Graty TOP 0 na Ogame.pl
Kara musi być i jak widać wyłączyli Ci możliwość ataków. Brawo
Posts by smOOk
-
-
Ruda Czy mozemy sie dowiedziec dlaczego jedno konto ktore bralo udzial w pushu nie zostalo za to ukarane ?
I uzyskało korzyści z tego starcia w postaci "punktów honoru" i nie tylko za które można w grze dokonać zakupu ? np na licytacjach ?
-
Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan
Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia
Tu jest fejm a nie zysk!
jak już dajesz to daj cały screen a nie to co ci pasuje dać leszczu
opowiedz dokładnie o co chodziło z tym
a nie sam screen
troszke słabo
leszcz to jesteś ty, uważałem Cię za Pro gracza, ale niestety to ty jesteś największym leszczem tej gry który dla cyferek da się poniżyć, i nic nie umiesz osiągnąć uczciwie, wstyd i hańba
zobaczymy jak do tego podejdzie administracja = choć odpowiedź jest znana = przecież nie urwą kurze znoszącej złote jaja głowy = hahaha -
@smOOk , daj mu się pocieszyć
, Ty to wszystko widzisz w czarnych barwach , każdy może powiedzieć sprawdzam i napisać ticketa , co prawda Go niby sobie podetrze ... ale przynajmniej będziesz miał spokojny sen:D
pytanie , kiedy dobitka Doku ?:D bo z samego doku można wykręcić ładny top , tym razem cały sojusz w ACS , żeby było sprawiedliwie
nie zamierzam pisać ticketa, bo
- nie ma po co
- nie ma do kogo
- szkoda czasu
- to i tak nic nie da
- inne można sobie dopisać
P.S. chyba doku nie dobijąhahahaha
-
Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan
Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia
Tu jest fejm a nie zysk!
-
Niech wycofają paczki i tyle, nie będzie domysłów. Ale ich nie wycofają bo to żyła złota.
A tak to każde ST będzie gadane, że ustawione.
Proste.nie wycoają bo to hajs
-
To jest zadziwiające. No co za dzbanem, tępą dzidą, gimbazą czy co tam jeszcze można napisać aby w prost nie obrazić, aby myśleć, że Majs mając 16 bilionów pkt (chyba bilionów, słaby z matmy jestem) się pushował na takie coś.
Tak jak napisał, 100zł i z paczek ma więcej.
Fakt, Majs konto zrobił na kupowaniu paczek, gra na to pozwala, ja tego nie pochwalam ale robi to legalnie, trzeba być skończonym idiotą aby myśleć aby za 100zł ryzykował jedno z największych kont w historii ogame all world.
No ale teorii spiskowych będzie masa.
Majs: mała rada. TY weź się po prostu nie ruszaj bo jak tylko gdzieś polecisz to push. Sam Cię zgłoszę
P.S. Uprzejmie informuje, że jestem przydupasem LBK i mi kazano, więc to nie moje słowajeśli z tego starcia nie będzie konsekwencji i to nie zasadzie "proszę odesłać surowce" = to nie tylko ja ale "my" się z tego ogame wypisujemy
-
Żenada, żenada, żenada
Resztę dopiszcie sobie sami -
Wiem że już pytałem ale muszę się upewnić bo tyle wku....u co dostałem na jishui to szok.
Czy jak usunę konto z serwera sezonowego to skiny/avatary/tytuły zostaną na koncie? wiem że w momencie przekazania znikają.
Czy ktoś już coś takiego robił że kasował konto z serwera sezonowego?
nie zostaną - niestety
-
Graty wyłapania wieczornej drzemki
-
U mnie na UNI Vela, jest prawidłowo.
-
Tiaaa, zaraz zaczniecie porównywać kto i co ma większego, zatem ucinam parę postów i upraszam o spokój!
