Zasmuce Cie ale ale Twoje życie i interpretowanie faktów jest strasznie zero-jedynkowe, a apropo manipulacji jezeli ja to robię, robisz dokladnie to samo:
- nie wrzucaj mnie do żadnego fan klubu w szczególnosci z Spawaczem czy też Augustem, potrafie czytać wyciągać wnioski, a jedyny fan klub w jakim jestem to fan klub PN czyli moj własny
- raz do Ciebie napisałęm na disco jak w temacie zupełnie nie zwiazanym z moim sojuszem po raz kolejny zacząłeś wyciagać nicki i ludzi ktorzy niby liża PN (jakaś obsesja?) swoja droga czekam na kolejne screeny rzeczy które do Ciebie napisałem 5 lat temu, to pokazuje faktycznie kto ma obsesje, kto siedzi w karawanie a kto wyszedł na spacer z psami 
- nie szanujesz innych ludzi, ile sie naczytało tutaj co wypisujesz do nawet do farmionych ekonomów, nawet do mnie pierwsza rzecz jaka napisałeś na disco było "ale jesteś głupi" (dyskusje 5 latka) i żeby nie było nie mam z tym problemu ale nie mydl ludziom oczu, miałem tez okazje widziec co za głupoty wypisujesz do niektorych ludzi, że konto PN albo najlepiej Ja albo Jumek na pewno tam siedzimy
- nie musisz na szczeście nam tłumaczyć co robisz w grze i dlaczego, zapewne w kilku akcjach miałes okazje podpatrzec od innych
Ale wypisywanie pod ST - "lot na ciagłej aktywce" wyglądaja naprawde śmiesznie biorac pod uwage że lecisz na kogos majacego 20x mniejsza flote
Koniec końców nie tylko Ciebie motywuja tego typu dyskusje, nie pozdrawiam, niestety nie należe do wielbicieli ale tez sobie daruje kolejne wpisy bo jak wspomniałeś nie ma co sie szarpac
Moderator kasai:
Upominam za offtopic.