Dastan [EkoAfera] vs. Jurek Kiler ~ 14647.45%

• W imieniu Dastana

"

Do następnego.

"

Dnia 28-11-2021 17:03:11 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Dastan [EkoAfera]

Pancernik 100.000

Obrońca Jurek Kiler

Mały transporter 79.193

Duży transporter 50.230

Lekki myśliwiec 31.413

Ciężki myśliwiec 8.171

Krążownik 4.611

Okręt wojenny 1.668

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 316

Sonda szpiegowska 70.331

Bombowiec 1.256

Niszczyciel 1.480

Pancernik 1.693

Reaper 906

Pathfinder 5.695

Po bitwie...

Agresor Dastan [EkoAfera]

Pancernik 99.539 ( -461 )

Obrońca Jurek Kiler

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

48.328.935 Metalu, 48.328.935 Kryształu i 26.521.642 Deuteru

188.067.172 Metalu, 66.143.722 Kryształu i 13.260.821 Deuteru

94.033.586 Metalu, 33.071.861 Kryształu i 6.630.410 Deuteru

Agresor stracił łącznie 39.185.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.200.202.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 778.589.700 metalu i 686.155.400 kryształu.

Agresor przejął łącznie 524.387.084 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

778.589.700 Metalu i 686.155.925 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.095.189.393

Kryształ: 815.260.443

Deuter: 39.497.873

agresor zyskał łącznie 1.949.947.709 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.428.870.693

Kryształ: -1.109.326.518

Deuter: -186.391.873

obrońca stracił łącznie 2.724.589.084 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Boooże miałem sobie odpuścić... ale złomować konto Baldiego i jeszcze się tym chwalić :trollface:

Serio, miałem już nic nie pisać i się nie odzywać ale Panowie - powagi troszeczkę, przecież Baldi siedział na banie za to konto :thumbdown:

• Boooże miałem sobie odpuścić... ale złomować konto Baldiego i jeszcze się tym chwalić :trollface:

Serio, miałem już nic nie pisać i się nie odzywać ale Panowie - powagi troszeczkę, przecież Baldi siedział na banie za to konto :thumbdown:

baldi już nie gra Sept. Pożegnaliśmy go. Nie wróci na hime,

Pozdrawiam jak zawsze czujny Log.

• Pewnie, że nie gra, życzę mu z całego serca jak najlepiej! Przekazał pewnie, że kibicuję mu w nowej sytuacji najmocniej jak potrafię i tak jest naprawdę.

Ale Guffie mój drogi, konta przejęły krasnoludki? :) czy nagle znalazły się chętne osoby grać na takich kontach ;) Nie rób ze mnie debila proszę :)

• Dastan szczerze Ci gratuluje, wytrwałości, zacięcia, uporu, animuszu, wyczucia to ST jest dla mnie inspirujące by czerpać z Ciebie technikę z jaką upolowałeś Jureka Kilera, myślę że nasze całe uniwersum jest pełne podziwu dla Twojego Kunsztu:D:D

Bije pokłony i nie mogę wyjść z podziwu, rośnij bo szczerze zasłużyłeś na to :trollface:

PS. Są pewne ST których nie powinno się zamieszczać, ale to powinno zobaczyć całe uni bo jest niesamowite :evil:

Guff Ty to przynajmniej masz klasę i wiesz czego nie umieszczać, ze szczerymi pozdrowieniami dla Ciebie :saint:

• PS. Są pewne ST których nie powinno się zamieszczać, ale to powinno zobaczyć całe uni bo jest niesamowite :evil:

Guff Ty to przynajmniej masz klasę i wiesz czego nie umieszczać, ze szczerymi pozdrowieniami dla Ciebie :saint:

no tego nie chciałem wywlekać 8| ale z całym szacunkiem do Baldiego (nieobecnego - walcz z maluchem chłopie :D nie możesz mieć lepiej ode mnie :P ) krasnoludek Eko Forever fuuuuuuuuuuuuuu Krasnoludek Amsterdam sam wskoczył w Twoją flotkę, był obok i w ogóle z Twoim podejściem do gry jakie miałem przyjemność poznać, nie logował się i dał się ustrzelić :) No jawne robienie z nas debili, noobów i laikór w oGame :)

NIESKALANI FOREVER :D

Dobranoc :)

• Matko boska... Wyłapaniem kolejnego oszustwa nazywasz praniem brudów? Guff - Adam - nie ja się puszuję tylko połowa od Was ! (no dobra, poniosło mnie, bo nie połowa, a część - pozostali naprawdę dobrze się pilnują i grają fair) :) Nawet się z tym nie kryjecie jakoś specjalnie, albo nie wiem, nie przemyślałeś tego - może zamyślony byłeś - że wklejasz złom na forum z konta które JA zbanowałem :) A brudy się pierze, bo inaczej chodziłoby się ufajdanym po pachy ;)

Ty 2 dni temu miałeś olej w głowie i nie dałeś nam powodu - do jak to nazwałeś - prania brudu ;(:D

Bawcie się dobrze, nie będę przeszkadzał.

Widząc takie starcia jak to, robię to pysznie (bez konieczności grania, Wy się sami wykończycie) a Ty i ekipa robicie mi dzień :)

• Gruba akcja naprawdę złomowanie roku wyszło z tego i jaki zysk… normalnie szybkość reakcji jak modliszka…No cóż ale jak cel się nie „rusza” to nawet słoń mrówkę trafi…