wakat , ale jest spokój, nawet przeciwnicy przesyłają buziaki, więc nie rozumiem skąd Ci do głowy przychodzą takie rzeczy że mu tu jesteśmy nie grzeczni, wręcz bym podejrzewał że twój post jest właśnie po to żeby eskalować konflikt żeby mieć co ciapać
oj nie ładnie
-
Agresorowi gratulacje jak zawsze, nie wiem coś ty się tych urlopów u nas uczepił ? Po raz kolejny napiszę, wiesz co to są wakacje ?, wiesz co to jest odpoczynek ?, wiesz co to jest rodzina ? chyba nie
-
wygląda to tak że wam sie świat poprzestawiał bo już tak dobrze było multikonto Gradobitka codziennie kogos ustrzelał i było bosko , latlerki w nocy o 3 schodzily z urlopu i zapominalskich złomowało , a tu taki niedobry "Ashwagandha" was porozstawiał po kontach i teraz zostaje dziamgać na forum bo w grze to już niema za kim sie schować
a jak pisze prawde to najlepiej obrazić mnie i i od troli wyzwać
a jeszcze biore Dynid na alergie mam uczulenie na takie pierdoły co piszecie i jaką postawę reprezentujecie
Niech ten wasz niedobry a może i dobry "Mastercard" uważa bo jeszcze przyjdzie pora na telesfora
Jak już piszesz że konto Gradobitka to multikonto to poprzyj to faktami a nie piszesz głupoty jakich mało = buahahaha -
10 mil Dtekow puscic z planety na transportuj to proszenie sie o złoma tym bardzie będąc niebieskim ludkiem
ledwo z Urlopu zszedł a już dzwon
i pewnie jutro bohatersko pójdzie na kolejny urlop jak reszta niebieskich
Smooku, Kochanek, MysliLowca,Barney sami Bohaterowie Vela
znajdź sobie inny obiekt zainteresowań niż moja osoba, z góry dziękuję.
P.S. informacja dla troli ogamowych i innych podobnych: na pewno w tym roku U nie zdejmę, a naj prawdopodobniej wcale, nie będę się "ganiał" z osobami mającymi pożywkę z tego że mają DUŻO kasy którą wydali na grę = bo jest to dla mnie czysto pół śmieszne :), i podnoszą sobie w ten sposób swoje ego. Kiedyś słyszałem takie fajne powiedzenie "przyjdzie kryska na matyska". Tyle w temacie :).
Agresorowi niemniej gratuluję wyłapania takiego zagrania = też bym tak się zachował. Leo - odbudowy = to tylko trochę DTków -
Co do wszystkich żali itp
Gradobtka / robson bo to w sumie żadna tajemnica to co stworzył - to stworzył z gry "bez kupowania", a pokonała go flota kupiona za $$$ i o to mi chodzi
że żeby nie było można kupować anty - to on nigdy by nie poległCo za bzdury 😂 bronisz go i bronisz, a zlamil sprawę ten Twój "pro gracz" który "nigdy by nie poległ" bez anty przeciwnika. Nie pograzaj się, bo dokonasz odwiertu. Szczerze kibicuje, żebyś był następny..
jak nie pojdzie na Urlop to bedzie następny
prędzej ty będziesz następny, na pewno nie ja, a ad urlopu i urlopów już się nie jednokrotnie wypowiadałem
i nie będę się powtarzał
-
Starcia gratuluje, jak każdego i każdemu, nawet przeciwnikowi :), więcej komentować nie będę bo to nie ma sensu, a troli karmić nie zamierzam :).
-
Co do wszystkich żali itp
Gradobtka / robson bo to w sumie żadna tajemnica to co stworzył - to stworzył z gry "bez kupowania", a pokonała go flota kupiona za $$$ i o to mi chodzi
że żeby nie było można kupować anty - to on nigdy by nie poległ -
Oj smOOk'u ... skrzywdzony przez antymaterię. Twój sojusznik Gradobitka to dobry gracz nie wykluczam tego ale on trzyma fason , pogratulował na priv z kultura i bzdur nie pisze jak Ty. Wszystko co Ty robisz jest dozwolone i święte , nawet to jak zbugowaliście nam falange, i nikt z nas afery nie robił za takie zagrania a Tobie ciągle coś nie pasuje. Proponuje zakup maści na ból d...
kupiłem :), pozwól że jutro na priv, napiszę o co mi generalnie ......
-
Gratulacje :)!
Stalo poleciales i zjadles deserek
co do tego ?
Pozostaje pogratulować, niestety przewaga punktowo flotowa zrobiła swoje, szkoda tak dobrego gracza
i w dodatku sojusznika, zakładam że odbudowa będzie
Niestety to starcie to ewidentny przykład jak kasa pokonała pro gracza, niestetyserio?
co ma jedno do drugiego ?Stało - poleciał.
nie wazne czy 1x przewaga czy 1000x
Wynik jest jeden i tyle w temacie :))
brnij po kolejnych !
tak = stało poleciał, tak jak wczoraj na Ciebie