O prosze kogo moje oczy widza
Gratulacje kolego i mam nadzieje ze czesciej Cie zobaczymy tutaj ![]()
O prosze kogo moje oczy widza
Gratulacje kolego i mam nadzieje ze czesciej Cie zobaczymy tutaj ![]()
Gratki Hakan ![]()
pomyslnosci
zauważyłem że wystarczy zmienić jedna literke w słowie albo zostawić zle końcówke i niczego nie rozumiesz, wrzuc do czata gpt to Ci wyjaśni
PS: zapomniałbym Gratulacje
Sprowadzenia mnie do tego dennego poziomu ![]()
Z tego co widze, to Ty sie żegnasz bez odbioru, wiec nie wiem kto chowa głowe i gdzie
Nie wiem też o jakiej prawdzie piszesz
Bogactwo intelektualne ma problemy zeby coś odpisać, bo jednak nie prowadzimy niestety chyba rozmowy na podobnym poziomie, podobnież zreszta staram sie Cie nie obrażać, ale cieżko, nie znam drugiej tak odklejonej osoby w tej grze. Zasmucę Cie panie Igrek, nigdy złamanego grosza nie dałęm za konto, ale lepiej nie zagladaj mi do porfela ![]()
Styrtasiepali a kimże ja jestem żeby Ci dawać przykład?
Jeżeli zwrócisz uwagę na moje posty czy to z tego forum czy z poprzedniego to raczej nie znajdziesz tam oskarżeń w strone innych osób.
Tu jest wyjątek, ten pierwszy najbardziej kryształowy do biedaczka wszyscy się czepiaja, to z pewnoscią "zazdrosc i zawiść" ![]()
Powinien być wdzieczny że mu tematy podbijam, skoro już nawet sojusznicy sie nie wpisuja ![]()
Boże co za bełkot
Nie wiem czemu sobie wycierasz twarz Mallorym który nie gra od prawie 2 lat w ogame?
Nic nie zrozumiałem z tych editów, miałeś napy z kims od nas i na nich latałeś, tak w to jestem w stanie akurat uwierzyć
Nie wiem czy to dobrze że trzymasz tyle bzdur w głowie, ale to tłumaczy latanie po moonach na aktywce ![]()
Boże ale bieda intelektualna
Wejdz w linka, to Twoj kolega grał na tym koncie, Te Nicki i sojusze wskazuja na dość konkretne na konto powiązane z Komornikiem
Zamiast tego jakis belkot że to moja puszówka ![]()
Prosze się odnieść albo lepiej sie nie odzywaj, bo nie masz argumentów w tej dyskusji
Odnośnie konta moonowego trzymanego na Twoim nicku, zasmucę Cie nic mi o tym nie wiadomo, zreszta w ogole nie wiem jak jedno jest powiazane z 2gim
Żeby nie było ten temat tez bede chciał zgłosić do GO - a nóż widelec w koncu cos z tego bedzie
Tutaj nie ma z czym sie godzić, jesteś waćpann kryształowym czitem a do tego bucem i jezeli już ktolowiek będzie miał mnie skłaniać do zmiany zdania to raczej nie bedziesz to TY
![]()
![]()
![]()
https://www.mmorpg-stat.eu/bas…tr=286661.dat&univers=_68
Polecam przejrzenie historii nickow a i sojuszy - a to ciekawostka
Co tam robił Retsab na tym zezłomowanym koncie? Nawet Steki wrzucał na starym forum ![]()
A potem jeszcze zerkniecie na aktywnosc jedno z 4 kont ktore dostało bany z Lumpow 30 marca
Też bym sie nie wpisywał sojusznikowi na forum jakbym zobaczył że zezłomował komuś szwagra, nie pierwszy raz zreszta ![]()
brawo jedziesz z nimi
Dokladnie tak jak kolega wyzej !!
Pal i Niszcz ![]()
Gratki
gratki, macie reke do Comy trzeba przyznac ![]()
Tylko ten YT jakis taki sztywny !!! ![]()
Klekaj !!!
Nie sluchaj dziewczyn !!! Uznaj męską przewage ![]()
NO i super ![]()
Elo elo 3.2.0
Teraz Tym wszystkim ktorzy nie maja kota na forum z PN - passive agressive sugestie ;P zeby sie zalogowali, albo .... ![]()
Aleks to podrobka Oli - niszcz ![]()
Ziom ![]()
Gratulacje
kolejnych zyskowniejszych
Gratki Ola
Cisniesz dalej
Obroncom czego tam sobie zycza
Gratki Ola - chyba moja nieobecność Ci służy ![]()
Przestan ja szarpac Van - ty zacznij od zdjecia urlopu
Gratki
faktycznie nuta jakas dziwna
ja to sie boje nawet to odtworzyc ![]()
Gratki
Gratulacje, czlowiek znika na ponad tydzien a ta sie rozlatała ![]()
No i tutaj ładny zysk
buduj flotke, to moze i cos wiekszego wpadnie
Gratki Ola - kolejnych