Uni 68 dostalo przypiesznie w szukaniu form zycia, dlaczego na forum zadnym info o tym?
Posts by Grosik
-
-
No właśnie powinno bez tego być to gdzieś widoczne
-
A czy ktos jest wstanie wytlumaczyc gdzie znalesc poziom i exp do nastepnego poziomu innych ras jesli na kazdej planeciei mam wybrana jedna np roki? bo aktulanie wystwietla mi tylko rokow a chcialbym wiedziec jak idzie postep innych ras
-
- Naprawiono bonus prędkości międzygalaktycznych wysłanników, która nie miała zastosowania do misji odkrywania form życia
ciekawe jak wam dzialal ten bonus mrovka i radim
-
te badanie dziala chyba tylko jak sie ma klase ludzi ja mam wszedzie rokow ustawionych dzwiglem badanie o 10 poziomow i ani o sekunde nie przyspieszylo
Nie, jeśli wylosujesz badanie ludzi a masz rase Rockthali to śmiga normalnie. Co do strategii dla górników, Avinashi wyczerpała temat.
owszem inne badania dzialaja normlanie innych ras ale te jedno mi nie dziala
-
wybaalem losowo przy wybranych rokach
-
te badanie dziala chyba tylko jak sie ma klase ludzi ja mam wszedzie rokow ustawionych dzwiglem badanie o 10 poziomow i ani o sekunde nie przyspieszylo
-
sprawdzilem faktycznie nie dziala, trzeba braac na tym slocie wydobycie potrojne czyli badanie od mechow
-
Czyli tak podsumowując aby mieć LifeForm Tech Bonus na przyzwoitym poziomie nie tylko jakieś 3%) trzeba wykonać miliardy udanych lotów na ekspedycje poszukujące form życia
Suuuper!
Chyba, że coś pomyliłem?!
pewnie tak , trzeba cale universum przelatac co na speed x1 jest nie mozliwe lub zajmie z 10 lat jak nie wiecej
-
ponawiam pytanie bo odpowiedzi nadal niema
-
-
Witam czy mozna zainstalowanec dotatki typu AGR na androidzie (tablet, telefon) na firefoxie?