Posts by Div

Hmmm. Od pijaków mnie wyzywa?
    Po pierwsze, jak zawsze, konto kupione i to była ustawka, bo ta lama nic innego nie umie tylko ustawione ST
    Po drugie umówiliśmy się na spotkanie aby się napić, no to Iksik piwko będzie pił. No ok, ja już litrę wody mineralnej wessałem a Iksik się męczył z dwoma Redsami. Tak się nawalił, że głowa mała, fsa trzeba było za niego robić. No ale tak to bywa jak się z dzieciakami na wódkę umawia,
    Po trzecie, nie wiem czy wszyscy wiedzą, Iksik jest sprzedajny, nigdy mu nie ufajcie bo to menda na potęgę.
    Po czwarte jak z nim coś robicie to potem oszukuje na zyskach,
    Po piąte, i co najważniejsze, jest po prostu brzydki !!! Wiadomo, jak ktoś jest dobry w ogame to musi być brzydki.
    Po szóste: tak naprawdę Iksik ma na imię Zdzisława, no ale to nie jego wina .

...Po piętnaste: Zojti zdejmuj upa, pogramy razem i będzie gitara.

... Po dwudzieste trzecie Iksik gratki za mega %. szkoda, że tego nie przekładasz na wodę mineralną!!! Taki % to by Cię zabił a ja?, hmmm to bym dopiero zaczął się bawić i expy słać :)

Tak czy siak Zojti szybkiej odbudowy, czekamy na Ciebie

A Iksik nie wal w ch.... (ponoć przeklinać nie można) i nie bądź pipa (też zdrobnienie) i do 200 ST dociągnij, bo na lamusa wychodzisz.

Pozdrawiam
    Div :)