Nie ma miekkiej gry dobry strzal w starym stylu z kradzionych akt xD. Dobra robota a teraz 50% surrry do mnie.
Posts by Eli Lama Sabachtani
-
-
Wchodzic ludziska bo tam narazie atmosfera jak na pogrzebie nie lubianej cioci.
-
Jest jeden haczyk o którym nie wszyscy wiedzą, bo zasady są słabo sformułowane. Jeśli jesteś w top 20 na każdym uni, możesz przenieść się na dowolne uni.
Gratulacje wlotu, Five w reckach zawsze cieszy, ale Leonowi SzO i tak
Ty za takie informacje to trzeba zaplacic gruby szmal a nie darmo wszystko
-
Powoli zaczyna wracac stary dobry sienio ale jeszcze troche pracy chyba to wymaga rosnij duzy okraglutki co by ladniejszy % z Ciebie byl
-
lameriada to nie bede pisał co bo wrodzona kultura osobista mi nie pozwala z pustego nie nalejesz miałem tylko 14k recków jabym miał pełną liczbe to conajwyzej byś spaliny z recków powachał panie pro
No spoko sojusz 20osob i nie ma od kogo pozyczyc 14k recka no mysle ze okreslenie lameriada jest za delikatne jednak
-
Powiem tak graty starcia. Co do wyklikania pz to robi się to na 2-3 sekundy maks (Gsy które są we flocie nie obejmują nowych prędkości form życia a u obrońcy widać 5 sztuk także na pewno lecialy w fsie) - także samo liczenie może i niedokładne ale ważniejsze od liczenia jest to że jakiekolwiek liczenie by nie było flota była w powietrzu i wystarczyło opozniac flote odpowiedni długo az ta z fsa wyląduje na księżycu (także i tak zaoszczędził dombri z 40-50min na czas lotu więc to nie takie " złe wyklikanie" bo nad ranem po prostu ludzie lubią pospać dłużej bo zakładają że flota wyląduje np o 8rano to ktos ją zobaczy i zanim poleci dodac mozna 50min i wstać np 8:45. Wiadomo że jakby obrońca zalogowal się przed powrotem fsa to by tego złomowania nie było - ale mniejsza o to. Graty się należą bo starcie zacne a samo klikanie obarczone błędami ale i tak spowodowało że starcie miało miejsce bo np 50min późniejszy atak mógłby zakończyć się fiaskiem.
A co do paczkomatów czy nie. Sam ich nie do końca lubię bo sam paczek nie kupuje (jedynie sztab i ekspy, czasem handlarz - ale i tak używam anty może nie dużo ale jak pewno wielu z czołówki). Ale nie można mieć pretensji że kogoś stać na dodatki czy to że wykorzystuje kasę w grze. Bo w życiu ludzie robią dokładnie to samo wykorzystują kasę aby mieć wygodniej, lepiej, czy mieć przewagę nad innymi - taka ludzka natura. Bo co będziecie mięli pretensje do bogacza że ma świetną furę i wykorzystuje ją żeby Cię wyprzedzić. Albo że ktoś ma hotel i że od Ciebie berze kasę za nocleg. Albo że ma kasę i pławi się w luksusach. Bądźmy realistami i zauważmy że w każdym aspekcie życia tak jest więc po co narzekać.
To jest typowa zazdrość Polaków (bez urazy do nikogo nie piję) ale co za różnica czy ktoś gra tak czy tak. Jak masz umiejętności i tak nie przeszkodzi Ci to w zabawie czy uniknięciu złomowania z rąk "paczkomatu".
Ogame to gra błędów a nie kasy każdego wyzłomujesz jesli chcesz nawet dombriego - bo przy takim PZ można nawet robić akcje typu kamikadze z zapakowaniem wszystkiego na recki - jedyny minus czas odbudowy floty - bo bilans moze bylby dodatni ale odbudowywanie calosci to czas.
Także bawmy się jak tam każdy chce bez obrażania innych bo i po co. W końcu to zabawa i niech taką będzie.
Obrońcy SzO
Dokladnie prawde pan powiedzial ale reszta nie ogarnie ogolnie szanuje za wypowiedz
i do zoba w gali
. A teraz czekam na tych co twierdzili o LFach i innych pierdolach
-
Nie ladnie klamac o bilansie oj oj
dobrze weszlo ale lameriada jak to u respectow trzyma sie na poziome
Twoje statki typu Recykler (21511 szt.) posiadają łączną ładowność 731.374.000. U celu [1:62:9] znajduje się 232.560.000 szt. metalu i 88.539.208 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 232.560.000 szt. metalu i 88.539.208 szt. kryształu.
