[ciach]
Fajnie że Art mi tydzień umilił mówiąc że u68 połączy się z Nekkar. A wiesz może Art kiedy to nastąpi? Jeszcze w tym roku czy nie bardzo?
[mod='Ruda']Offtop[/mod]
[ciach]
Fajnie że Art mi tydzień umilił mówiąc że u68 połączy się z Nekkar. A wiesz może Art kiedy to nastąpi? Jeszcze w tym roku czy nie bardzo?
[mod='Ruda']Offtop[/mod]
[ciach]
są duże szanse na połączenie. Z tego co pamiętam, to nekkar w naszych planach od zawsze jest przeznaczony do połączenia i to się chyba nie zmieni.
No i super! Wydaje mi się że łączenie Nekkar tylko z u68 to świetny ruch z Waszej strony. Graczy będzie wystarczająco, a i tak pisałem wyżej, punktowo jest też w sam raz. Nic, tylko łączyć te 2 światy. Ajajajajjj się doczekać nie mogę
[mod='Ruda']offtop[/mod]
Display MoreJa jestem dalej za docelowymi Nekkar i u68. Jako 2 najstarsze a Sombrero Kalyke Taurus Xanthus połączyć albo dać wybór jak pisałeś zresztą. Wybór jest też dobrą opcją. Każdy pójdzie gdzie będzie chciał.
np.
Sombrero ok 400
Kalyke ok 400
Xanthus o 1000 do Nekkar
a taurus do u68
Zresztą sam tak pisałeś wcześniej.
[ciac
[ciach]
Widać, że fuzję ewidentnie pod siebie robisz, a dlaczego nie spojrzysz na punkty? Przecież u68 z Nekkar pasują do siebie idealnie i tego chcemy. Wszystko się fajnie wymiesza jesteśmy na równi, a stratni nie będziemy. No chyba, że Ty zamykasz, to masz pecha kolego... życie
Art jest opcja by głosować za połączeniem u68 z Nekkar? Robicie takie ankiety w ogóle?
[mod='Ruda']Offtop[/mod]
A mi nikt nie potrafi odpowiedzieć?Ja się pytam grzecznie gdzie mogę zagłosować za fuzją u68 z Nekkar?
Ktoś mi może dać link?
GF - Równy musi grać z równym!
Witam zza światów czemu nowe forum nie przeniosło starych kont forumowych?
A kiedy ta fuzja bedzie?gdzie mogę zagłosować za tym by u68 połączyli z Nekkar? Pragne tego od dawna jak wy seksu. Inne unie to płotki, niech je tam połączą razem i gitmalyna. Chce u68 z Nekkar, super pomysł dajcie ankiete