Posts by maxkolonko

Agresor właśnie pokazał, że dla cyferek jest w stanie zrobić wszystko. Konto obrońcy zostało kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich.

Dno i jeszcze raz dno.

NIC z tego nie rozumiem.

Agresor miał nie atakować, bo konto obrońcy zostało kupione?

Problem w tym, że to agresor kupił konto, które następnie zezłomował. W dodatku przez 3 dni dorobił 500k LM. Tutaj skład floty tuż przed sprzedażą jako dowód: https://media.discordapp.net/a…5205826727966/unknown.png

Agresor właśnie pokazał, że dla cyferek jest w stanie zrobić wszystko. Konto obrońcy zostało przez niego kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich.

Dno i jeszcze raz dno.

Agresor właśnie pokazał jakim jest dnem. Konto obrońcy zostało kupione 3 dni temu za 350 złotych. Wiem o tym, bo poprzedni właściciel mi o tym napisał. Ponadto przed samym złomem zostało dorobione LM i innych ,,śmieci", żeby tylko złomu było jak najwięcej (co widać po RW- samych LM ponad 900k) W starciu brakuje też ok. 150 gąsek. Zostaną one pewnie wykorzystane przy niszczeniu moonow w przyszłości, żeby Intro nie musiał wysyłać swoich. Jako dowód załączam skład floty tuż przed sprzedażą konta, każdy może sobie sam porównać: https://media.discordapp.net/a…5205826727966/unknown.png

Dno i jeszcze raz dno.

Pomijając ten spam, który jest na górze, to bardzo słabe zagranie z Twojej strony MamDres . Jak się z kimś umawiasz na lot, to lecisz a nie sojusznik robi podstawkę, jeden agresor zawraca i wówczas lecisz samemu ,,na gotowe". I to tylko dlatego, że szkoda Ci było dzielić się z kimś wirtualnymi surowcami. To, że większość z was ma takie statystyki, dzięki PLN to już pomijam (nie twierdzę, że wszyscy, ale serdecznie pozdrawiam Blusika od was z sojuszu, dawnego ,,Captain IO- oddam", ale to co zrobiłeś to zwykłe chamstwo. To tylko gra, a kulturę i szacunek ma się tylko jedno- Ty to właśnie bezpowrotnie straciłeś.

EDIT: Po screenach, które wysłał mi agresor zwracam mu jednak honor- sytuacja nie była taka prosta, mógł lecieć na sojusznika z obcym sojuszem albo się wycofać- winy bym tu przede wszystkim szukał w zachowaniu jet fajer. Gdyby fs wracał szybciej to sprawa by się pewnie zakończyło standardowo (czytaj ACS i złom) a tak wyszło jak wyszło. Agresorowi gratuluję (nie bardzo widzę w nim winę, szczególnie że dał znać 2 godziny wcześniej lumpom jak wygląda sytuacja)- co innego jet fajer). Obrończy SZO