Illuminati nie śpią... byś napisał co było tak serio to może i by ci GF zwróciło. LOL
Polecam :
Illuminati nie śpią... byś napisał co było tak serio to może i by ci GF zwróciło. LOL
Polecam :
Fajnie , fajnie , Podobno tu się witamy , heh Ale na zasadach czesz -yo
Ide spać nic nie napisaliście
Dobrze ze was corpo uzywa
Zamiast pisać durnoty pisz ticket do NICH ale uwierz mi, makaronii oni nie lubią
Cześć wszystkim Teraz Pablo ....
Taki bondziorno haha
Muszę troszku odpocząć od pewnych gier ale mów mi Stiven a najlepiej Stiven Segall
18 lat w tym "syfie" hehe w tych grach, robi swoje z głową hehe
Heh wątpie w to 18 lat gram.. różne gry "nie straciłem konta" ba " miałem passy do top
Komuś dał, szukaj wsródPablo
Raz dał i wtopił flote top 3 potem, znów wsadził hajs i znów rozdał. Brawo za logikę.
Stiven Segall z Empo pozdrawia, tu już nic więcej nie trzeba dodawać
A co ja jestem analizator wierszy Kochanowskiego, a teraz chce come bac 4 raz żeby sprzedać 4 raz
Heh wątpie w to 18 lat gram.. różne gry "nie straciłem konta" ba " miałem passy do top Komuś dał, szukaj wsród RL
A tak po polsku, czego się domagasz? Gdzie jest haczyk i gdzie niby oszukali - okradli i zgwałcili ?
Być może działa to inaczej.
Przykład skoro nawet stare budynki dają... labo 1 poziom 50% do badań a drugi 25%. Ktoś powie 75% - 25% zostaje z całości.
Trzeba wybadać 100 czegoś.
50% z 1 labo daje 50.
Zostaje 50 z tym że 25% z tego to 12,5.
Razem 62,5% - zostaje 37,5% z całości a nie 25%.
A z formami życia ? doświadczenia - płci żeńskiej bardziej mnie popierają aniżeli inni bo jestem "samcem alfa" hahaha żartuje.
Aczkolwiek macie problem z matmą to później wam wychodzi jak wychodzi
Tymczasem gratulacje, że żyją koty co potrafią i w obronie coś zdziałać SZO .... Szo ? chyba tu nie pasuje
Pozdro od Stiviena
Fajny pomysł, ale żeby to działało tylko jeśli w rodzinie jest 500+.
Ogólnie oglądając, mów, model psychologiczny podczas rejestracji nie uwzględnia
heh ostatnie , może nie się zobaczy
Jakiś befor ? hmmm lubie Brennan Hearta, ludzi hardstylu
heh sobie odświeżam jak to było 18 lat gry , można coś
Słucham i oglądam
Ruszyło seduszko co ?
Niech ukraina walczy
Bo to są silni ludzie .....
Po twoich ss'ach widać że jedzonko trzymasz wyżej, a gdybyś trzymał wyżej budynek 1 to być może byś miał więcej dostępnego. Właśnie o to mi chodziło czy trzeba rozwijać 1:1 czy coś trzymać wyżej
Pomijając to że to temat do zadawania pytań. może za hard to traktuje Żartuje
Czyli pierwsza kolejność miejsce zrobić "space" jak na surowce "magazyny" i dopiero dożywić, w sensie wyżywić tyle ile się "che"
Czyli Afryka totalna - słaby żart , lepiej trzymać wyżej "spac" i dopiero gonić jedzenie .
Już jedziemy offtop czego nie chciałem, nie chodzi o jakieś tam "radzenie sobie" tylko o samo faworyzowanie bez "skalowania".
Ale gram xx lat w gry i widzę że produkcje przyciągają nowych właśnie "skalowanymi" bonusami, że na starcie ktoś dostaje przysłowiowe 50% tego co ma a później z czasem 10% .... gdzie zysk z 10% jest ogólnie większy od tego 50% "lov player" czyli nikomug nie szkodzi.
Tak że zadałem pytanie dlaczego GF nie robi skalowania graczy i dlaczego "faworyzuje" rozwinięte konta , bo nie oszukujmy się formy są spoko 1% z 100kk coś robi a z 10 000 nie