Oj Kovalo jak przez 2 tygodnie logował może z 6 razy, tak już zdążył odebrać dok i zrobić fsa. Oczywiście kolega z wodogłowiem już to trafił. Kisnę leszcze XDDD
Taka tam pogawędka
-
-
Dobra dawac to rw
-
Fabiano i kjuik obalili jabola ? Galaretka skonsumowana
-
a ja dodam do rondelka że nie znam się na grze, że Jabol ma szybkiego neta i uciekł w 1 sec (bo na ucieczkę miał dwie) i jeszcze sec widział atak w podglądzie ale co ważniejsze wyrastają nam tu inne gwiazdy ^^
jedna obiecała mnie dojechać, obecnie ma nik Kuba Rozpr....
https://gyazo.com/8ffd09d749d66e5cde65ca8435a7815a
kurczę, koledzy z bloku od czasów Eridanusa dzielnie się wpierają pushem, tzn wspomożeniem wiernych
-
a ja dodam do rondelka że nie znam się na grze, że Jabol ma szybkiego neta i uciekł w 1 sec (bo na ucieczkę miał dwie) i jeszcze sec widział atak w podglądzie ale co ważniejsze wyrastają nam tu inne gwiazdy ^^
kurczę, koledzy z bloku od czasów Eridanusa dzielnie się wpierają pushem, tzn wspomożeniem wiernych
święte słowa toteż sobie odpuściłem i przyglądam sie z boku \
PS z portfelem rywalizować nie zamierzam bo lepiej iść z córką na lody
-
akurat wywołani przeze mnie do tablicy panowie od lat działają bez kasy na zasadzie - ja Tobie Ty mi. Smigol dostał złoma wiec daje się doić koledze za free, ten drugi na innym unii założy konto pushowe i się odwdzięczy i tak od lat działają...
-
Plotki głoszą, że ktoś z top 10 flot sprzedał flotę xD ciekawe kto kupił 😂😂😂😂 ticket u Arta well
-
Na eko pewnie będą przetapiac
-
A może ten kto kupił czeka aż powróci Rynek, za którym tak bardzo tęsknimy
-
Ciekawi mnie też jaki jest powód bana Kovalo 😂😂 pewnie proxy xD
-
podobno nie odesłał surki za próby moonowe
-
święte słowa toteż sobie odpuściłem i przyglądam sie z boku \
PS z portfelem rywalizować nie zamierzam bo lepiej iść z córką na lody
Ja to potrafie iść na lodyzostawić flote na moonie i patrzeć z boku przecież ogame to jeden wielki syf
-
Czekamy na stejka z:
Chariseczek [KoMi] 696 348 090 -7 785 998 -1.1% no i te przyrosty z Fredgal
no i stary fidodildo z Ledy wrócił
5 + 23 963 293 +8.69% Fid0Did0 T0P38 [KARTEL] + 4 39 -
Czekamy na stejka z:
5 + 23 963 293 +8.69% Fid0Did0 T0P38 [KARTEL] + 4 39 Pedritto to dziure wyłapał xD
-
Czekamy na stejka z:
5 + 23 963 293 +8.69% Fid0Did0 T0P38 [KARTEL] + 4 39 w cuda nie wierzę pewnie go nie ujrzymy ale cóż
a fido jak fido był cały czas tyle że sie kamuflował pod innym nickiem
-
Ciekawe ile kosztowało starcie, chory beret trzeba mieć żeby za coś takiego płacić a bez tego nic nie trafiać
-
Mnie też Barabasz ciekawi... pewnie bash albo spam...
-
Mnie też Barabasz ciekawi... pewnie bash albo spam...
A Jabol pewnie za bash na idlaku
-
Czekamy na stejka z:
5 + 23 963 293 +8.69% Fid0Did0 T0P38 [KARTEL] + 4 39 jak już siebie widzę w tych wywodach, to Panie kolego taki minus przez wyłapanie BH nie ma co się doszukiwać spisku
-
Oj chyba niedługo kolejna osoba w ulu NFZ skończy z (g). Jeden za push, drugi pewnie za nielegalne oprogramowanie, trzeci dojdzie za bugusing i klonowanie floty xD No co zrobić, grało się na uni bez opozycji, trafiło się na lepszych i albo wpierdol, albo ban
Pewnie ten nowy pieniążek z uni to też od NFZtów xD Paczki i tak nie pomogą