Ale spina, zupełnie nie potrzebna
A na poważnie Agresorom gratki, Obrońcy SZO! Bawimy się dalej
Ale spina, zupełnie nie potrzebna
A na poważnie Agresorom gratki, Obrońcy SZO! Bawimy się dalej
Widzę, że zabolało to co napisałem. I dobrze, miało zaboleć. Tak jak już wcześniej odpowiedziałem na post kabanosa. Zapraszam na grę.
To co Ty napisałeś? Zauważ, że nie gram i nigdy nie grałem w TTG Po prostu mam o Was podobne zdanie jak jego członkowie. A do gry wrócę, nie bój się
To dobrze, bo gra zweryfikuje każdego. Zakończmy zatem tą zbędną dyskusję tutaj i zagrajmy w końcu.
A może też wrócę, zobaczymy sprzedawczyku Gra nie weryfikuje, tylko życie, gra to odskocznia. Chyba, że dla Ciebie jest inaczej. Ty leciałeś na 2 fronty jak już pisałem, przez co teraz pokazujesz, jaki to Ty och i ach. Szkoda, że przed wlotem Zgona na Kirczaka taki nie byłeś, może by się dało coś ugrać
Z jednym się zgodzę, zakończmy tutaj i kontynuujmy zabawę
Witam,
Zostałem wywołany do tablicy, zatem postaram się skomentować i odpowiedzieć na wasze żenujące oszczerstwa, jak i trafne uwagi:
Display MoreWitam serdecznie Panie i Panowie
Takie male co nieco
Zeby tego bylo malo to
Po sciagnieciu mona flotka leci sobie na stacje
Zostalo 22 minuty wiec lot co jest pod reka i na co paliwa starczy
Obrońca zalogowal
Nie cofa stacji jest bum a tu co sklonowalo flote obronca zebral pz i tyle przyjemnosci a tu API rs jakby ktos niewierzyl sr-pl-160-f7e5f949e67961e9cf2869d29270ade254e12c8d
Ticketa nasmarowałem a obronca przybral smerfny kolor
Obronca nie zawracal bo stwierdzil ze konczy gre
Odbudowy kabanos wrocisz do nalogu
Gratulacje Duchu, niezła akcja, jakby nie fakt, że w ostatniej chwili stwierdziłem, że musze oddać Buliemu surkę za recki, to pewnie bym odpuścił do końca, a nie próbował podnosić flotę.
"Ticketa nasmarowałem a obronca przybral smerfny kolor"- po korespondencji jaką prowadziliśmy na koniec, sądziłem, że napiszesz kulturalnego ticketa wyjaśniającego, ale piszesz o nasmarowaniu, hm... nie lubię osądzać graczy, więc zakładam przejęzyczenie i zrobiłeś prawidłowy wpis. Ta czy owak- również napisałem, zobaczymy co admini jak admini do tego podejdą. Jeżeli każą oddać surkę, bo powiedzą, że coś zrobiłem niepoprawnie ( nie zdążyłem lub coś) i każą oddać surke- zaloguje jeszcze i Ci oddam co twoje. Ja akurat jestem fair.
Kabanos co sie stalo czyzby bot wyslal cie na bana ??
Wnioskuje ze cos w ten desen.
Jesli tak to nie wracaj juz do gry ,GF zabija gre to jedno ale te pacholki co oszukuja sa jeszcze gorsi od GF,chciales ocalic flo to bylo trzeba zawrocic i szukac sposobu obrony.
DUCHU gr8 za zlomowanie,szkoda zlomu w takich okolicznosciach
To nie wnioskuj bo nic nie wiesz Widzę każdy z was w oskarżaniu pierwszy, nie zapoznając się z tematem, gadając bzdury, a tacy "fajni" byliście siedząc z nami, śmiejąc się i gadać na discord 2-3 dni wystarczyły aby znaleźć się po 2 stronie.... no ciekawe ciekawe. Do tego Duch robi akcje 2 dni po wyjściu z discorda i po tym jak Kirczaka DrZgon oskubał po oczywiście zerwanym pakcie, o czym nikt nie informował Zostawiam bez komentarza. Mega słabo Dastan- miałem Ciebie za kogoś z wyższą klasą ( na grze wiadomo, życia prywatnego nie oceniam).
Ban u obrońcy.
Tak gra kryształowo czysty sojusz, który ma pretensje do legalnych paczek i antymaterii.
To Tylko Gra ...
No i na koniec sprzedawczyk... Ty to już tutaj w ogóle w temacie bana nie powinieneś się wypowiadać. Prawie żaden gracz TTG nigdy nie oszukiwał w grze ( pisze prawie bo jednemu się zdarzyło, za co został ukarany prawidłowo, a tak Buli nas pilnuje i kontroluje ) ale za to nikt się nigdy nie sprzedał, w porównaniu do Ciebie. Sam wiesz o czym mówię, a twoje podejście tutaj tylko utrwala mnie w tym przekonaniu. Ciekawe, czy gracze Eko co to czytają, wiedzą o czym pisze Duch zadedykował jeden utwór, ja Tobie dedykuje drugi- idealnie do Ciebie pasuje
[ciach]
Reasumując (tutaj do Ducha)- jeszcze nic nie piszę, czekamy na decyzje adminów, jak uznają, że wlot był prawidłowy, osobiście wbije tu jeszcze raz i pogratuluje wlotu ( całej akcji już gratulowałem, dobrze rozegrane).
Wulgarna piosenka usunięta - Administrator Forum Toadie
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreBardzo długo się zastanawiałem czy zamieścić ten post
Musze pogratulować Dr Zgonowi zakupu kolejnego konta i jego zezłomowania, dobry zakup! dobry %
Chyba już Cię nie dziwi że nikt z uni nawet się Ci nie wpisuje, a w sumie powinien pod tak dobrym %
Gracze w ten sposób pokazują swój protest i pokazują Ci że kasa na paczki ok ale na zakupy kont i ich złomowanie beeee (chyba ze za wpisy też płacisz)
Szkoda Twoich starań bo wszyscy wiedzą co to był za złom
chyba każdy choć trochę myślący człowiek grający na tym uni wie o co tu chodzi u już poprostu nikomu nie chce tego się komentować, bo to jest jak walka z wiatrakami, szkoda że GO tak wolno działa, ale może kiedyś doczekamy się prześwietlenia naszego ProGejmera, no chyba że zostanie sam na uni bo każdy odpuści i pójdzie na urlop.. a nie przepraszam nie zostanie sam, bo jest jeszcze top1 póki co większy Boss, no ale ten chociaż nie jest taki meczacy i perfidny
lepiej wpisz się do starcia z kabanosem które było w tym samym dniu ? wiem kolejne st z mojej strony - to już nudne... nie długo będzie i na Tobie, pewnie też kupione bo taki ProGamer jesteś że tylko stocznie potrafisz obsługiwać i handlarza....
Oj tam, zaspałem, każdy mógłby ją trafić, tym bardziej, że stała godzinę Ale nie żałuję, bo dzień wcześniej było mega zabawnie
Każdy według mnie gra ja uważa, ktoś chce grać za realne pieniądze, to kupuje paczki+ floty do złomowania. Wtedy po prostu latasz i się nie martwisz, nie musisz liczyć, sprawdzać, ryzykować czy będzie podstawka, ponieważ za chwilę kupisz znowu i masz.
Mało jest takich graczy, Ty do nich należysz- i to twoje prawo, skoro gra i GO Ci na to pozwala Myślę, że tym wywodem można temat zakończyć, nie ma co się denerwować. Gra ma bawić, zatem niech każdy bawi się jak uważa.