Ta a najprostrza z tych niewiadomych jest to jak goscie wielcy flociarze mowia ze trafili gosciowi recki na 50% bez skanow po czym okazuje sie ze zgon byl skanowany i mozna bylo spokojnie ogarnac ze leci reckami na 50% ale przeca amba fatima czary
Pewnie skan byl przed i po nastepnie podliczony zostal dex i fruuuu lecimy ... pewnie nawet te skany na skrinach widziales stad ta pewnosc ze byly...
A po co skan przed jesli gosc 90% spedza na u i polecial na jolo tak goscie pokazywali skany po na discordzie
Masz racje
nominuje cie do * super flociarza. "PO" to nawet tampon nie zadziała... no ale tak jak mowilem masz racje^^
Wiesz zebys nie mylil mnie z fanami PA czy jak im tam jest bo dla mnie to starcie czy co to jest to oszustwa i walki vs oszustwa i walki , i skonczylo sie walkiem z ktorej strony pojecia nie mam ale Zgon latal na jolo mial zasiadaczy uzywal botow kupowal konta i jakos wtedy nikt z jego "kolegow" nie mial problemu teraz jak zostal wydymany czy udaje nie mnie to oceniac mowie jako osoba kompletnie z boku jak to widze.