Dobrze dobrze - historia sie lubi powtarzać
kolejnych, a jak już ma ktoś Cie wywozić, to najlepiej koledzy !!
Pzdr
Dobrze dobrze - historia sie lubi powtarzać
kolejnych, a jak już ma ktoś Cie wywozić, to najlepiej koledzy !!
Pzdr
Gratki najbardziek kryształowy spośród wszystkich
Co do Orzecha, już sie wypowiadałem, słuchanie tych teorii spiskowych robi się po prostu nudne.
To, że zmienił sojusz, to jego sprawa i element strategii w tej grze. Zamiast dorabiać do tego ideologię o „sprzedawaniu kolegów”, spójrzcie na raporty – koleś po prostu potrafi latać i wykorzystuje okazje, których inni nie dopilnowali.
Hejtowanie go na forum to tylko dowód bezsilności i zazdrości o zysk. Orzech to dla nas wróg i cel, ale szanujemy go za skilla, a nie za plotki. Widzę że niektórzy potrafia tylko walczyć klawiatura, budujcie Panowie floty i lecimy ![]()
Graty Ola
Egzekutor u ciebie standard: jak Ola robi zysk, to ‚cynk z góry’, jak tobie flota stoi, to pewnie zasiadacz zasłabł.
Weź ty się chłopie zdecyduj – albo grasz w OGame, albo piszesz scenariusze do Ukrytej Prawdy.
Twoje komentarze mają mniejszą wartość niż złom z jednej sondy, a jedyne co tu gryzie, to twój ból dupy o to, że dziewczyna potrafi w tę grę lepiej od ciebie bez żadnych ‚układów?
Oganij sie
Gratki Selavie - zazdro - widac niektorym słuzy urlop
Najbardziej bawi wpis powyżej - widać konsekwencję:
przypadkowi koledzy, przypadkowy rosół. wszystko wrzucone, smaku brak, a zamiast przypraw - grzeczne uśmiechy do tych, co już wcześniej wyczyścili mu talerz ![]()
Gratki Wegi - konsekwetnie i do przodu ![]()
Kolejnych wiekszych
Heh
O prosze, faktycznie fajne starcie.
Y2k nie przejmuj sie, nadal jesteś najczystszym i najwiecej złomujacym graczem na uni wiec napewno Obrońca musiał coś przyczitować ![]()
Jak pisał Selavie, szybko nadrobisz ![]()
Obrońcy kolejnych wiekszych - może być na tym samym agresorze, tylko nie za czesto bo jeszcze straci pewność Siebie
Graty Cytryn ![]()
A gdzie logo ![]()
Czekamy na kolejne , skoro tak zaczałeś to oczekiwania sa wieksze ![]()
Fajnie ze do nas wróciłeś po latach
Kolejnych, wiekszych
Gratki Wegi
kolejnych zycze i moze zrobie Ci jakis kurs z wstawiania logo ![]()
Super, zastanawiałem sie czy wejdzie i faktycznie po pierwszej probie nie bylem przekonany, wiec tym bardziej duze gratulacje, buduj statki - bo beda potrzebne.
Co do Orzecha, well jak narazie jestes tutaj jednym z najaktywniejszych, wiec przede wszystkim Szybkiej odbudowy, fajnie nam zmotywowales Zdobywce, ale mysle ze nie tylko jego. Wszystkiego dobrego Ci zycze i szybkiego staniecia na nogi. Mam tez nadzieje ze niedlugo ta rywalizacja z Komornikiem wroci na tory sprzed mojego dluższego urlopu i troche napsujemy im krwi
Pozdro
O co chodzi z tą kradzieżą, jedyna jaka widze to Panu wyżej ktoś ukradł resztki rozumu.
Czy Ty aby piejesz to konta top 1?
O co ta cała drama bo ja nie kumam serio, Qruk kupił konto, myślał że zostanie w PN ale nie został bo nie pasował i sobie poszedł. Typa nie ma w PN od ponad miesiaca a i tak byl za długo.
Kradzież? Badzmy powazni, co Tym razem nawywijaliscie, kupiliscie konto bez lobby, hasłem był ciag liczbowy od 1 do 9 czy coś jeszcze bardziej głupiego? U nas graja ludzie a nie jakies kupione wydmuszki.
