100%
Albo to albo ochrona 10x slabszych graczy nie zaleznie od wieku uni i pozycji.
100%
Albo to albo ochrona 10x slabszych graczy nie zaleznie od wieku uni i pozycji.
Nie mam pytan. Pol miliona pancy w ledwo ponad tydzien od startu uni... hahaha czas wrzucac urlop i niech pieniazek sam ze soba gra. xD
To wcale nie tak. Parę złotych pozwala uzyskać przewagę nad większością graczy - to prawda. Ale bez tych paru złotych ze skillem można mieć taką samą przewagę nad większością graczy. Nie chcę nikogo obrażać, ale jak ktoś lata ekspy, trzepie surkę której nie jest w stanie przerobić - bo o tym przede wszystkim trzeba myśleć na tym etapie gry, trzepie z ekspów flotę bo to ładne przyrosty daje ale zapytany o FS włącza płytę Franka Sinatry - to o czym tu mówić. A 90% tych ST to właśnie tacy goście. Te 10% co to czyta niech nie bierze tego do siebie, mimo że wylądowali w reckach To są żniwa, i wcale kombajnu za PLN tu mieć nie trzeba
Jakim skillem? Gosc ma 251 milionow ptk w 10-11 dniu uniwersum. Znam ludzi na volans (angielski) co aktywnie lataja i graja tam od poczatku i maja po 100 milionow ptk. Ci dwaj z Atlas nie kupili sobie przewagi nad wiekszoscia graczy, oni przejeli serwer. Tutaj juz nie mam rywalizacji, bo tutaj wiekszosc (nie wszyscy) z top 30 kupuja surowce od panow z top. Jak ktos ma przyrosty magiczne jak Iron MIke po zlomie. Dostal zloma i nagle ma prawie odbudowana flote, i 3 miliardy surowcow. (wiecej niz ma ptk). I tak, prawie wszystko to metal. Nie z paczek bo nie ma takiego eko zeby to mu sie oplacalo.
Skillem zrobisz top 15 max potem good luck.
o wreszcie jakies NIE kupione pance brawo
Nie mam pytan. Pol miliona pancy w ledwo ponad tydzien od startu uni... hahaha czas wrzucac urlop i niech pieniazek sam ze soba gra. xD
gościu mnie tylko ciekawi czy bez anty też byś tak potrafił zezłomować ?
on ma juz 250kk ptk xD a ledwo tydzien minal. Lata i niszczy kazdemu ksiezyce teraz. Komplex miejszosci, lubi sie na slabszych wyzywac. Co poradzic?
ee chyba mnie z kims mylisz ziomek
Fakt, tamto tyczylo sie twojego sprzedawce surowce mr director moona. I nie wciskaj kitu ze grasz bez kasy bo obecne top 10 to same osoby ktore wladowaly w gre kase.
gościu mnie tylko ciekawi czy bez anty też byś tak potrafił zezłomować ?
on ma juz 250kk ptk xD a ledwo tydzien minal. Lata i niszczy kazdemu ksiezyce teraz. Komplex miejszosci, lubi sie na slabszych wyzywac. Co poradzic?
Gratulacje wyczucia nieobecności, nieoczekiwany zapierdziel w pracy, brak przypilnowania przez to floty. Chociaż i tak mieszane uczucia, patrząc na takie floty stworzone z anty, z którymi nie ma szans rywalizacji.
Moja to jest stworzona z zlomu i przyspieszaczy na poczatku do dt trzeba bylo dojsc
Oczywiscie ^^
graty
paczkomaty i tak za tydzień czy miesiac uciekną... znikną czy wyłapią 10tego bana... jak co uni.
Eli Lama Sabachtani a gdzie reszta twoich??
Wbijasz na Atlas?
Szo Siekacz.... Wiem, że nie od Ciebie to zależało.... A Agresorowi życzę żeby następnym razem jak kogoś obrazi to sam się nauczy grać:) Lamko:):):) Złomik ładny od top 2 chyba będzie odbudowa?:) aaa nieeeee... widzę, już na urlopie buahahahahahah
Ale czekaj chwalisz kolesa ktory KUPIL 100k pancy? Czy jak? Niech zagra bez porfela to nie bedzia mial tu czego szukac, chyba ze po prawej stronie, spakowany jak prezenty na swieta.