Posts by priesten

Y2K najwiekszy moralizator w ogame ;)

Dziękuję Ci za wiadomość pełną ciepła, rzeczowych argumentów i klasycznej komorniczej retoryki. Każdy Twój post to jak podróż do świata alternatywnej logiki – trochę jak oglądanie stand-upu, tylko z mniejszą ilością śmiechu, a większą dawką desperacji. Zacznijmy od tego, że Twoje „argumenty” to jak zawsze miks zmyślonych scenariuszy, osobistych wycieczek i frustracji. Twierdzisz, że ktoś coś sobie „pushował” między moonami – no brawo Sherlocku. Tyle że nikt oprócz Ciebie nie widzi tam żadnej sensownej narracji. A tekst o „planecie rzekomo pod waszą falangą” brzmi jakbyś sam nie wiedział, czy chcesz się śmiać, płakać, czy może rzucić zgłoszenie do GO z podpisem „na czuja”. Zgłaszaj do GO a nie płaczesz.

Aha – dziękuję też za publiczne obrażanie „wszystkich z zerowym poziomem”. Myślę, że wielu graczy na uni czuje się teraz zaszczyconych Twoim wpisem – jakby to powiedzieć... pokazujesz w nim dokładnie ten poziom, którego rzekomo nie masz. I na koniec – z niecierpliwością czekam na to RW. Serio. Chociaż kto Cie tam wie, a noż widelec wyjdzie jakiś bugusing albo włamanie na konto ;) Chociaż może wreszcie będzie można coś skomentować w oparciu o logi, a nie o Twoje „wizje”. Tylko błagam – tym razem bez dopisywania bajek o moonach, kontach i tajnych teleportach z Allegro.

Z wyrazami szacunku,

Ty tak serio, czy trzeba Ci wrzucac cytaty ?

Farming jest czysty. Może konto Poziomka że tak płacze na forum.

A tak Kromak zobaczył na fali i zaczął wydawać na radnomowym koncie sure . Graty syfu ,który sam na waszym lewym koncie stworzyliście ! Brawo ;D

Każdego bedziesz oskarżał o lewe konta kto napisze kilka słów prawdy?

Wiec odnosnie tego RW - to konto było powiązane z Wami - Kmicic przeciez u Was gra. ksiązki czytałeś to chyba wiesz że Kmicic -> Babinicz :trollface:

No i bardzo prosze udowodnij że Kromak siedzi na tym koncie ;) Syfu? Nie żartuj wszystko zaczął Peinard wysyłajac z 1 ukladu w 7 gali fsa 20 us dalej - moze go nauczcie fsowac

A najlepiej niech kolejne posty do mnie Ci pisze nie wiem czy Marchewa czy ktokolwiek inny ;) Albo ogranicz sie do wrzucania popcornu

Co za bzdury

Boże ale Ty jesteś żenujący ....

Ja nie musze z nikim o niczym gadać, bo jak tylko zobaczylismy ten transport to od razu poszło info ze cos kombinujecie

Potem bylo jak mowisz - sciaganie kromki z urlopu ktory mial najblizej i flote pod reka

A potem był Twoj lot tam

Blad przy FS - a to dobre, koleś ma 20 us od miejsca gdzie ladowała surka, czy lata na kolonizuj? to też jakieś info

W tej Twojej całej abstrakcyjnej historyjce która sobie wymysliłeś brakuje jeszcze twierdzenia, że to Kromak sie włamał na konto Peinarda i wysłał tę sure, potem zalogował sie na swoje konto a jak Ty zaczałeś lecieć to zalogował sie na obrońce. Bo jak wszyscy wiedzą połowa kont na tym uni to konta PN - wszyscy wiedza że nie kumasz w ironie, wiec sobie weź to zacytuj i wrzuć w sygne :trollface:

Strasznie nerwowo reagujesz na pytania, nawet nie oskrażenia i troche mi smutno że porównujesz mnie do bandziora - ja jednak trzymam jakis poziom

A ja w sumie nie rozumiem dlaczego to takie glupie oskarżenia, głupsze słyszałem pod naszym adresem

Już 2 lata temu jak to konto trafił ktoś od nas była dyskusja - ze konto nagle traci kmicic w ostatnich latach głownie Y2k je farmi, zreszta to Komornik swego czasu najbardziej płakał pod RW na tym samym graczu piszac ze konto było do sprzedania na allegro. Wiec jak to jest siostro? Drzazge widzisz w czyimś ale belki w swoim już nie zobaczysz?

