Director Moon [EVIF] vs. Captain Io [Dominion] ~ 431184.64%

• Dnia 22-09-2021 03:36:29 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Director Moon [EVIF]

Lekki myśliwiec 5.458.846

Ciężki myśliwiec 2.753

Krążownik 2.009.907

Okręt wojenny 1.227

Pancernik 864.301

Mały transporter 1.019.399

Obrońca Captain Io [Dominion]

Gwiazda Śmierci 9.995

Wyrzutnia rakiet 376.347

Po bitwie...

Agresor Director Moon [EVIF]

Lekki myśliwiec 3.367.508 ( -2.091.338 )

Ciężki myśliwiec 1.646 ( -1.107 )

Krążownik 1.240.449 ( -769.458 )

Okręt wojenny 730 ( -497 )

Pancernik 533.521 ( -330.780 )

Mały transporter 628.931 ( -390.468 )

Obrońca Captain Io [Dominion]

Gwiazda Śmierci 9.995 ( -0 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -376.347 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 60.398.696.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 752.694.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 25.917.213.600 metalu i 17.201.250.400 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -32.396.517.000

Kryształ: -21.501.563.000

Deuter: -6.500.616.000

agresor stracił łącznie 60.398.696.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 25.164.519.600

Kryształ: 17.201.250.400

Deuter: 0

obrońca zyskał łącznie 42.365.770.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• [ciach] czas zacząć

Jezol wysunął się z FS z bydgoskiej piwnicy, najpierw zrobił ok 500 ataków rakietowych i chiciał wyczyścić moona.

Chyba coś mu nie wyszło.

Nie wierzył, że każdy kiedyś trafi do recków ;-)

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

• Tuz przed godzina 3 zalaczylem fsa i polozylem sie spac. Jak tylko akty u mnie znikly to EVIF uznalo, ze jest bezpiecznie i ruszylo na lowy...

(Niestety BooT tez padl...)

Jak dla mnie fajna akcja bo top1 i top2 siebie odrobine temperuja przez co reszta musi sie tylko Elim martwic.

Domyslam sie, ze bedzie odbudowa... i to jak najszybsza zebys znow w recuszki wpadl :P

Blues gratulacje.

• Eh troszke mieszane uczucia mam bo w tej akcji uczestniczylem pytacie jaka akcja to pokazcie nam moonkilla z 4kkk defa na moonie przez dobre 3h rakietowalismy razem bluesa poszedl 1 moon mial pasc 2 blues sie zalogowal i przeklikal 20k ns po czym puscil Uzytkownik Nieznany czyszczaca w moona ja lecialem przeszkadzac na planecie nie mial kto klikac pkt od cala historia :) . Graty i bawimy sie dalej ja swoje dzis zarobilem narazie moja mini flota za bardzo Ci zagrozic nie moze ale z czasem zobaczymy xD

• Cieszę się, że Lama się odezwał. Ma radę to zabawa. Raz się kogoś pakuje raz jest się pakowanym.

Z tą akcja miałem niezły ubaw jakich mało. Przez 3 godziny chłopaki rakietowali (za kasę J. bo nie wierzę, że było inaczej) moona na którym nie ma floty, z którego poszedł fs na stacjo. :-). Z obserwacji zachowania 0 pkt.

Dorabiałem przeciwrakiety i niszczarki przed pierwszymi GS aby chłopaki pomyśleli, że tylko tak będę bronił. I się udało.

J. znany jako @Uzytkownik Nieznany (co Lama wskazał) wysłał czyszczącą nie przed pierwszymi GSami. Nie miał on szans zobaczyć przyrostu bo połowa gs co była w stopczni została przeklinana na 5s przed wlotem.

Najlepsze w tym to, że J. znany jako @Uzytkownik Nieznany pisze posty, że mamy kompleksy na jego punkcie. To już szczyt zakłamania i samouwielbienia.

Chłopie ogarnij się to jest zabawa. Wyjdź z tej piwnicy w i chodź ze mną na piwo. Pośmieje się z Ciebie tylko przez chwile :-)

• Widzę że paczko-flota szybko się odbudowuje, trzeba pokupować trochu paczek i naklepać statków aby powalić 10k gęsiny (nie wiem co tam jeszcze Blues posiada) choć w dzisiejszych czasach zajmuje to chwile... :szo:

a GF zaciera rączkami przy takich graczach coraz bardziej...

obrońcy tylko pogratulować :graty:udanej obrony:goodjob:, szkoda że brakło kilku paczek na powalenie całej floty... :foch:(chyba że błąd w obliczeniach)

Obserwuje od początku, i zastanawiam się jak długo będzie ten wyścig trwał :D do nowego uni czy dłużej... :lool:

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Panowie wieszacie koty na zawodnikach,ale oni sie bawia wpaniale

my tylko obserwujemy ich st. niech to robia dalej,

a my bedziemy swiadkami ginacych flot i dalej budujacych.

prosze im nie zazdroscic mozecie to samo robic ale wolicie tylko

psioczyc ze kasa gra taka jest masz kase grasz nie to podwin ogoin i tyle

Milej zabawy dla wszystkich.

• No i pełna zgoda. To tak jak by 4-ligowy Gwarek Ornontowice miał pretensje do Manchesteru United i Realu Madryt że trzepią się w lidze mistrzów bo wydali na zawodników kasę :) Na każdym poziomie zaangażowania finansowego w tej grze, nawet na zerowym można mieć fun, w 4 lidze też.

• kasa w tej grze zawsze rządziła, kiedyś kupowali konta itp. teraz tego się nie opłaci bo taniej w paczki zainwestować. Ale inwestując w te paczki robią sobie taką przewagę że gracz który nie wydaje tysięcy miesięcznie jak nie tygodniowo(z tego co się domyślam że tak idzie tygodniowo naście jak nie dziesiąt tysiaków na starcie) na anty jest ofiarą w tej grze... a czy zostanie dopadnięty zależy czy ma aż tyle determinacji się bronić przed paczkomatem.

ps... niech się bawią dobrze mi to nie przeszkadza:piwko: ale niech miedzy sobą się gryzą 8o z taką kasą mogą zdeptać każdego jak robaka na tym czy tamtym uni... tylko chęci, umiejętności i determinacji.

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• no nieźle - 10k GS :D

jak się bawić to się bawić, graty obrony

hajs hajsem, paczki paczkami. ale jednak co nieco trzeba potrafić w tej grze, atakier dostał pstryczka w nos :D

a GF zaciera rączkami przy takich graczach coraz bardziej...

tylko patrzeć jak kolejnym pomysłem na łatwe pieniądze będzie możliowść skracania czasu lotu :P

• kasa kasą ale mimo że tyle kasy wtopione to i tak jakieś naruszenie prawa się znalazło i Bananik agresora się pojawił...