Witam .
Gratulacje jak najbardziej się należą ,kunsztu atakierów ,choć jak wiecie Gratulować Valhalla nie będę ,z wiadomych powodów jak dla mnie ,kupiona flota (choć można ) ale mi się to nie podoba, każdy może mieć swoje zdanie i Ja mam takie a nie inne .
Ale nawiązując do samej akcji ,oczywiście gratulacje dla Depeszy ,wyczucia ,czy raczej szczęścia że trafił na 16 monów ,akurat tego z kad flota poleciała i dzięki temu powstało to ST .
W brew pozorom ,jest kilka osób które jednak szanują i lubią Piotra (Oleśniczanina) i kilka osób było zaangażowanych do obrony mona , również całej floty ,ale nikt się nie spodziewał że okoliczności potoczą się w ten sposób, co się potoczyły ,nic nie opisaliście akcji ,bo i w sumie dla was, po co ? udany atak ,zdjęcie mona, drugiego oczywiście
Lot Megan na niszcz ,oczywiście gdyby ta flota która pierwsza druga i trzecia leciała w pierwszym składzie ,wylądowała by na PZ i mon byłby obroniony ,wtedy sytuacja by się mogła mocno zmienić ,taki był nasz plan ,no ale ktoś u was pomyślał , skład się mocno zmienił ,co nie dało już nam szans ,ani na obronę mona, ani floty i za to gratulacje ,za zmianę decyzji, albo na farcie ,albo celowo ,co też mozna było by pochwalić za zmyłkę przeciwnika.
A teraz inna sprawa ,nie wiem czy Oleś (Piotr) w ogóle się wpisze ,ponieważ po PW od pana (Ghopost4x ) Ja nie widział bym sensu wpisu ,bo po co się wpisywać do kolesia ,który nawet nie potrafi godnie reprezentować swojego sojuszu , Ja nie wkleję tu tego co napisał ,jak Piotr się zdecyduje , to mam nadzieję że to tu wklei i SUPERMEG zobaczy kogo trzyma w swoim sojuszu , jak ładnie go reprezentuje ,ja rozumiem że Piotr mógł zaleźć za skórę ,latając po satelitach tego pana ,czy po jakieś pierdoły dla zabawy ,czy dla tego ze to SUPERMEG , ale ktoś tu zapomniał że to jest gra ,do tego wojenna i można się spodziewać niespodzianek , do tego, to są tylko cyferki ,tu tak na prawdę nikt nie traci życia ,nikt nie pluje ci w twarz ,jak ktoś tak myśli, to powinien iść do psychologa i ten pan, powinien tam na kila wizyt wpaść .
Do tego widząc tu pana (edwardolapista) który niby nie zna (bo dwa posty wygenerowane ,czyli świeże konto założona na boardzie) a może i nie zna ,tu tym bardziej gratulacje wypowiedzi ,pewnie masz świetne zdanie o ludziach w realu ,poznając ich ,albo tylko słysząc o nich ,pewnie od swoich świetnych znajomych z czata ,bo nie wieżę że masz innych, Gratulacje ,naprawdę musisz być kojotem ,brawo .
I dla tego pewnie pan Piotr tu się jeszcze nie wpisał ,nie wiem czy jest sens dla niektórych tu osób w ogóle się wysilać .
Padła flota , ale pewnie zasmucę tu wiele osób ,które padały z rąk Piotra ,z tego co wiem ,odbudowa będzie ,wiec i będzie dalej latanie po satelitach ,i to w grze ,jak by nie patrzeć WOJENNEJ, a zarazem to tylko cyferki 
Pozdrawiam i namawiam Piotra żeby się wpisał i wkleił wam tą przesympatyczną wiadomość ,od sojusznika SUPERMEG . Powala .
Jeszcze raz gratulacje i SzO dla Piotra.
gratulacje Ghost4x