Btw - mam nadzieje ze Peinard odzyskał surke, jeden Komoras wysylajacy grube miliardy na jakies radnomowe konto, a potem drugi to farmiacy - lepiej zawczasu to komus zglosic ;)

Gratki bez wzgledu na to czy to ustawka czy nie, miec fantazje i bez konsekwencji farmic to konto to tez jest sztuka ;)

Ta obsesja na punkcie Kromaka jest niezdrowa, zdajesz sobie sprawe z tego?

Masz jakies doswiadczenia dotyczace grania kilku osob na jednym koncie, że zakladasz ze to był powód bana? Jezeli grało kilku to pewnie i kilka innych banów powinno pójść.

Tak czy siak pewnie na dniach sie okaże czy Ban słuszny czy nie, swoja droga z tego co pamietam sam dostałeś kiedys bana za coś, ponoć niesłusznego i musiałeś odsyłać surowce, nawet gre miałeś znowu kończyć, wiec nie wiem kto jest bardziej kryształowy

Kilkanaście osob czekało i u nas na to ST od wczoraj :rebels:

Bardzo ładnie, miło sie oglada, chyba nawet była dzisiaj jakaś dyskusja że jakby była opcja na bronienie to byśmy chetnie dofarmy puscili :trollface:

Obrońcy niczego, sprzedaj konto, zajmij się życiem, uwalniajac sie od ogame pomożesz sobie i całej społecznosci ogame

Jeszcze raz gratki Komornikom 8)

Zasmuce Cie ale ale Twoje życie i interpretowanie faktów jest strasznie zero-jedynkowe, a apropo manipulacji jezeli ja to robię, robisz dokladnie to samo:

- nie wrzucaj mnie do żadnego fan klubu w szczególnosci z Spawaczem czy też Augustem, potrafie czytać wyciągać wnioski, a jedyny fan klub w jakim jestem to fan klub PN czyli moj własny

- raz do Ciebie napisałęm na disco jak w temacie zupełnie nie zwiazanym z moim sojuszem po raz kolejny zacząłeś wyciagać nicki i ludzi ktorzy niby liża PN (jakaś obsesja?) swoja droga czekam na kolejne screeny rzeczy które do Ciebie napisałem 5 lat temu, to pokazuje faktycznie kto ma obsesje, kto siedzi w karawanie a kto wyszedł na spacer z psami ;)

- nie szanujesz innych ludzi, ile sie naczytało tutaj co wypisujesz do nawet do farmionych ekonomów, nawet do mnie pierwsza rzecz jaka napisałeś na disco było "ale jesteś głupi" (dyskusje 5 latka) i żeby nie było nie mam z tym problemu ale nie mydl ludziom oczu, miałem tez okazje widziec co za głupoty wypisujesz do niektorych ludzi, że konto PN albo najlepiej Ja albo Jumek na pewno tam siedzimy

- nie musisz na szczeście nam tłumaczyć co robisz w grze i dlaczego, zapewne w kilku akcjach miałes okazje podpatrzec od innych ;) Ale wypisywanie pod ST - "lot na ciagłej aktywce" wyglądaja naprawde śmiesznie biorac pod uwage że lecisz na kogos majacego 20x mniejsza flote

Koniec końców nie tylko Ciebie motywuja tego typu dyskusje, nie pozdrawiam, niestety nie należe do wielbicieli ale tez sobie daruje kolejne wpisy bo jak wspomniałeś nie ma co sie szarpac

Moderator kasai:
    Upominam za offtopic.

To Troche ciekawe że co druga osoba która złomuje Y2k to zazwyczaj czyjeś konta, albo jakies pomocnicze konta, a wszyscy to trolle, które zazdroszczą.

Raz że zero szacunku dla obrońców, dwa czy Ty naprawde lubisz czytać takie pyskowki na boardzie? Po co? Inna kwestia że moża by to obrócic w druga strone i zapytać czy może sam swoich kont nie złomujesz, a nie przepraszam wszyscy sa oszustami poza Toba.

Niemniej, gratulacje, ładna ilość surki przytuliłeś, dodatkowo organizacja też niczego sobie