Posts by Eli Lama Sabachtani

Dokladnie prawde pan powiedzial ale reszta nie ogarnie ogolnie szanuje za wypowiedz ;) i do zoba w gali :). A teraz czekam na tych co twierdzili o LFach i innych pierdolach :)

Nie ladnie klamac o bilansie oj oj :D dobrze weszlo ale lameriada jak to u respectow trzyma sie na poziome xD

Twoje statki typu Recykler (21511 szt.) posiadają łączną ładowność 731.374.000. U celu [1:62:9] znajduje się 232.560.000 szt. metalu i 88.539.208 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 232.560.000 szt. metalu i 88.539.208 szt. kryształu.

Szczerze ? To amatorkę odwaliłeś. Zamiast przyjść z cmentarza w nocy, gdy dareczek i leonek grzecznie śpią i floty stoją. Walnąć leona zebrać i szybko przetopić, potem darka i byś pozamiatał. To poleciałeś o 22 na leona, zamiast 500 miliardow zysku ,to masz tylko 100 miliardow . Reszta u leona, ktory zaraz się odbuduje i z dareczkiem będą polować na ciebie. Amatorka straszna. Takie akcje to się w szczegółach planuje.

Gosc sporo prawdy napisal :) . Leon ghost i ekipa pilnowac sie bradziej i szo teraz macie co robic to jakas mostywacje bedziecie mieli :).

Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie:graty:, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.

Hahaha uwielbiam to.

Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać :trollface::0stars:

Olszynek stary dziadzie , ty jeszcze w to grasz . Myslalem ze takie dinozaury to juz umarly.

Ja to nie ogarniam gosc zawalil nie pierwszy raz ze ja za cienki w uszach bylem to inna sprawa tam przeca zadnego klikania nie bylo to zwykly bfs a dla panienek ktore placza zacznijcie cos robic w gali to moze tez cos traficie :) . Gosc stal dostal w trabe i taka jest prawda a tekst typu kupione itd glupie jak but u lewej nogi ew prosze skreslic nie potrzebne (paczki/kupione/ustawka/bot) jak to sie mowi nie przepadam za stylem gry dombriego ale cuz zrobic ja go nie bede winil ma mozliwosci to se robi co chce gf tu bardziej winny i tak polowa z was pewnie slotow do exp nakupila i co ci co nie kupili moga mowic tak samo ja przeklikalem turbo bo czekaj teraz tyle czasu na badania :( wiec nie oceniam kazdy wklada ile chce i tyle.

Brawo Brawo GF tak sie szaraczkow robi w jajo idealnie pieknie taktyka wspierania gornictwa i budowania domkow widze dalej w cenie :) , jakby Ci wszyscy gornicy sie nauczyli ze za darmo sury nie ma to moze by cos z tej gry bylo . Ale oczywiscie im tylko wiecej wydobycia wiecej kopaln i sosik leci jak ta lalala. A taki lotnik to komu potrzebny ludzie przez niego z gry rezygnuja kupi komandora admirala i ma GF w nosie .

Ja powiem tak pozdro 600 flociarze teraz to juz tylko moon kilingi i obrony zostana , bo policz takiego z pz jak tu 50badan do napedow xD a o kontrze z podgladu czy czyms trudniejszym to mozna totalnie zapomniec :D

na luzie, to tylko prędkość. niedługo pojawią się kalkulatory odpowiednie do tego, wystarczy poczekać.

znajdz mi na skanie lvl doswiadczenia form zycia xD