Graty, super zysk, masz dobrego nosa, jak walnąć to konkretnie.
Obrońcy SzO I piffka na niedzielę
Graty, super zysk, masz dobrego nosa, jak walnąć to konkretnie.
Obrońcy SzO I piffka na niedzielę
To już będzie zwykła farma xd
A nie przepraszam to D'Artagnan walczący z Komornic.... pokazujący że ma jaja xd
Miłej majówki... Y2K wiesz co to jest grill ??
Ja wiem co to jest grill.
grill jest w autach, przepuszczane jest przez nie powietrze podczas jazdy do przodu lub cofając do przodu😂 aby w naturalny sposób chłodzić i wspomagać chłodnice w chłodzeniu silnika. Odpowiedź prosto z głowy więc mam nadzieję że nagroda pocieszenia się znajdzie.
SzO brachu
Gratki znamek.
Natłok pracy wygrał z czujnością.
Cholerny cienias
Dać się tak oskubać, tuż przed fuzją
Graty za wyczucie
SzO Błażej
pozdrawiam
[mniam] i tak wszystko już ustalone.
Na u 68 będziecie mieli dobrze. Nic wam nie grozi.
Floty są stosunkowo małe względem innych uni.
Mamy same znane osobistości.
Układy są gotowe na przyjęcie górników, badaczy a i ygrek powita salwą flociarzy.
Zapraszam w imieniu swoim
[mod='kasai']Wulgaryzm usuniety.[/mod]
Super. W końcu coś wpadło. Orzech jest, wszystko w porządku, jeszcze awizo niech zrobi kopiuj wklej i będzie wisienka na torcie.
Tak czy owak Graty za determinację.
Obrońcy SzO I piffka po niedzielnym obiadku.
piękne rozbijanie. Jednemu I drugiemu gratuluję i życzę SzO
Swat zdarza się najlepszym.
Sachari Ty pało
Ja chciałem być pozdrowiony.
Nikt mnie nigdy nie pozdrawia. Myślałem że Spawacz będzie to robić ale on tylko z ygrekiem chcą zapełnić top 10 i nie mają czasu na rozpisywanie.
Misiu dobry somsiedzie, gratuluję
Obrońcy życzę SzO i tarczy pisowsko-pełowskiej.
Uuuu Bandziorek, a co to się stanęło?
Gratki i SzO dla was.
Przez te parę dni zastanawiałem się co wpisać.
Gratuluję starcia, nie ma w tym finezji. Poprostu Spawacz zostawia flotę i idzie w kimę. Nie ma liczenia zawroconego stacjonuj, nie ma podstawki, nie ma kontry poprostu koczkodan idzie spać
wy macie ekipę która konsekwentnie takie sytuacje wykorzystuję i tylko zazdrościć zgrania. Ygrek jest liderem dzięki którym możecie łupić innych i jakiś tam parasol ochronny macie. Jest lżej na psychice podczas lotów.
Ja mam nadzieję że Spawacz powoli się odbuduje bo jest przeciwwagą dla was, na spółkę z PN mogą wam zaszkodzić a może i ja bym dołożył cegiełkę. Taka zdrowa rywalizacja dla równowagi.
SzO dla Spawacza
w tych czasach nawet nie można być pospolitym chamem.
Graty Ben za to, że jeszcze Ci się chcę.
Ahhh te wasze wypociny na temat Spawacza, ma hajs to się bawi. Ja mu nie zazdroszczę, ma chociaż te lataji bo ani urokliwy nie jest, szpeci mordą u68 ale bawi się dobrze. Za to wy komornicy coś was dupsko boli, bo znalazł się ktoś jeszcze oprócz PN i tego niezrównoważonego umysłowo Panciorka co na was polują.
Tylko czekać aż znowu traficie Bena na BFS albo trafią was, taka gra, personalnie nic do was nie mam.
Nawet bym Zyguni ustąpił miejsca w aptece gdyby zaszła taka potrzeba a tutaj życzę złoma
Bardzo ładnie Ben
Weszło od niechcenia, właśnie wtedy gdy bawiłeś się kaczuszką w wannie.
Ciekawe czy logi systemowe się zgadzają
no mogłem wejść między czasie i sprawdzić kiedy wraca FS u Ines ale wolałem wpierniczać pyzy i szwajcary, niestety Ines była przekonana że koło 19.00 wraca.
SzO Ines
Sahari i dziuniek🖕
wcześniej kolega pisał jak uruchomić, zrobiłem jak kazał i wszystko się udało.
Nie robiłem symulacji na 1000 kkk Bo tacy są dla mnie za silni. Zrobiłem na 100kkk i symulacja wyszła ok.
Jakie Zdjęcia mam udostępnić? A czy ja pracuję dla gf żeby wam coś udostępniać. Zawsze te same szczekacze się udzielają i jak zawsze niezadowoleni lub we wszystkim najmądrzejsi a jak trzeba ruszyć głową to nima czym 🤷♂️
U mnie wszystko działa, symulator podoba mi się. Gameforge stanął na wysokości zadania jak dla mnie.
powodzenia na uni.
Szybko się odnajdziesz.
Graty za wlocik
Obrońcy SzO
ładnie Spawacz, coś wpadło na zabicie nudy. Graty
Obrońcy SzO
Ja też dostałem banana, albo za to że za mało kupiłem paczek albo za dużo. 🤦♂️
Póki co czekam na jakieś wyjaśnienie bo szkoda mi 7 lat grania i wywalenia paru tysięcy na tą grę