga, i startu na słabym koncie prawie od zera dalej mu sie chce a nie szuka innego konta. Choć przesiadka na ekowe wskazana. Najgłośniejsi są zawsze Ci co najmniej robią. Gratulacje i powodzenia dalej Hela.
Fisher musisz odróżnić sarkazm od prawdy
osobiście pisałem pod "dzwonem " Hela, że życzę Szo.
tutaj z humorem napisałem
trzeba coś wyjąć z czegoś