To koło bunkra nie stało, obrona na satki
Posts by Grosik
-
-
a mi spadlo wydobycie na wszystkich planetach
-
@Sebastian12345 a ty umiesz czytac ze zrozumieniem?
-
ma ktos ostatnie badanie T3P6 dla odkrywcy i moze powiedziec czy jest roznica w expach?
-
-
-
Najeżdżasz na ikonę i pokazuje całość.
Najezdzam na ikone i nic sie nie dzieje
Jedynie w aplikacji mobilniej ktora chodzi jak zolw
Umiem dokladniej sprawdzic, czyli zamiast 11 mld przykladowo pokazuje 11,355 -
-
-
-
Poczatkowo bylem za x2 ale zwiekszylem sobie predtkosc dtkow 2 badaniem t3 form zycia i wsumie dalo duzy efekt wiec jesli bedzie ankieta bede za x1

-
kazdy przedmiot po 1 razie na danej planecie
-
Podoba mi się uptade 70 lv i 7% bonusu o 4 wzrost 18kk mety wiecej za free
-
Jestem za x2
-
co z ta aktualizacja, wiadomo kiedy wchodzi na 68?
-
to co zeby zrobic ankiete na podwyzszenie eko trzeba zalozyc osobny temat?
-
Display More
SPIN DOKTOR jest to pocieszające, co piszesz....ale finalnie, ta różnorodność wśród ras, w moim odczuciu, straci na znaczeniu.
A jak jest z częstotliwością odkrywania ras i artefaktów ? Bo wprowadzili limit 50ciu slotów do odkrywania ras i boje się ze może być kiepsko z odkrywaniem.
Teraz puszczam czasami 200 slotów i przywiozę kilka ras, a po limicie 50ciu slotów sobie tego nie wyobrażam.
10% na odkrycie rasy (dalej tak samo jak przed wprowadzeniem artefaktów)
25% na znalezienie artefaktów
Przynajmniej na chwilę obecną, bo 10% szansy na rasy i limit 50 ekspedycji na dzień nie idą w parze.
Dodatkowo na start aktualizacji wszyscy gracze dostaną dodatkowe sloty do wylatania, których wartość będzie różnicą tego co wylatał top1 danego uniwersum (top1 w lotach w poszukiwaniu ras), a tym co wylatał dany gracz:
QuoteZeroChill — 14.11.2022
Sagen wir du hast nie Missionen flogen, der #1 Typ hat 1000 geflogen. D.h. das Limit wird gesetzt auf 1000 .. du hast 0 von 1000 = du kannst an einem Tag 1000 Missionen fliegen und zu ihm aufholen. Am nächsten Tag habt ihr beide X von 1050 ..
Wenn das Artefakt Update kommt wird das Daily Limit auf allen Servern die schon Lebensformen haben gesetzt basierend auf der #1 im Discovery-Ranking
Zabieg ten ma na celu danie możliwości graczom, którzy nie latali na ekspedycję rasowe dogonienie gracza top1 w tej kategorii (bo po aktualizacji będzie ten limit 50/dzień i nie byłoby możliwości odrobienia strat).
Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że jest bardzo prawdopodobne, że ekspedycje, które zostaną wylatane do aktualizacji zostaną przeliczone i za nie dostanie się artefakty. Według pracownika GF średnia liczba artefaktów na puszczoną ekspedycję będzie wynosić 8 (chodzi o ogół puszczanych ekspedycji, a nie tych które znajdą artefakt). Więc dla przykładu, jeśli gracz przeprowadził 1000 lotów, to po aktualizacji już będzie miał na start około 8000 artefaktów (500*8). Będzie miał wtedy ponad limit, ale to się tyczy tylko tego przypadku.
Czyli na uni 68 wszystko jest zależne odemnie, ile będziecie mieć slotów
fajniei po co te starania ,2 miesiecy wysylania ile sie da jak za chwile kazdy beddzie mnie mogl przegonic grrr, to niech juz lepiej usuna ten ranking i tyle
-
To i tak się nie zgadza bo mma poz na 1 więc powinno przyspieszyć tyle co nic ale mniejsza z tym
-
No dobra tylko nie pisze tam nic o przyspieszeniu ekspedycji tylko o naprawieniu badania
-
Gdzie mam kliknac na numer wersji?