Flota baw się dobrze, zysku sporo... widzę że odbudowa była
Posts by w0jci3ch ~
-
-
kasa kasą ale mimo że tyle kasy wtopione to i tak jakieś naruszenie prawa się znalazło i Bananik agresora się pojawił...
-
Panowie wieszacie koty na zawodnikach,ale oni sie bawia wpaniale
my tylko obserwujemy ich st. niech to robia dalej,
a my bedziemy swiadkami ginacych flot i dalej budujacych.
prosze im nie zazdroscic mozecie to samo robic ale wolicie tylko
psioczyc ze kasa gra taka jest masz kase grasz nie to podwin ogoin i tyle
Milej zabawy dla wszystkich.
kasa w tej grze zawsze rządziła, kiedyś kupowali konta itp. teraz tego się nie opłaci bo taniej w paczki zainwestować. Ale inwestując w te paczki robią sobie taką przewagę że gracz który nie wydaje tysięcy miesięcznie jak nie tygodniowo(z tego co się domyślam że tak idzie tygodniowo naście jak nie dziesiąt tysiaków na starcie) na anty jest ofiarą w tej grze... a czy zostanie dopadnięty zależy czy ma aż tyle determinacji się bronić przed paczkomatem.
ps... niech się bawią dobrze mi to nie przeszkadza
ale niech miedzy sobą się gryzą
z taką kasą mogą zdeptać każdego jak robaka na tym czy tamtym uni... tylko chęci, umiejętności i determinacji.
-
ale w tym roku czy przyszłym?
hehe chyba że paczkomat odwiedzisz
Pozdro, bawcie się dobrze... graty wlotu -
widzę że po krótkiej przerwie....(co niektórzy mogli odpocząć...) powrót do kontroli nad tym uni.
pozdro -
Widzę że paczko-flota szybko się odbudowuje, trzeba pokupować trochu paczek i naklepać statków aby powalić 10k gęsiny (nie wiem co tam jeszcze Blues posiada) choć w dzisiejszych czasach zajmuje to chwile...
a GF zaciera rączkami przy takich graczach coraz bardziej...
obrońcy tylko pogratulowaćudanej obrony
, szkoda że brakło kilku paczek na powalenie całej floty...
(chyba że błąd w obliczeniach)
Obserwuje od początku, i zastanawiam się jak długo będzie ten wyścig trwał
do nowego uni czy dłużej...
-
przekazuje pozdro dla refila od w0jci3cha
-
Graty wlotu, nie tylko paczkomaty na ST na szczęście...
Pozdro -
Ja zakończyłem grę i przekazałem konto koledze. Top 1 cieniutki jak polsilver.Dwa dni jak jeszcze grałem leciało ponad 50 Gs w kilku falach- po godzinie wycofane.Nastepnego dnia lotka i wlot na pustego moona
Panckow nastukane za anty i stąd ta przewaga.Du** nie urywa.
nie wszystko da się kupić... Graty że mu się nie udało... bo na szybkim uni chwila nie uwagi... (dla tego wole wolniejsze
)
No niestety kolega nie odebrał fsa i było bum.Gdyby na to uni wpadł iksik albo syndrom to te topka leży i kwiczy
jest jeszcze kilku co umie nabroić
choć kiedyś z YeahBunny w MNS grałem, dają rade... ale trzeba mieć czas i determinacje.
-
Szkoda mi Hefiego, dobra chłopina, nie wiem jak poległ ale gdyby nie anty anty te PC to by nie poległ pewnie. Ciekawe jak długo ten top 1 pociągnie... jeszcze tydzień, dwa, może trzy i albo ban albo konto zniknie... jak to co uni tak samo wygląda.
ps... chciał bym pozdrowić tych co od niego surę kupują... i go pasą za swoją kasę.Pozdrawiam tych co grają bez Paczek!
-
nie nie wbijam, jak patrzę co wyprawia top1 czy trochę odstający top2 to nie chce się grać....
Tu nie liczy się umiejętność gry teraz tylko grubość portfela czy ilość chętnych kupujących surę od ciebie... tylko GO tego nie widzi (a niby to nielegalne...)
-
graty
paczkomaty i tak za tydzień czy miesiac uciekną... znikną czy wyłapią 10tego bana... jak co uni.
Eli Lama Sabachtani a gdzie reszta twoich??
-
Graty, top1 podbite i pobite...
co tu gadać, pewnie kreska była za długa o obrońcy albo receptura niewłaściwa
chyba że pogubili się kto ma teraz grać... hehe...
