Posts by Pablo

Witam wszystkich :) Jestem nowy na forum co nie znaczy łatwy do "zgryzienia". "Coś poknociłeś" heh właśnie nie, mam xx lat gram xx lat czyli ponad dziesięć w obie strony :) W sumie nie będę się bardzo przedstawiał, moja branża tego nie lubi.

Ale Pablo Wita was Spoko, Wyluzowani ludzie :)

A jak ktoś sapie to do lasy, ŻARTUJE :D

Jestem nowy ale ciebie "znam" :) Ja zadałem konkret pytanie zawarte w poście bo będzie odpowiadać GF w viedeo czy "przez kogoś"

A ty zadaj swoje bo robisz znowu wjazd z "nietoperza" bo już ciemno .

Moje pytanie jaka powinna być różnica pomiędzy "budynkiem który produkuje ludzi" a "budynkiem do jedzenia " 1:1 czy może jakaś inna proporcja trzymania jedzenia czy ludzi wyżej ?

No właśnie w sumie nasuwa się takie pytanie dlaczego GF poszło w stronę "faworyzowania" rozwiniętych graczy i uni zamiast pójść w stronę skalowania co w sumie byłoby chyba trudne do zrealizowania.

Powiedźmy ktoś z kopalniami x miałby bonus rzędu większego od gracza z kopalniami xx, gdzie finalnie x < xx zysku :)

Popieram osoby które popierają powstanie jakiejś sklejki info z tego tematu. Podwiesić i proste.

Druga opcja kto miałby to zrobić... jeżeli nie z tematu to powinno to pójść odgórnie że ktoś z GF robi coś na kształt FQ i po prostu daje gotowca komuś kto to powiesi.

Tak czy siak chwalę ten temat, może i głupio ostatnio wyszło że tak zapytałem o niby banał dla tych którzy grali na testach. Już troszkę poczytałem wstecz. Ale miło by było gdyby chociaż podstawy dla tych nie "błyszczących" angielskim były. Może i to nie nasza kolej bo jednak Halley jest angielski, "kto nie umie - ten ginie" :D

Ale tak czy siak jeżeli chodzi o same formy życia, opcja jest dla "rozwiniętych" kont bo idąc po równo tracimy eko czy tam rozwój tak że....

dobre na "end game" o ile coś takiego istnieje :)

Czyli żeby mieć rasę Rock,tal do wyboru. Bo na start mam tylko rasę human.

To muszę dojść na nich, może inaczej... co ja muszę ogarnąć żeby mieć ich do wyboru na planecie?

Stara bieda, dalej nie zalicza zadania ukończ natychmiast stocznie - próbowałem za anty i przedmiotem. No i drugie zadanie z problemem to zobaczyć inną galaktykę - nawet już sprawdziłem czy trzeba kogoś sondą szpiegować.

Cześć wszystkim hanysom i gorolom.

W tyj całyj kłótni kto gorol a kto hansy i kto bardzij narozrbioł zapominocie o jednyj rzeczy.

Że w tyj grze za piwo idzie dostać surowce od kamrata wyżyj w rankingu.

I co do tego że wspomogosz słabszego nikt nie mo żału żodni admini.

I tego się czimcie.

Według tych zasad czy to było ustawione czy nie to niemo znaczenia.

Witam moja propozycja dotyczy technologii laserowej.

Przed:

Technologia laserowa.

Uzyskana wiązka światła powoduje znaczące zniszczenia dla wybranego dla niej celu.

Po:

Technologia laserowa.

Uzyskana wiązka światła powoduje znaczące zniszczenia dla wybranego dla niej celu. Poprzez użycie laserów w cięciu oraz spajaniu minerałów, wzrasta wydajność w konstruowaniu nowych budowli.

Cechy:

Efekt + xx do budowy.