ustrzelona kolejna flotka procent niezły
przetapiaj przetapiaj na kolejne zabawki
i kolejnego starcia ci życzę masz nosa
gratki stejka
ustrzelona kolejna flotka procent niezły
przetapiaj przetapiaj na kolejne zabawki
i kolejnego starcia ci życzę masz nosa
gratki stejka
muza git opis widzę znowu extra
krychy i mety mega dużo zagrabione fajnie oby takich więcej
Gratulacje takiego wyśmienitego stejka
przetapiaj na większą ilość stateczków, żeby się przebić następnym razem
opis konkret
procent spoko krychy trochę wpadło
Gratki i kolejnego zyskowniejszego
Zacny procencik wyszedł
surki też sporo wpadło
Gratulacje starcia i kolejnego tak udanego życzę
muza fajna wstawiona git
Tak, zadajesz
Były to pierwsze mistrzostwa Świata na tym kontynencie a odbyły się dopiero w XXI wieku. O jakie mistrzostwa chodzi?
paczki surowców.
Ta paczki surowców są zależne od eko w pierwszy dzień nie ma takiego eko 3 mld sury? to jest chyba mało realne, ile to by trzeba było mieć anty
Szybki lot bum i procent niczego sobie
i sury wpadło nie mało
ładnie gratki za starcie i przetapiaj na kolejne zabawki
oby kolejne takie ST
E no szkoda floty przetapiać na eko no ale jak trzeba to cóż poradzić
mimo to gratysze za akcje i powodzenia na roli znaczy eko
kolejnego życzę Powodzenia.
Chwila ogarniam, samo mi wyskakuje na słowo Wcześniejsze nie wiem skąd. Pomału ogarnę
W pobliżu atlantyckich wybrzeży Kanady? O jakie wyspy chodzi?
Pracował w urzędzie patentowym?
Gwiazda VY CMa, która jest Hiperolbrzymem miała w ostatnim czasie spadki jasności zbliżone do gwiazdy Betelgeza.
Gwiazda znajduje się w gwiazdozbiorze: Wielki Pies.
Gwiazda ta jednak ma dużo dłuższe spadki jasności.
Jak się nazywa duża grupa roztoczy występująca w mchu?
Produkt przemian cukrów oraz asparaginy?
Co zrobił Batory w 1576 roku kiedy objął tron?
Dokładnie, nie na wszystkich planetach musi być rozbudowane wszystko a zwłaszcza laboratorium. Jak badania trwają już około roku to nie wiele to zmienia i tak trzeba korzystać z przyspieszania. Stocznie i nanity można wysoko mieć na 2 planetach nawet.
Jakie cząstki naruszają symetrię jeśli chodzi o strzałkę czasu?
Jakie hipotetyczne obiekty można by zaobserwować według modelu anihilacji WIMP- ów?
e zamiast 8 serii z pionierem, zrobiłbym w tym czasie tylko 7 z dołączonym rozpruwaczem. Pytanie co jest więcej warte - kilka statków o wyższej cenie znalezionych podczas tych pierwszych 56 ekspów danego dnia, czy zyski z dodatkowych 8 ekspedycji
Generalnie już szału niema, aż tak dużej różnicy między 8 a 7. Bo teraz i tak nie ma takich zysków już z ekspedycji jak były kiedyś. Więc można było by dodawać niszcare i tak ciułać żniwiary kosztem zysków.
Jak pisałem są to dość małe ilości żniwiar więc można je pominąć jeśli ktoś chce. Sensowne ilości żniwiar mieć do tylko zmiana na generała i zbudowanie ich sporej ilości, tylko to daje satysfakcje z ilości sporej.
Natomiast w ciągu miesiąca są to straty 30 slotów w ekspedycji to jest spora ilość, więc lepiej latać bez nszczary i zdobyć więcej sury niż mieć kilka tysięcy żniwiar.
Ale to każdego sprawa jaki ma pomysł na grę i swoją strategię.
Ponieważ zauważyłem, że w nowej wersji forum nie ma sekcji o nazwie HYDEPARK, a który był na forum. Dlatego moje pytanie czy powstanie również i na tym nowym jakże wspaniałym forum? :RE : ndmod::rozbić: