Temu Panu już dziękujemy za "czysta" grę na tym uni :)))
Napisal paczkomat...
Bez paczuszek to nikt o dominosach by na tym uni nawet nie slyszal.
Anyway, Red nie odbudowuj sie szkoda czasu na obecna wersje tej gry.
Temu Panu już dziękujemy za "czysta" grę na tym uni :)))
Napisal paczkomat...
Bez paczuszek to nikt o dominosach by na tym uni nawet nie slyszal.
Anyway, Red nie odbudowuj sie szkoda czasu na obecna wersje tej gry.
Nie wiem co to jest AkaTere ale z terefere nie ma nic wspolnego.
To tak jak bylo z Mr Andersonem, Hefim i Flota. Tez niby zjebany fs a jednak nie xD
Gratulacje i czekamy na odwet. Kilka razy sie dziabniecie i bedzie po wszystkim.
I jak już będzie po wszystkim wstawisz te wszystkie ST które wykręciłeś?
Ja tutaj tylko expedycje puszczam... chyba ze zapraszasz do siebie?
Graty
Gratulacje i czekamy na odwet. Kilka razy sie dziabniecie i bedzie po wszystkim.
No to Player nie ma juz czego zamieniac na Zenith, chyba ze taki byl deal...
Display MoreTypek84: Masz tylko dwa wyjscia, skonczyc u mnie w reckach albo wylapac bana. Nie wiem ktore bedzie pierwsze.
Coz, skorzystał z obu Zlom i juz na banie
Ty Koleszko chyba tez powinienes zawiscac
https://ogotcha.universeview.b…cf-51c1-86dd-7a94de688aba
tutaj piekny push kolegi za kilka pln
I Ty tutaj piszesz takie zeczy?
Nie no jak wydasz tyle co top 1 i 2 na anty to juz jest spoko. Kupowanie surki od gameforge jest dobre, kupowanie od innych graczy zle. Nie robcie juz kurtyzany z logiki, bo w tym tempie to jej vagina peknie.
PS. Do moderatora. Vagina to termin medyczny. Wiec bez spiny.
Gratulacje, to jest starcie ktore chce sie komentowac i powiedziec dobra robota, mimo ze stoimy po dwoch stronach barykady.
Display MoreDisplay MoreJak to bylo aa pamietam kto podstawkami walczy od podstawek ginie Grats teraz reszte i po zabawie
Jakiej zabawie latanie kupiona flota nazywasz zabawa? Twoj autorytet ma sie czym popisac, ty zreszta tez. Skan i lot, skan i lot, skan i lot. Na palke ale z kaskiem ufajdanym. Zagracie bez anty i zrobicie jakas akcje typu obibok/zuy sen to pogadamy bo jak narazie nic tutaj nie reprezentujecie po za wydana kasa.
0 skilla
Po za bawie to bedzie jak wam karty kredytowe zablokuja xD i jak tu grac?!
Ty masz chlopie jakies kompleksy najpierw kompleks hajsu teraz kompleks skan i lot a skad wiesz jak ubijam floty siedzisz gdzies za mna ? , gralem na uniach bez anty i nawet bez oficerow i tam tez zlomowalem a ze nie jestem fanem opisywania akcji co jak gdzie i dlaczego to po to zeby tacy jak ty zastanawiali sie jak te floty znikaja pamietaj AMBA FATIMA BYLA FLOTA I NIMA . Tu podobnie o tym co sie wydarzylo ciezko pisac brakiem skilla moze ze strony atakiera zlamione ale tez co wyszlo to wyszlo . Gdybym nie siedzial z znajomymi i poszedl spac to pewnie by to wygladalo jeszcze lepiej
Powoli, powoli, bo jeszcze sie przewrocisz i fikolka zrobisz.
Chcesz mi powiedziec ze JA mam kompleksy bo krytyjuje wasza postawe? Kupiliscie floty (nie wiem czy ty i senator echo tez ale zakladam ze kilka zl poszlo na surke od jezola - na latwiejszy start - pierwsze 50k pancy, itd) i macie pretensje ze ktos smie was krytykowac? Ja bede to robil az odejde stad, bo wedlug mnie ludzie tacy jak top 1 i 2 rozwalily nam zabawe. Sporo weteranow ktorzy przyszli pograc sobie jak zobaczyli przyrosty punktowe top 1/2 to stwierdzili ze szkoda czasu.
Wiecej samokrytyki, ale jak siedzisz w sojuszu z gosciem ktory sobie kupil taka flote:
Na uniwersum ktore ma 16 dni to nie spodziewaj sie slodzenia. Jak dlugo bedziecie latac za anty tak dlugo bede o was mial najgorsze zdanie. A to cale pisanie ze nie lubie opisywac akcji bo \ebym ja sie zastanawial jak floty znikaja. Brawo za przemyslany argument... Jesus, co sie porobilo z tymi ludzmi?
Szkoda mi Hefiego, dobra chłopina, nie wiem jak poległ ale gdyby nie anty anty te PC to by nie poległ pewnie. Ciekawe jak długo ten top 1 pociągnie... jeszcze tydzień, dwa, może trzy i albo ban albo konto zniknie... jak to co uni tak samo wygląda.
ps... chciał bym pozdrowić tych co od niego surę kupują... i go pasą za swoją kasę.Pozdrawiam tych co grają bez Paczek!
Pewie znudzil sie tym uni i sprzedal jezolowi flote, bo inaczej tamten by go nie ubil.
Dalej latamy po slabszych...
Jak to bylo aa pamietam kto podstawkami walczy od podstawek ginie Grats teraz reszte i po zabawie
Jakiej zabawie latanie kupiona flota nazywasz zabawa? Twoj autorytet ma sie czym popisac, ty zreszta tez. Skan i lot, skan i lot, skan i lot. Na palke ale z kaskiem ufajdanym. Zagracie bez anty i zrobicie jakas akcje typu obibok/zuy sen to pogadamy bo jak narazie nic tutaj nie reprezentujecie po za wydana kasa.
0 skilla
Po za bawie to bedzie jak wam karty kredytowe zablokuja xD i jak tu grac?!
Widzialem ze ktos sobie dokupil statkow. 200kk punktow we flocie na uni ktore ma 2 tygodnie xD
To juz nie jest komplex mniejszosci to jest choroba.
A co do gratulacji to nie ma czego gratulowac. Anty flota to nie flota.
Graty wlotu
Fajny ten stek, bez sztucznych przypraw (anty) i dodatkow.
Graty wlotu
A ja pogratuluje. W tak krótkim czasie takie wyniki to nic tylko gratulować i oby tak dalej
Kwestia kilkuset zlotych.
Gratulacje, nastepnym razem wejdzie bez anty reckow.