Display MoreUszanujmy te uni, z prędkościami wszystkich flot x1, które nam pozostały.
Ale prędkości pokojowych zmieniać bym nie chciał. NIe miałem możliwości wyboru uni przy fuzji i chciałbym zostać na normalnym x1. Jak komuś statki wolno latają to polecam podciągnąć sobie badania form życia.
Taaaak świetny post... Obecnie mam spalinowy 19 i trochę ponad 160% prędkości z 'Przetaktowanie (Duży Transporter)'... Ile surki muszę władować w formy życia by moje dt latały 2x szybciej?
No cóż ta fuzja była jaka była, gracze z kilku uni z flotami wojennymi 1x, a szybszymi pokojowymi trafili tutaj, będąc przywiązanymi do jednak tego istotniejszego parametru. Może ci bardziej konserwatywni gracze powinni w następnej fuzji dostać możliwość ucieczki na u68?
Szczerze? zwiększenie prędkości flot zmusi mnie do częstszego zaglądania do gry. A co za tym idzie będę musiał poświęcić więcej czasu. To będzie skutkowało tym że górnictwo szybko mi się znudzi i wróce do floty i znowu będzie potrzebna fuzja bo widzę że i nasze Szopy wróciły do gry i zaraz uni się wyludni.. Bez sensu. Bawcie się grzecznie i grajcie sobie i rośnijcie. Po co szukać siłowych rozwiązań?