Graty za wlot.
Obrońcy SzO
Spawacz nie jest pusherem. To że jest porywczy i wulgarny to inna sprawa.
Lot na los tak chciał to był mój pomysł i tylko mój, namawiałem go żeby leciał wiedząc jaki hejt na niego spadnie. Z drugiej strony miał się w temacie nie udzielać. No cóż wystarczy dobre whisky, prowokacja ygreka i już klika jakieś farmazony.
Na temat Panciorka nie wypowiadam się bo go nie znam z tej dobrej strony. Jeśli oddał konto to Konto oddane - konto zezłomowane.
Nie można kupić czegoś co się nie opłaca. Ja otwierając paczki z dopalaczami mam 2.6kkk z jednej sztuki. To żeby mi się opłacało to musiałbym za grosze to kupić. Wczoraj kupiłem za 300 zł anty, kupiłem dzisiaj za to 100 paczek plus handlarz i jeszcze mi zostało 200k anty. Czyli mam 260kkk metalu. W tej sytuacji nie opłacało się kupić tego konta, żadnego konta nie opłaci się kupić ekowcowi. Co innego flociarze ze słabym eko.
Nikt z nas nie będzie ryzykować utraty konta dla pru drobnych mld. Powtarzam jeszcze raz. Starcie jest na pełnym legalu, nie daliśmy nic w zamian, żadnych korzyści majątkowych. Nie będę się więcej tłumaczyć z tej sytuacji a robię to tylko dlatego że hejtujecie Spawacza.
Także Spawaczowi należą się przeprosiny za to że dopiero teraz się wypowiedziałem.
Możecie mnie hejtować, mam to gdzieś.