Doktor Hannibal Lecter
Posts by Flachahaha
-
-
Świat Og można porównać odrobinę do fauny i flory gdzie górnicy robią za rośliny a złomiarze za roślinożerców . Jeżeli będzie dużo pulchnych roślinek to taki łowca będzie mieć co jeść a jeżeli łowców będzie dużo to zaburzą ekosystem i potem sami zdechną . Niechęć do posiadania na uni większej ilości surowców może być objawem przewlekłej choroby umysłowej zwanej potocznie cebulactwem ale spoko to jest wyleczalne .
Jak się nie umie łapać flot to się lata po bunkrach bo one nie uciekają
Mieliście na Galatei złom z obrony wjechał wam na uni z buta Real Madafaka G's' Fabiano i pozamiatał , ewentualnie Halo Bunny i Top 1 roz je Bunny
Pace
-
New Order - Confusion
-
W poniedziałek nowy właściciel aha okej dobra , to we wtorek kogo złomujesz ?
Jak ostatnie to gratki decyzji
-
Dyscyplina
-
Chcecie złomu z obrony ? Prędzej wyślę konto na cmentarz lub je skasuję niż dostaniecie złom z mojej obrony .
-
-
Jak się zaglądnie na pewien portal akcyjny to tam można kupić konto na ogame , a właściwie to nie można kupić konta tylko czas gracza poświęcony na grę bo konto nie należy do gracza tylko GF .
Ciekawe czy jak DMX sprzedał surowce które nie należą do niego tylko do GF a Pedro je kupił to czy Pedro jest paserem ?
Gratki Fab kolejnego starcia ... AVE Reptilianie
-
Aparat zapłonowy
-
Sapanie do morcina = recki morcina
SzP
SzO
-
Im więcej złomujesz tym spokojniej w galaktyce hehe
SzP
-
Rywalizacja
-
Stoperan
-
No ładnie się bawicie chłopaki z u61 , jeden niszczy moony a drugi niszczy flotę .
Rączka rączkę myje hehe
A ta cała opozycja która miała TR (i znajomych) dojechać to troszkę mnie zawiodła . Puszczałem czasami stacki przez galę potem robiłem ich zawrotkę . Jakieś wabiki dla zmyłki ,jak puściłem na własne PZ to oczywiście szła zawrotka i nie odrazu po zalogowaniu bo jak masz z prosem do czynienia to i z akty wyliczy . A gracze opozycji to tak na luzie podchodzą do przeciwnika że aż momentami wygląda na lekceważenie albo brane lekcji robienia FSa i gry w Ogame od po prostu ...
-
Najpierw na szybkości rozbicie transportowców a potem dobitka gąsek , SzP byczku
Obrońcy SzO
-
Ładnie ładnie ciśnij dalej SzP
Edit Obrońcy powodzenia w jego misji bo będzie mu potrzebne haha zapewne skończy jak jego ziomeczki hihi haha
-
Gratki Crysis ,ładnie te twoje owce pożarły gęsi ,SzP
Stachu SzO bym ostał od czasu do czasu skana bo ludzie łatwo zapominają o burzy gdy morze jest spokojne hehe
-
Będzie na kopalnie hehe
SzP , SzO
-
Ekstraktor deuteru lvl 40 jak w mordę strzelił
Jechać z górnikami i budować z nich eko haha
SzP , SzO
-
Szymuś najlepsze push konto na uniwersum i było by to śmieszne gdyby to był żart haha
Szymek wyzwiska ci pożałował bo zostawił je na Szwedów !
Graty Beljal i SzP