To koło bunkra nie stało, obrona na satki
Posts by Grosik
-
-
a mi spadlo wydobycie na wszystkich planetach
-
@Sebastian12345 a ty umiesz czytac ze zrozumieniem?
-
ma ktos ostatnie badanie T3P6 dla odkrywcy i moze powiedziec czy jest roznica w expach?
-
-
-
Najeżdżasz na ikonę i pokazuje całość.
Najezdzam na ikone i nic sie nie dzieje
Jedynie w aplikacji mobilniej ktora chodzi jak zolw Umiem dokladniej sprawdzic, czyli zamiast 11 mld przykladowo pokazuje 11,355
-
-
-
-
Poczatkowo bylem za x2 ale zwiekszylem sobie predtkosc dtkow 2 badaniem t3 form zycia i wsumie dalo duzy efekt wiec jesli bedzie ankieta bede za x1
-
kazdy przedmiot po 1 razie na danej planecie
-
Podoba mi się uptade 70 lv i 7% bonusu o 4 wzrost 18kk mety wiecej za free
-
Jestem za x2
-
co z ta aktualizacja, wiadomo kiedy wchodzi na 68?
-
to co zeby zrobic ankiete na podwyzszenie eko trzeba zalozyc osobny temat?
-
SPIN DOKTOR jest to pocieszające, co piszesz....ale finalnie, ta różnorodność wśród ras, w moim odczuciu, straci na znaczeniu.
A jak jest z częstotliwością odkrywania ras i artefaktów ? Bo wprowadzili limit 50ciu slotów do odkrywania ras i boje się ze może być kiepsko z odkrywaniem.
Teraz puszczam czasami 200 slotów i przywiozę kilka ras, a po limicie 50ciu slotów sobie tego nie wyobrażam.
10% na odkrycie rasy (dalej tak samo jak przed wprowadzeniem artefaktów)
25% na znalezienie artefaktów
Przynajmniej na chwilę obecną, bo 10% szansy na rasy i limit 50 ekspedycji na dzień nie idą w parze.
Dodatkowo na start aktualizacji wszyscy gracze dostaną dodatkowe sloty do wylatania, których wartość będzie różnicą tego co wylatał top1 danego uniwersum (top1 w lotach w poszukiwaniu ras), a tym co wylatał dany gracz:
QuoteZeroChill — 14.11.2022
Sagen wir du hast nie Missionen flogen, der #1 Typ hat 1000 geflogen. D.h. das Limit wird gesetzt auf 1000 .. du hast 0 von 1000 = du kannst an einem Tag 1000 Missionen fliegen und zu ihm aufholen. Am nächsten Tag habt ihr beide X von 1050 ..
Wenn das Artefakt Update kommt wird das Daily Limit auf allen Servern die schon Lebensformen haben gesetzt basierend auf der #1 im Discovery-Ranking
Zabieg ten ma na celu danie możliwości graczom, którzy nie latali na ekspedycję rasowe dogonienie gracza top1 w tej kategorii (bo po aktualizacji będzie ten limit 50/dzień i nie byłoby możliwości odrobienia strat).
Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że jest bardzo prawdopodobne, że ekspedycje, które zostaną wylatane do aktualizacji zostaną przeliczone i za nie dostanie się artefakty. Według pracownika GF średnia liczba artefaktów na puszczoną ekspedycję będzie wynosić 8 (chodzi o ogół puszczanych ekspedycji, a nie tych które znajdą artefakt). Więc dla przykładu, jeśli gracz przeprowadził 1000 lotów, to po aktualizacji już będzie miał na start około 8000 artefaktów (500*8). Będzie miał wtedy ponad limit, ale to się tyczy tylko tego przypadku.
Czyli na uni 68 wszystko jest zależne odemnie, ile będziecie mieć slotów fajnie
i po co te starania ,2 miesiecy wysylania ile sie da jak za chwile kazdy beddzie mnie mogl przegonic grrr, to niech juz lepiej usuna ten ranking i tyle
-
To i tak się nie zgadza bo mma poz na 1 więc powinno przyspieszyć tyle co nic ale mniejsza z tym
-
No dobra tylko nie pisze tam nic o przyspieszeniu ekspedycji tylko o naprawieniu badania
-
Gdzie mam kliknac na numer wersji?