Nr, nie opowiadaj tyle o tej kasie, bo się rozejdzie, że ich kupujemy!
dajcie spokoj! Jeszcze nam na paczki nie starczy ! To dopiero dramat będzie 🤭🤭🤭🤣
Nr, nie opowiadaj tyle o tej kasie, bo się rozejdzie, że ich kupujemy!
dajcie spokoj! Jeszcze nam na paczki nie starczy ! To dopiero dramat będzie 🤭🤭🤭🤣
No i wrócił Scruple. Nie opłaca się już grać uczciwie.
No jak to przecierz trzeba tak kryształowo i wogole!! Bez skaz itp:P czyż nie tak to szło?
Display MoreDrZgon Gościu, ja nie twierdzę, że ktoś Ci konta nie zakosił. Nie znam sytuacji, nie wiem jak było. Pragnę tylko Ci przekazać, byś szukał u swoich zasiadaczy. Masz cosik w głowie to pomyśl rozważnie.
1) Ktoś po skanie z "smerfa" zdejmuje Ci urlop i leci na kogoś, kto od xx lat nie zostawił konta bez opieki z flotą.
2) wyliczenie powrotu recków na 50% to nie jest trudna sztuka dla kogoś kto to potrafi - piękna robota Numerze 2
3) żeby nie było że zlamił, zasiadacz podstawia GS i resztę, by można było coś ugrać.
4) Nie miałeś bana za push. Nawet jak by to miało być "do wyjaśnienia" TEŻ BYŚ NA NIM SIEDZIAŁ
Pomyśl sobie na spokojnie, nie baw się w pyskówki. Brak banów u PA świadczy, że nikt z nich nie umoczył, a jedynie sprawa była w toku wyjaśniania. Myślcie ludzie. Jednego razu piszesz, że tylko jedno IP siada na Twoim koncie, drugiego (jak już się wodzirej przyznał) to nagle już były takie sytuacje.
Zakończę swój udział odniesieniem do wstępu do piosenki 52 Dębiec - moja jest tylko racja i to święta racja, a nie prawda moja racja jest mojsza, ale to moja racja jest najmojsza!
Zdrówka chłopaki, bawcie się
I tyle w temacie nic dodać nic ująć, jedyne co to warto życzyć każdemu więcej rozwagi i powściągliwości w rzucaniu swoich hipotez.
Dla równowagi pozdrowię wszystkich.
Niektórzy kupują i klikają a inni po prostu kupują:)
Gratki i Szo
Gratki:)Poranka kawa zawsze na propsie:) lao załóż kwartalnik z nowymi wariacjami poranej kawy:D
Gruba akcja naprawdę złomowanie roku wyszło z tego i jaki zysk… normalnie szybkość reakcji jak modliszka…No cóż ale jak cel się nie „rusza” to nawet słoń mrówkę trafi…
Takie Rw z bonusem najważniejsze ze obieg surki jest...uff nie grozi nam inflacja!:D
Obrońcy SzO !
Gratki wlotu Takie najbardziej cieszą...
Obrońcy SzO !
No cóż... aż człowiek konto założył gratki za wlocik:D oby więcej takich:D
Obrońcy SzO