Kolczak Australia?
Posts by SPIN DOKTOR
-
-
Naukowiec co oznacza zasady
-
Jak wejdą itemy te co były w Holandii wprowadzone to każdy się będzie mógł przenieść do jakiego kraju chce.
-
Zbieracz bo ma 25% i pełzacze a generał nic odkrywca musi latać ale już bez takich profitów jak były
-
znowu zadanie ee
5 cm
-
Jalapeno?
-
To ma być quiz czy rozwiązywanie zadań?
30 cm
-
Papryczki habanero
-
Nie
-
Ile punktów jest przyznawane w kolarstwie w Giro d'' Italia w końcowej klasyfikacji UCI za miejsce 10?
-
To może suseł
albo jakaś podpowiedz jeszcze heeh
-
To może chodzi o jeża?
-
Valentino Rossi?
-
tak
-
To pytanie moim zdaniem jest nie kompletne. Zależy kto ile tego mleka wlał.
Nie ma nic o kubkach czy mieli takie same. Nie można odpowiedzieć na to pytanie nie znając tych parametrów.
-
Oba elementu korzystają z 'przenoszenia' tylko to przenoszenie nie działa.
Powrót z cmentarza jest teraz za pomocą GF. Trzeba napisać ticketa
Czyli przenoszenie z cmentarza nie działa poprawnie i trzeba pisać specjalnie ticketa? to jak to ma sens
Więc gracze powinni nie mieć wyboru uni w takim razie i trafiać z powrotem do uni na którym byli i tyle w temacie.
-
tem został uruchomiony podczas pierwszej fazy fuzji w Holandii. Gdzie potem nastąpiły problemy z przenosinami, bo na młode uniwersum przeniosło się konto z bardzo dużą ilością punktów. Potem temat ucichł, może trwają prace nad dopracowaniem narzędzia które ułatwi przenoszenie się po całym OGame? Kto wie.
Nie wiem dlaczego łączysz Cmentarz z Itemem. Cmentarz ma na celu wyczyszczenie uni z nieaktywnych i jak na razie idzie to całkiem nieźle.
Tworzy się miejsce dla graczy, którzy przejdą na docelowe uniwersa i nie będą narzekać na "zapchane" sztucznie uniwersum, tak jak to było w 2018 roku.Cytowane przez Ciebie FAQ zostało zaktualizowane (tworzone było na bazie niemieckiego FAQ) i dostosowane do obecnej sytua
Bo z cmentarza można przenieść się jak za pomocą itemu dlatego to jest połączone. Sama to napisałaś na forum link wyżej wkleiłem
Jak tak dalej pójdzie to uni zostaną wyczyszczone z graczy a fuzji póki co niema. Efekt będzie odwrotny do zamierzonego. A jeszcze zombie pójdą na inne uni i te wyludnione staną się uni widmo.
edno czyści serwery z nieaktywnych kont, drugie przenosi konta
Zauważ jedno, że z cmentarza też można się przenieść jak za pomocą itemu więc to samo.
-
Więc to że działa cmentarz nie znaczy że Item ma działać.
Każdy ma swoje zdanie w tej kwestii ja mam takie.
Nie mogę się zgodzić z tym.
Każdy ma takie same szanse na przeniesienie na inne uni -> Jeżeli zrobisz s
Po części masz racje ale jeśli coś miało być to powinno być wszystko uruchomione a nie jedno jest a drugie w lesie.
-
, bo się sobie coś uroiło:
https://board.pl.ogame.gamefor…m%2Bprzenosin#post8773588
tu masz o itemie
Czy można przenieść się z serwera cmentarnego na każde „możliwe" uniwersum?
-> Można. Zasady przenosin są w tym przypadku takie same jak podczas migracji za pomocą przedmiotu przenosin. (item merge) -
Mam pytanie kiedy będzie przedmiot do przenosin między universami?
Bo już się się może przenosić z cmentarza a reszta czeka na pozycję.
Rozumie, że fuzja może być odłożona w czasie a co z itemem?