Cele na urlopach to ekonomami też nie pogardzisz . Gatz
Posts by Flachahaha
-
-
Taka ładna konserwa a tyś ją zepsuł i to jeszcze z zyskiem .
Obrońcy większego bunkra i to tak z dwa razy
-
Totalna rozpierducha z kolejnym pushem na koncie
Agresorom gratki wyczucia czasu i zysku a obrońcy co tam chce
-
Top 1 solo , Top 4 solo ,Top 5 solo , top 10 solo ,Top 2 ACS , Top 3 ACS Top 5 ACS przed aktualizacją
Ładnie 89 dni z czego 31 na urlopie , To się nazywa skill
-
To oceni GO a nie ty
Jak starcie zostanie cofnięte to warzywo zostanie wyrwane później i na większy procent
-
Uuuu Resentyment miodzio
-
"Kiryu" ? Mordo ty moja dzięki za pozdro !
Niema gracza na Ogame w którego stronę poleciało by tyle K.. i tyle Ch ... z mojej strony i który by mi się kiedyś tyle razy sprzeciwił na u61 , wiele razy się kłóciliśmy ale zawsze kiedy opadały emocje dogadywaliśmy się i załatwialiśmy sprawę krakowskim targiem .
Razem z Bannym tworzycie tandem jak Romario z Bebeto na mundialu w USA , po prostu nie do zatrzymania .
Gracze na tym uni was zlekceważyli a jak mówi stara ludowa prawda "Pycha kroczy przed upadkiem " .
To trochę zasługa Szymusia iż mu uwierzyli że jesteście lamusami
Graty agresorom a obrońcy co tam chce hehe
-
Fabiano i kjuik obalili jabola ? Galaretka skonsumowana
-
Ładnie Szymuś ci to wyszło , oby więcej tak finezyjnych akcji z twojej strony ,takie perły jak ty są bardzo rzadkie
A teraz poważnej . Beljal gratki ładnego starcia ze spoko zyskiem i ubicia dziewczynki z GSami hehe
-
Smakowity górnik ,tak to już jest jak nie masz własnego eko to musisz liczyć na eko sąsiadów hehe
SzO
-
Hehe tak to czasami bywa że zaczepi się kogoś kogo lepiej nie zaczepiać i można się przejechać
Graty Killer
Obrońcy SzO
-
Z tym pacjentem to nawet NFZ nie pomoże
Graty byczku i przetapiaj na bunkier
Obrońcy SzO
-
Tak ma pan rację Panie Peper by oceniać obiektywnie musiał bym się wyzbyć swych sympatii i uprzedzeń . Wchodzi w grę też błąd poznawczy ponieważ wasz sojusz jest najliczniejszy na uni i statystycznie częściej możecie się pojawić w tym dziale po złej stronie .
Ja znam inne indiańskie przysłowie "Chcesz spać spokojnie ?, nie żeń się z piękną kobietą " na świat ogame można to przetłumaczyć chcesz spać spokojnie ? nie miej floty hehe
-
Fab w reckach często się to nie zdarza także obrońcy gratki się należą
Nie ma to jak rzeźnia w topce hehe
Fab SzO
-
-
Obrońcy SzO
Agresorowi gratki wyczucia czasu i tankowanka
-
Morcin sprawdź może w Tv robią casting na prowadzącego Tańca z gwiazdami hehe
SzP a agresorom SzO
-
poke poke recki
dobrze dobrze rośnij rośnij byś był duży jak całe top 5 flotek opozycji
-
Dziwne uczucie jak sobie wozisz sure budujesz kopalnie a tu upieczono steka który jest wart prawie tyle co całe twoje konto hehe
Fajny % i zysk to demotywator górnictwa
-
Stary dobry Kartel nie raz tam wpadałeś by zaspokoić swój głód surowców i widzę nic się nie zmieniło .
Obrońcy SzO , z takim eko to nie problem