Ja też dołączałem zawsze niszczyciela do ekspedycji, ale nie zadowalają mnie te ilości w takim okresie zdobywania żniwiar , więc wole zmienić klasę żeby trochę żniwiar porobić, sensowne ilości ich.
Posts by SPIN DOKTOR
-
-
Muza git
procent niezły
Gratki starcia i następnego życzę
Obrońcy
-
Ale kolejny item trawi na drugą planetę. Tam gdzie pól jest najmniej.
Tam można również skasować także silos. A na ścisłość to i stoczni trochę albo dalej jeśli ma być to typowo planeta pod kopalnie.
-
ja bym planetę zostawił, można wywalić do 0 laboratorium,
teraz w evencie dostaniesz + 15 pól gratis a ostatnio tez było +15
zawsze można to ogarnąć a szkoda tylu kopalń.
-
. Sztab? dla
Sztab masz po to żeby zdobyć resztę nagród
eż liczyłem na zmianę klasy. Zbieracza już mam, przydałby się odkrywc
Już zmiana klasy była dwa razy. Ja mam 2 itemy zmiany klasy.
-
odam glupi przyklad rywalizacji na ledzie miedzy Top1 a Top2 czyli mnie. Roznice miedzy nami wachaly sie miedzy 1-5kk punktow, doganialem i znowu kolega WSS robil przewage ktora ponownie gonilem.
Aktualnie ta roznica w ciagu tyg wynosi jesli dobrze pamietam ile mialem wczesniej punktow jakies 18-19kk. Co mi po tych 3kkk surki?
Brak minimalnego poczucia winy. Recznie by to szybciej zrobili przywracajac po prostu lvl budynkow, surke i ilosc floty, kulki nawet sam bym Wam skleil bo i to byloby wyzwaniem dla Was.
Jakby tego bylo malo mimo ze spora czesc osob nie moze grac to wcale Wam nie przeszkadza juz teraz odpalic eventu z nagrodami i wyprzedaze z ktorych nie mozemy korzystac
Plujecie nam w twarz na kazdym kroku. Jak dla mnie nikt z Was zaczynajac od "programistow" po zwykle pionki nie powinien przy tym pracowac bo sie po prostu do tego nie nadajecie.Ich nie obchodzi zbytnio czy Ty czy kolega czy ktoś inny straci w statystykach czy ilość surowca itd. To jest tylko gra i takie jest założenie a no i zarabianie na anty. A że ktoś się stara a potem w krótkim czasie sporo do tyłu to już nikogo nie obchodzi zbytnio, dadzą rekompensatę jaką według nich za słuszna i możliwie jedyną jaką mogą i koniec.
-
jest sztab więc jest ok
Nawet 2 X
łacznie 7 dniAle ja tam wole brać anty i uzbierać na geologa razem 50 000 anty a jeden raz sztab mi styknie. zależy co komu pasuje.
ale nagrody wartościowe same pola planety jaki koszt
agrody są chyba takie same jak w poprzednim evencie a więc całkiem spoko.
podobne dość, tylko nie ma klasy do wygrania.
-
Uruchomili brawo
mówiłem, że po 15 będzie
jest sztab więc jest ok
-
-
Nie ma eventu dalej, może czekają na 15:00 do aktualizacji.
-
Pytam przy założeniu, że zadziała. Ciekawy jestem czy jest już plan i czekamy na naprawę problemów, czy będzie układany po naprawie..
Wczoraj art o tym pisał , ciap wydedukowała, że dużo jest problemów. Więc pewnie nie prędko wróci fuzja. Wszystko na str. 9
Też by chciał wiedzieć ale nikt nic nie wie.
, które po fuzji posiadały odłączone księżyce od swoich planet i ponownie przeprowadzi proces fuzji dla tych kont zgodnie z ustalonymi docelowymi Universami.
o 15 ma być ta aktualizacja i jeśli pomoże to dokończą te pierwsze tury łączenia a co dalej nic nie wiadomo nikt nie wie. Czyli wg mnie może w kwietniu w takim razie ruszy skoro nie m planu na marzec.
-
Zemsta zawsze smakuje na zimno
Gratulacje starcia i udanej zemsty
krychy wpadło tyle, że tylko przetapiać
Brawo i to straty zerowe można powiedzieć
-
Gratulacje starcia
krychy sporo do przetopu
muza remember spooko
Brawo i kolejnego stejka życzę
-
Ku Chwale Avalonu
To był duży sojusz z tego co pamiętam najliczniejszy chyba ok 200 graczy. Super, że istnieje dalej.
-
Czyli twierdzisz że jeżeli ktoś gra od np 10 lat eko i robi kopalnie z listą to musisz mu napisać że musi złomować bo gra nie ma sensu?
Każdy powinien mieć flotę i jeśli nadarzy się okazja do złomowania to pewnie, że należy to robić.
Gra nie polega jedynie na klepaniu cały czas kopalni czy budynków.
Flotę można traktować jak jakieś poziomy kopalń, które przynoszą zyski.
Planetę czyli zbadanie astro a tym samym opłacalność astro można potraktować jako planetę lotną dla atakowania.
-
I pięknie obrona wyszła i złom pod dom
gratki i oby częściej takie
-
Teledysk laseczki hehe
gratki za stracie i kolejnych życzę
opis bogaty widzę
Brawo
-
Gratki starcia
i oby kolejne wpadło i bardziej zyskowne
-