-
Szczerze ? To amatorkę odwaliłeś. Zamiast przyjść z cmentarza w nocy, gdy dareczek i leonek grzecznie śpią i floty stoją. Walnąć leona zebrać i szybko przetopić, potem darka i byś pozamiatał. To poleciałeś o 22 na leona, zamiast 500 miliardow zysku ,to masz tylko 100 miliardow . Reszta u leona, ktory zaraz się odbuduje i z dareczkiem będą polować na ciebie. Amatorka straszna. Takie akcje to się w szczegółach planuje.
Gosc sporo prawdy napisal
. Leon ghost i ekipa pilnowac sie bradziej i szo teraz macie co robic to jakas mostywacje bedziecie mieli :).
-
Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie
, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.
Hahaha uwielbiam to.
Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać
Olszynek stary dziadzie , ty jeszcze w to grasz . Myslalem ze takie dinozaury to juz umarly.
-
ja napisze tylko ze widzialem ze pz zniknelo
2 minuty roznicy to wynik nowych napedow
piekna potyczka i ogromny zysk !
Skoro tak mowisz to pewnie tak jest jakos klikalem i nie mialem zadnych problemow ale to pewnie kwestia mojego niesamowitego farta
-
Ja to nie ogarniam gosc zawalil nie pierwszy raz ze ja za cienki w uszach bylem to inna sprawa tam przeca zadnego klikania nie bylo to zwykly bfs a dla panienek ktore placza zacznijcie cos robic w gali to moze tez cos traficie
. Gosc stal dostal w trabe i taka jest prawda a tekst typu kupione itd glupie jak but u lewej nogi ew prosze skreslic nie potrzebne (paczki/kupione/ustawka/bot) jak to sie mowi nie przepadam za stylem gry dombriego ale cuz zrobic ja go nie bede winil ma mozliwosci to se robi co chce gf tu bardziej winny i tak polowa z was pewnie slotow do exp nakupila i co ci co nie kupili moga mowic tak samo ja przeklikalem turbo bo czekaj teraz tyle czasu na badania
wiec nie oceniam kazdy wklada ile chce i tyle.
-
Prawie 10k% to juz cos jak na taka mizere jak ty
, popraw sie bo inaczej bedzie chlosta . A tak na powaznie jedziesz z nimi stary dinozaurze . A Kata witamy na laweczce miejsce nr2 jest twoje.
-
Ta klikanie pzt i pomylka o 2min to nie ma chlopie nic wspolnego z lfami bos cienki
, graty starcia nie wal trolla amen
-
Brawo Brawo GF tak sie szaraczkow robi w jajo idealnie pieknie taktyka wspierania gornictwa i budowania domkow widze dalej w cenie
, jakby Ci wszyscy gornicy sie nauczyli ze za darmo sury nie ma to moze by cos z tej gry bylo . Ale oczywiscie im tylko wiecej wydobycia wiecej kopaln i sosik leci jak ta lalala. A taki lotnik to komu potrzebny ludzie przez niego z gry rezygnuja kupi komandora admirala i ma GF w nosie .
-
Ehhh do wykreslenia z listy nie pierwsza kima tego pana . Graty bo cos walczysz widac
, ja zawsze za daleko mialem
do zoba w gali.
-
Pusher zlomuje paczkomata ale jaja hahahahhahahhahhahaha , i gosc pisze ze nie wydaje na gierke gdzie na atlasie portel az sie czerwienil od kupionych kont na allegro. Pozdro i do zobaczenia w gali
-
Chyba nie jestes jedynym ktory tego nie zrozumial ale powiem ci ze z fartem ze tak malo ci ukradli , a karamba obejmuje prowadzenie na laweczce
szo bedzie mial z czego przynajmniej . Ogolnie to mi sie wydaje ze to top5
ale ja sie nie znam . Troche wstyd 20k pc bez turbin miec
-
Te takich malych to panie zostaw
jak ci wieksi maja rosnac
, gratki tak no powaznie i szerokosci
-
Ja powiem tak pozdro 600 flociarze teraz to juz tylko moon kilingi i obrony zostana , bo policz takiego z pz jak tu 50badan do napedow
a o kontrze z podgladu czy czyms trudniejszym to mozna totalnie zapomniec
na luzie, to tylko prędkość. niedługo pojawią się kalkulatory odpowiednie do tego, wystarczy poczekać.
znajdz mi na skanie lvl doswiadczenia form zycia
-
O ile zaklad ze sa juz turbo bez zadnych paczek