Posts by smOOk

Ruda - proszę o publiczną odpowiedź

Czy support Ogame nie widzi co się dzieje na UNI Lacerta, przecież to się w pale nie mieści, kilku TOP graczy pushuje się co widać po ogólnie dostępnych źródłach np. statystyki mmorpg a operatorzy gry tego nie widzą ? Przecież to jest skandal. Co z tego że gracze zgłaszaj do supportu co się dzieje - zresztą nie jest to trudne do odkrycia a operatorzy gry tego nie widzą ? Korzystanie z botów, skanerów i innych "ułatwień do gry" jest tak oczywiste że granie uczciwie w tą grę i osiągnięcie wyższej pozycji w TOP jest praktycznie nie osiągalne a wręcz raczej nawet nie możliwe. Proszę nie odpowiadać mi że zajmujecie się tą sprawą bo zajmujecie się zawsze tylko nie widać efektów, i proszę nie pisać że nie widzicie problemu bo tak dobrego żartu to już dawno nie słyszałem.

A graczy proszę o wypowiedź co sądzicie w w/w temacie.

Dziękuję.

P.S. Dodam że z punktu widzenia programistycznego wyeliminowanie dostępu dla oprogramowania TYPU BOT i podobne jest tak banalnie proste, że programista z podstawową wiedzą jest w stanie to zrobić w kilka godzin :).

Szanowni Operatorzy Gry, Administratorzy itd

czy zamierzaci naprawić grę ? ilość wystepujacych błedów jest taka duża ze nie da sie grać w ta grę, nie chce mi się juz tu wszystkich wypisywać, bo wszyscy wiemy jakie one sa i ile ich jest. Niektóre są od kilku miesięcy i nic z tym nie zostało zrobione. Czy tylko umiecie sprzedawać anty materię (i to tez nie do końca działa - bo potrafia sie pojawić po kilkunastu minutach od zakupu).

Dziekuje za odpowiedź.