Illuminati nie śpią... byś napisał co było tak serio to może i by ci GF zwróciło. LOL ![]()
Polecam :
Illuminati nie śpią... byś napisał co było tak serio to może i by ci GF zwróciło. LOL ![]()
Polecam :
Fajnie , fajnie , Podobno tu się witamy , heh
Ale na zasadach czesz -yo ![]()
Ide spać nic nie napisaliście ![]()
Dobrze ze was corpo uzywa
Zamiast pisać durnoty pisz ticket do NICH ale uwierz mi, makaronii oni nie lubią ![]()
Cześć wszystkim
Teraz Pablo ....
Taki bondziorno haha ![]()
Muszę troszku odpocząć od pewnych gier ale mów mi Stiven a najlepiej Stiven Segall ![]()
18 lat w tym "syfie" hehe w tych grach, robi swoje z głową hehe ![]()
Heh wątpie w to 18 lat gram.. różne gry "nie straciłem konta" ba " miałem passy do top
Komuś dał, szukaj wsródPablo
Raz dał i wtopił flote top 3 potem, znów wsadził hajs i znów rozdał. Brawo za logikę.
Stiven Segall z Empo pozdrawia, tu już nic więcej nie trzeba dodawać ![]()
A co ja jestem analizator wierszy Kochanowskiego, a teraz chce come bac 4 raz żeby sprzedać 4 raz ![]()
Heh wątpie w to 18 lat gram.. różne gry "nie straciłem konta" ba " miałem passy do top
Komuś dał, szukaj wsród RL
A tak po polsku, czego się domagasz? Gdzie jest haczyk i gdzie niby oszukali - okradli i zgwałcili ?
Być może działa to inaczej.
Przykład skoro nawet stare budynki dają... labo 1 poziom 50% do badań a drugi 25%. Ktoś powie 75% - 25% zostaje z całości.
Trzeba wybadać 100 czegoś.
50% z 1 labo daje 50.
Zostaje 50 z tym że 25% z tego to 12,5.
Razem 62,5% - zostaje 37,5% z całości a nie 25%.
A z formami życia ? doświadczenia - płci żeńskiej bardziej mnie popierają aniżeli inni bo jestem "samcem alfa" hahaha żartuje.
Aczkolwiek macie problem z matmą to później wam wychodzi jak wychodzi ![]()
Tymczasem gratulacje, że żyją koty co potrafią i w obronie coś zdziałać SZO .... Szo ? chyba tu nie pasuje ![]()
Pozdro od Stiviena
Fajny pomysł, ale żeby to działało tylko jeśli w rodzinie jest 500+.
Ogólnie oglądając, mów, model psychologiczny podczas rejestracji nie uwzględnia ![]()
heh ostatnie , może nie się zobaczy ![]()
Jakiś befor ? hmmm lubie Brennan Hearta, ludzi hardstylu
heh sobie odświeżam jak to było
18 lat gry , można coś ![]()
Słucham i oglądam ![]()
Ruszyło seduszko co ? ![]()
Niech ukraina walczy ![]()
Bo to są silni ludzie .....
Po twoich ss'ach widać że jedzonko trzymasz wyżej, a gdybyś trzymał wyżej budynek 1 to być może byś miał więcej dostępnego. Właśnie o to mi chodziło czy trzeba rozwijać 1:1 czy coś trzymać wyżej ![]()
Pomijając to że to temat do zadawania pytań. może za hard to traktuje
Żartuje ![]()
Czyli pierwsza kolejność miejsce zrobić "space" jak na surowce "magazyny" i dopiero dożywić, w sensie wyżywić tyle ile się "che" ![]()
Czyli Afryka totalna - słaby żart , lepiej trzymać wyżej "spac" i dopiero gonić jedzenie .
Już jedziemy offtop czego nie chciałem, nie chodzi o jakieś tam "radzenie sobie" tylko o samo faworyzowanie bez "skalowania".
Ale gram xx lat w gry i widzę że produkcje przyciągają nowych właśnie "skalowanymi" bonusami, że na starcie ktoś dostaje przysłowiowe 50% tego co ma a później z czasem 10% .... gdzie zysk z 10% jest ogólnie większy od tego 50% "lov player" czyli nikomug nie szkodzi.
Tak że zadałem pytanie dlaczego GF nie robi skalowania graczy i dlaczego "faworyzuje" rozwinięte konta , bo nie oszukujmy się formy są spoko 1% z 100kk coś robi a z 10 000 nie