Jeżeli ktoś komuś coś ukradł to trzeba zgłosic - i tyle, pytanie czy to zrobiliscie, bo trzeba by sie wytłumaczyć z aktywnosci zapewne i IP
Pewnie znajde chwile to napisze ticketa bo to juz sie przestaje robic zabawne, skończy sie banem i problem rozwiazany, z drugiej strony może nic nie robić, wyjdzie na to samo bo pewnie podobnie jak wczesniej czego nie tkniecie to Spartolicie ![]()
Coś mnie omineło, gratulacje
Kolejnych, daj se spokoj z tym eko
Gratki - faktycznie super %
Zazdro, kolejnych mniejszych ![]()
W koncu jakas fajna Nuta
Ciśnij dalej Olka i buduj statki, buduj - Nieuniknione jest blisko ![]()
Oj Spawacz, Spawacz... Czytając te Twoje żale, mam wrażenie, że to nie o flotę tu chodzi, ale o złamane serduszko. 💔
Bądźmy szczerzy – Ciebie po prostu boli, że straciłeś ekskluzywny serwis budzenia na telefon. Skończyło się darmowe niańczenie i dzwonienie po nocach przez Kromaka czy mnie, żebyś znowu nie nakarmił Komornika.
Tak bardzo chciałeś do nas dołączyć, prosiłeś, zabiegałeś, a ja po prostu Ci napisałem, że Twój forumowy styl bycia nam nie pasuje, ani mnie ani sojuszowi . I tu leży pies pogrzebany.
Skończ więc ten teatrzyk z „niespodziewanym” usunięciem ze znajomych przynajmniej przeze mnie. Pamiętasz, jak Cię wywaliłem?
Zacząłeś się odgrażać, że „mi tego nie zapomnisz”, bo nie wziąłem Cię do PN. Sam wtedy napisałeś: "zabezpiecz się”.
A po dwóch dniach wielki szok i zdziwienie, że Buddy zniknęło? Krótka pamięć, czy to efekty uboczne „świętowania”?
Życzę Ci jak najlepiej, mniej płaczu, więcej rozwagi i sugeruje zainwestowanie w głośny budzik - bo my już nie zadzwonimy 😘
O wow - czekalem kiedy ta flota zacznie robic % i widze ze zaczeła tyle że w druga strone ![]()
Wiecej życzeń, przede wszystkim takich żeby agresor tak nie przeżywał tej gry - bo to nie jest zdrowe
Ponoć brak przecinków w internecie to brak szacunku dla odbiorcy - spoko, przyjmijmy to, tak miało być, zwracam sie do autora tego tematu.
Tylko że skoro sam je sobie powstawiałeś i jednak zrozumiałeś sens, to problem nie był w przecinkach, tylko w Tobie.
Ocenianie gry przez kogoś, kto nawet nie ogarnia mechaniki i nie wstawił ST, jest po prostu śmieszne. szczególnie gdy gracz, który faktycznie potrafi grać, nie zniża się do komentowania twoich akcji. nadążasz czy już ci się styRTA pali? Tematy moralne możecie sobie dowolnie komentować, wydaje mi się że już sam nawet napisałem co o tym myśle.
A co do tej całej tyrady o poprawnej polszczyźnie – serio nie widzisz ironii w tym, że pouczasz innych, a w sygnaturze masz regionalizm?
Jeśli to żart albo cytat, to sam sobie podcinasz nogi, bo właśnie przyznajesz, że norma językowa jest umowna.
Więc daruj sobie wykłady o przecinkach, bo wychodzisz na hipokrytę, który robi wyjątki tylko dla siebie.
O prosze
Książe powrocil gratki
Jasne że atakowałem 4 dni wczesniej atakowałem
Ja Spawacza wywalilem z buddy kilka tygodni wcześniej bo od początku wiedziałem z kim mam do czynienia
Ten sojusz który masz w Avku to jest żart - banda szczekaczy która jedyne co może to zakładać takie tematy jak ten
![]()
Temat do zamkniecia 
Skill akurat tutaj nie ma nic wspolnego z samym tematem
Komentowanie czy ktoś umie grać czy nie też, bo Kim Ty właściwie jesteś żeby to oceniać ? Banda specjalistów sie pojawiła nagle, żaden nawet Starcia nie zrobił, zabawne to w sumie.
I na koniec - nic nie wiecie w temacie tej gry jeżeli myślicie że to sie kwalifikuje pod Bana