Masz ubaw polowania na mnie chociaż taka mała rybka ze mnie. Trudno, wcześniej czy później mnie złapiesz ale ułatwiać Ci nie będę. I nie wiem czemu regularnie orasz mi planety jak pewnie więcej deu palisz niż masz zysku. Złośliwość ?
Posts by Div
-
-
Szukaj, szukaj, takie coś to na waciki, stać Cię na więcej. Oraj Panie
Gratki a obrońcy ... pilnowania się troszeczkę lepiej niż obecnie
-
Eeeeee, lamerskie ST. Stać Cię na więcej.
Gratki i do przodu.
-
Lama
Gratki. -
-
-
Kozak i lotnik. Szacun !
Jak się ma małego 100x mniejszego kopać to fujara stoi i podniecenie.[ciach]Szacun Beleth ładuj złotówki to Ci może skill dopiszą
[mod='Ruda']Prowokacja[/mod]
-
140k puszek, 12k niszczarek 112 Gsów i 7k rozporków, plus jeszcze tam inne śmieci.
Pisałem o tym, od 14 minut widziałem, że lecisz i miałem Ci się podstawić bo na lotce siedziałem,
Głupi nie jestem , jakbym wiedział, że wlatujesz jak w masło to bym przecież to poderwał albo napisał bym Ci PW, że szkoda lotu.
Sam widziałeś, że telepnąłem tuż przed wlotem.
Tylko nie to, co trzeba było.
Jak bym nie pomylił moonów to byłby remis na lekki plus dla mnie, a, że miałbym pod domem to bym 70% zebrał i miałbyś lipton
Nie ważne.
Zezłomowałeś mnie, gratulacje i grajcie dalej,
Pozdrawiam.
P..S.
Pozdrawiam niejakiego Beletha czy jak ta psina się nazywa.
Możesz mnie wyzywać na PW ile Ci się podoba, bo kozak jesteś mająć 50x większe konto ale jak przychodzi co do czego to się do Xina łasisz aby Cię osłaniał
Kozak !!! hehehe
-
Pogratulowałem na PW pogratuluje również tutaj.
No trudno, pomyliłem moony, Incepcja dostałby złoma tylko, że telepnąłem trampki zamiast puszek i resztę floty.
Bywa....
Jeszcze raz gratuluję.
-
Jesteś ZŁYM człowiekiem. Krzywdę robisz.
-
Graty, zysk też przedni.
-
Bo się pionkami po pijaku nie lata
Graty.
-
No i troszku zabawek poszło.... na śrubki. Gratki Pany.
-
Akurat w tym przypadku trafił na 100% leszcza No ale i ślepej kurze czasami coś się trafi
-
I jeszcze w układzie
Nie słuchaj Xina - klepaj na latajki
-
A na pionki to już szkoda deu ?
Gratki Ziom
-
Pierwszy i ostatni.
Dzięki Lump za wstawienie (sexy)/.
Trzymajcie się
Div. -
W soju zostaje
Gartki, jak znajdę gsdzie to się wysyłam to wyślę.
-
ehhhh, lamerski wlot, sonda w pałę
Gratki Sexy czy tam Lump (jak wolisz :D)
no i tak dalej -
Grubyyyy dofarm
Gratki
Ale weź już nie lataj i zostaw coś innym co ? Tobie to tak potrzebne jak kwadratowa kula .