Doktor Hannibal Lecter
Posts by Flachahaha
-
-
Świat Og można porównać odrobinę do fauny i flory gdzie górnicy robią za rośliny a złomiarze za roślinożerców . Jeżeli będzie dużo pulchnych roślinek to taki łowca będzie mieć co jeść a jeżeli łowców będzie dużo to zaburzą ekosystem i potem sami zdechną
. Niechęć do posiadania na uni większej ilości surowców może być objawem przewlekłej choroby umysłowej zwanej potocznie cebulactwem ale spoko to jest wyleczalne .Jak się nie umie łapać flot to się lata po bunkrach bo one nie uciekają

Mieliście na Galatei złom z obrony wjechał wam na uni z buta Real Madafaka G's' Fabiano i pozamiatał , ewentualnie Halo Bunny i Top 1 roz je Bunny
Pace
-
New Order - Confusion
-
W poniedziałek nowy właściciel aha okej dobra , to we wtorek kogo złomujesz ?

Jak ostatnie to gratki decyzji
-
Dyscyplina
-
Chcecie złomu z obrony ? Prędzej wyślę konto na cmentarz lub je skasuję niż dostaniecie złom z mojej obrony .
-
-
Jak się zaglądnie na pewien portal akcyjny to tam można kupić konto na ogame , a właściwie to nie można kupić konta tylko czas gracza poświęcony na grę bo konto nie należy do gracza tylko GF .
Ciekawe czy jak DMX sprzedał surowce które nie należą do niego tylko do GF a Pedro je kupił to czy Pedro jest paserem ?

Gratki Fab kolejnego starcia ... AVE Reptilianie

-
Aparat zapłonowy
-
Sapanie do morcina = recki morcina

SzP
SzO
-
Im więcej złomujesz tym spokojniej w galaktyce hehe
SzP
-
Rywalizacja
-
Stoperan
-
No ładnie się bawicie chłopaki z u61
, jeden niszczy moony a drugi niszczy flotę .Rączka rączkę myje hehe
A ta cała opozycja która miała TR (i znajomych) dojechać to troszkę mnie zawiodła . Puszczałem czasami stacki przez galę potem robiłem ich zawrotkę . Jakieś wabiki dla zmyłki ,jak puściłem na własne PZ to oczywiście szła zawrotka i nie odrazu po zalogowaniu bo jak masz z prosem do czynienia to i z akty wyliczy . A gracze opozycji to tak na luzie podchodzą do przeciwnika że aż momentami wygląda na lekceważenie albo brane lekcji robienia FSa i gry w Ogame od po prostu ...
-
Najpierw na szybkości rozbicie transportowców a potem dobitka gąsek , SzP byczku
Obrońcy SzO
-
Ładnie ładnie ciśnij dalej SzP
Edit
Obrońcy powodzenia w jego misji bo będzie mu potrzebne haha zapewne skończy jak jego ziomeczki hihi haha -
Gratki Crysis ,ładnie te twoje owce pożarły gęsi ,SzP
Stachu SzO bym ostał od czasu do czasu skana bo ludzie łatwo zapominają o burzy gdy morze jest spokojne hehe
-
Będzie na kopalnie hehe
SzP , SzO
-
Ekstraktor deuteru lvl 40 jak w mordę strzelił

Jechać z górnikami i budować z nich eko haha
SzP , SzO
-
Szymuś najlepsze push konto na uniwersum i było by to śmieszne gdyby to był żart haha
Szymek wyzwiska ci pożałował bo zostawił je na Szwedów !

Graty Beljal i SzP