-
już niedługo top 1 będzie widzę... bez paczek jak się domyślam albo nadmiaru paczek.
GratyPozdro
i miłej zabawy...
-
ładny %cik, a myślałem że bunny to ty
się czaisz pod tym nickiem...
choć kto wie... bo tu każdy się ukrywa... i czai.
Pozdro... -
widzę że % coraz ładniejsze...
są chęci są si fajne wloty... ważne że nie za paczki
pozdro -
Ale nie chodzi o antymaterię tylko złomowanie kupionych kont albo inne czitowanie,
Jest tego dużo więcej.
Gracz Shurky/syndrom 12 kolonii, potrzebne astro na 23 lvl, czas takiego badania to pół roku a koszta
Metal 2.050.729.500
Kryształ 4.101.459.000
Deuter 2.050.729.500
nie wypaczkujesz tego, wbrew regulaminowi wrzucają rozwinięte konta na nowe serwery z cmentarza.
Zaraz po tym pojawają się na Allegro surowce do kupienia. Przenosiny konta musi zaakceptować GO więc
biznes kwitnie. Czasy kiedy GO byli uczciwi i bezstronni odeszły do lamusa.
Albo taki Ninja Boot za 5 dolarów poprowadzi Ci konto, farmi, złomuje, szpieguje i pilnuje Twojej floty
Za 25 dolarów poprowadzi Twoje konto + 4 pushówki
HodowcaGibonów jedzie na tym boocie aż furczy
Przedwczoraj nad ranem koło 4:00 zezłomował gracza
Emperor Phobos, który spadł we flocie o 110pkt w statach (z top 25 na top135) a Gibbon +8 w zniszczonych pkt militarnych i ph
Po czym Emperor pokasował kilka kolonii dla zatarcia śladów pushu ekstremalnego
Ogame to teraz parada oszustów nie mająca od dawna nic wspólnego ze strategią czy uczciwą rywalizacją.
.
coś może i masz racji w tym co piszesz ale nie do końca z mojego pkt widzenia.
Da się wypaczkować, patrz jakie ma EKO... są tacy co nie szczędzą kilku jak nie kilkunastu tysiaków wydać na te cyferki... niestetytego nie popieram a przez paczki nie opłaca się kupować kont dla tego GF częściowo sobie z tym poradził bo kupując paczki za 500 pln masz kilka razy więcej zysku niż kupienie konta z topki, jak masz dobre EKO oczywiście, bo jak eko w słabe to mało zysku. Teraz topka EKO klepie pod paczki...
Co do botów raczej pozwolę się z tobą nie zgodzić, masz podejrzenie kogoś do bota piszesz do GO i dostaje banana raczej na 100% pewne jak ma bota ale z tym musiał by ci się ktoś z GO wypowiedzieć, z moich informacji wynika że pewny ban.
ps... przeżyłem kilkanaście uni jak nie dziesiąta i dalej są tacy co korzystają z kilku puchówek i czają się aż ktoś na nie poleci czy inne tam machlojki a to dawne zwyczaje z przed lat, a jak uważasz za uczciwą rywalizacje to pozdro...
co do HodowcyG. widać że ma dużo czasu w szczególności nocami... a większość o tej porze śpi lub zaśpi odebrać conieco jak np. ja raz spóźniłem się o kilka minutek.
Nie znam gościa ale podziwiam Determinacje. Też kiedyś miałem i się chciało, czasami mam przebłyski ale czasu brak jak pewnie większość z tych co tu jeszcze klikają.
i liczę że wróci dobry duch tej gry.wejdzie uni bez paczek... i z normalną prędkością floty, mi to wystarczy i może chęci wrócą większe na dłużej. (jak tu kogoś zaatakować, skontrować jak wyda kilkaset lub tys. i naklepie floty w chwile przed dolotem.)
-
miał być mój w weekend
ale misio spierdzielił FSa... hehe i było inne buuummmm....
Graty
pozdro
-
Padło, padło, widać to też po osobach online. paręnaście lat temu było kilka tysięcy, teraz jest kilkaset. Pewnie gdyby grano uczciwe było by więcej.
jak ma nie paść jak tacy jak wy tyko biadolą nie grają i narzekają jaka ta gra jest zła...
Niestety psują tą gre antypaczki ale i tak da sie z tym grać... -
konto oddane a czy w dobre ręce pewnie sojusz Moa sprawdzi
w0jci3ch ~ sprawdzone
nie spodziewałem się że aż tak szybko....
Gratybawcie się dobrze, teraz wasz czas...
Pozdro