To są pomówienia !!!!
Posts by Div
-
-
Ooooo Tyyyyy mendo, ja Cię dopieszczę
Gratki ładnie wyszło. -
Proszę uprzejmie
Sam miałem ochotę polecieć tylko by mi recków brakło, no ale wszyło super w soju zostaje i gitara gra.
Dla Stefana Szo, ostatnio się mało pilnował ale oby wszystko wróciło na dobre tory.
Pozdrawiam. -
Ehhhh, czekaliście aż padnę na pysk i pójdę spać.......
Śmieje się. Gratki Panowie, za długo w bunkierku to stało a ja za mały na takie loty. -
Miałem zrakietować i sam polecieć ale dobrze, że jednak Ty bo bym od pyty surki na same rakiety wydał Gratki. Klepaj te gęsi, ładnie już to wygląda.
-
Mnie ostatnio satki na jednej planecie zgasił także tym bardziej cieszy takie RW. Gratki.
-
Przynajmniej się coś ruszyłeś
-
Cóż napisać. Miałem wyjęte dwa dni z życia, mocna gorączka, poważne przypuszczenie covidu, ostatnia rzecz o jakiej myślałem to ogame.
Wyfarmiony do zera ale odbudowa, mozolna ale będzie.
PS. Nie poszedłem do EXP po to aby czuć się bezkarny, jak widać w załączonym ST jakoś w poprzednim sojuszu było bezpieczniej niż w obecnym.
No ale wyzwanie jest, ciężko będzie no ale jakoś damy radę.
Pozdrawiam
Div.
-
Eeee, lamerski wjazd za grosze
heheh, gratki, ładnie weszło -
Sexy Lump widuję na fali jak te Twoje gąski latają i aż kusi kontrować no ale nie bardzo jest czym
Jeszcze 200-300 GS to bym skontrował no ale 1800 no to za wysokie progi dla mnie.Seti odpocznij i odbudowy życzę. Jakby co to paczka poleci na rozruch.
-
Dzięki Covidian za wklejkę, ja się jużchyba tego nigdy nie nauczę.
A co do woltu moja flota jest nie do zatrzymania aż.... dostanę gonga Bo to nieuniknione
Pozdrawiam wszystkich. -
Dzięki za locik, trochę emocji było jak na czeskim filmie ale jakiś tam zysk jest. Jeszcze 2 akcje i będę w końcu bez lmów
-
Lamerska flota ale niech mu będzie, gratki.
Covi a teraz fs i wiesz co dalej ? -
Mniam
Gratki chłopaki -
Nom, se gość od Krisa konto kupił to się nagrał Kozaki
Teraz Kris niepokonany w 6 walkach... Będzie latał na maluchów takich jak ja:P
Gratki za stejka ale głupek z Ciebie, że hej, że tą flotę na eko przemieliłeś. -
Hmmm. Od pijaków mnie wyzywa?
Po pierwsze, jak zawsze, konto kupione i to była ustawka, bo ta lama nic innego nie umie tylko ustawione ST
Po drugie umówiliśmy się na spotkanie aby się napić, no to Iksik piwko będzie pił. No ok, ja już litrę wody mineralnej wessałem a Iksik się męczył z dwoma Redsami. Tak się nawalił, że głowa mała, fsa trzeba było za niego robić. No ale tak to bywa jak się z dzieciakami na wódkę umawia,
Po trzecie, nie wiem czy wszyscy wiedzą, Iksik jest sprzedajny, nigdy mu nie ufajcie bo to menda na potęgę.
Po czwarte jak z nim coś robicie to potem oszukuje na zyskach,
Po piąte, i co najważniejsze, jest po prostu brzydki !!! Wiadomo, jak ktoś jest dobry w ogame to musi być brzydki.
Po szóste: tak naprawdę Iksik ma na imię Zdzisława, no ale to nie jego wina ....Po piętnaste: Zojti zdejmuj upa, pogramy razem i będzie gitara.
... Po dwudzieste trzecie Iksik gratki za mega %. szkoda, że tego nie przekładasz na wodę mineralną!!! Taki % to by Cię zabił a ja?, hmmm to bym dopiero zaczął się bawić i expy słać
Tak czy siak Zojti szybkiej odbudowy, czekamy na Ciebie
A Iksik nie wal w ch.... (ponoć przeklinać nie można) i nie bądź pipa (też zdrobnienie) i do 200 ST dociągnij, bo na lamusa wychodzisz.
Pozdrawiam
Div -
Podziękować
Bez Alko jakoś to inaczej wygląda