Na Antiogame nie jestem w stanie podnieść żadnej floty- ktoś to ogarnie? Powinna być wprowadzona jakaś blokada ataków czy coś.
EDIT: Da się jak wyłącze Antiogame- gratuluję GF, że zabraliście mi mój ulubiony dodatek
Na Antiogame nie jestem w stanie podnieść żadnej floty- ktoś to ogarnie? Powinna być wprowadzona jakaś blokada ataków czy coś.
EDIT: Da się jak wyłącze Antiogame- gratuluję GF, że zabraliście mi mój ulubiony dodatek
Widzę, że tak jak na ozone dalej w formie Piękny zysk, przetapiaj i latajcie dalej, może kiedyś znowu się spotkamy
Wrzucam za znajomego z soja. Obrońcy chociaż już uciekł na urlop. Z pozdrowieniami dla aktywnych
Dnia 17-05-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Diabel [SKW]
Obrońca Viceregent Vulcan
Ciężki myśliwiec 18
Krążownik 4
Okręt wojenny 2
Recykler 33
Sonda szpiegowska 2.011
Bombowiec 4
Niszczyciel 3
Gwiazda Śmierci 500
Pancernik 2
Reaper 1
Pathfinder 140
Okręt wojenny 145.937 ( -4.063 )
Pancernik 486.755 ( -13.245 )
Agresor stracił łącznie 1.369.605.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 6.964.206.000 jednostek.
At these space coordinates now float 2.842.259.000 metal, 2.501.391.900 crystal and 490.016.800 deuterium.
Agresor przejął łącznie 1.092.393.469 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 2.626.205.156
Kryształ: 2.274.778.056
Deuter: 655.472.957
agresor zyskał łącznie 5.556.456.169 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -3.844.316.156
Kryształ: -3.346.803.156
Deuter: -865.480.157
obrońca stracił łącznie 8.056.599.469 jednostek.
Ładnie. Obrońca był mocny w pisaniu na czacie, a jak dostał złoma to już na urlopie, a nick zmieniony na ,,oddam". Gratulacje
Benio znowu w reckach, nieźle. Fajnie, że topka ma równych sobie i się coś dzieje
Jest o tyle lepiej, że przestały mi znikać planety i moony przy dodatku Anti Ogame. Flota też się trochę mniej wiesza. Fakt, że jest to bardzo powolne, ale w moim odczuciu z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej
Ale walnęło! Od pewnego czasu na naszym uni niewiele się działo, ale chłopaki wrócili i od razu akcja. Dobrze, że na Beniu. I to nawet nie chodzi o żadne paczkomaty itp. bo ja nikomu w portfel nie zaglądam. Jednakże wysyłanie na kogoś np. pare k gęsi na pustą planetę, bez żadnego zysku tylko po to, żeby rozwalić obronę (a przecież nikt się nie podstawi przy takiej ilości) jest słabe, szczególnie że taki atak wysyłany jest tylko dlatego, że ktoś przelicytował agresora w licytacji
Liczę na to, że jak chłopaki wrócili to będzie więcej takich akcji, a Benio się tak łatwo nie podda (czego mu życzę, niech wygra lepszy jak to mówią)
Z pozdrowieniami dla aktywnych
Gratuluję starcia, konkretnie walnęło Myślę, że darka mogła trochę zgubić pewność siebie- nie poszedł na urlop i nie wysłał fs'a, bo stwierdził że i tak nikt go nie poskłada- jak widać był w błędzie
Atakujący widzę po statach przetopili już większość złomu, obrońcy
Gratulacje, widzę że gdy rybka na urlopie Ty szalejesz, obrończy
Zbliża się połowa lipca i czy cokolwiek wiadomo co z formami życia na pozostałych uni? Można się spodziewać czegoś konkretnego w najbliższym czasie czy najwcześniej po wakacjach?
Przy paczkach jakimi operujecie taka strata to tyle co nic, więc myślę że kwestia czasu jak atakujący wróci z U
Widzę, że moi sojusznicy nieźle dali wczoraj [ciach]. Szkoda, z drugiej strony gratulacje. Przynajmniej na uni coś się dzieje, a Benio czy dark evil nie mogą spać spokojnie
[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]
Display MoreSpójrzmy prawdzie w oczy. Nie ma na co czekać. OGame się kończy. Testy na serwerze będą trwały bez końca. Bo zawsze cos się znajdzie do poprawienia.
Mam tylko dwa pytania:
1. Ile flot padło na u68 przez błędy LF.
2. Jeżeli jest tak źle to czemu nie widzę wylewającego się hejtu, narzekania etc.
No bo jeżeli rzeczywiście tak źle to czemu otwierane są nowe Uni z LF.
Tylko proszę nie piszcie, że nowe uni ma mało flot, pkt itp. Bo jeżeli otwierany serwer ma 8x prędkości flot pokojowych to z expow po 2 miesiącach powinien być saigon na uni.
Ale to tylko takie moje pitu pitu. Może się nie znam. Może czegoś niedoczytalem.
Miłego wtorku życzę. 3majcie się.
Nie jestem jakimś wielkim specjalistą, ale z tego co się orientuje to chodzi o jednoczesną liczbę ,,odpalania" nowych budowli. Na starych uni ludzie mają miliardy surowców i po wejściu FŻ duża część z nich w tym samym momencie poszła by w rozbudowę nowych budynków- serwery by tego nie ogarnęły. Na nowych uni wszystko rozkłada się w czasie- jak ktoś gra z anty to po tygodniu ma miliardy surowców, które inwestuje w FŻ. Z kolei zwykły gracz (bez anty) taki poziom osiągnie w miesiąc, a kolejny jeszcze później. Wówczas serwery ,,nadążają".
Rekompensatą będzie pewnie jeden dzień ze sztabem czy coś w tym stylu (o ile coś takiego w ogóle będzie)
Moi sojusznicy coś ostatnio nie mają szczęścia- gratuluję wyczucia, obrońca minimalnie się spóźnił. Udanego przetopu
Gratuluje złapania sojusznika- niewiele mu zabrakło, żeby uciec. Diabłowi a agresorowi szybkiego przetopu
Szkoda Kurta, jak sam napisał dba głównie o konto na Narvi, które jest w ścisłym top, a tutaj mu tak nie zależało i dał się złapać. Gratulacje dla agresora
Szkoda sojusznika, wysłał zły fs i jak padł moon to nie mógł za bardzo już nic zrobić. SZO Maro