DUCH_PUSZCZY [Eko] vs. kabanos [TTG] ~ 137524%

• Widzę, że zabolało to co napisałem. I dobrze, miało zaboleć. Tak jak już wcześniej odpowiedziałem na post kabanosa. Zapraszam na grę.

To co Ty napisałeś? Zauważ, że nie gram i nigdy nie grałem w TTG :) Po prostu mam o Was podobne zdanie jak jego członkowie. A do gry wrócę, nie bój się :D

To dobrze, bo gra zweryfikuje każdego. Zakończmy zatem tą zbędną dyskusję tutaj i zagrajmy w końcu.

A może też wrócę, zobaczymy sprzedawczyku :) Gra nie weryfikuje, tylko życie, gra to odskocznia. Chyba, że dla Ciebie jest inaczej. Ty leciałeś na 2 fronty jak już pisałem, przez co teraz pokazujesz, jaki to Ty och i ach. Szkoda, że przed wlotem Zgona na Kirczaka taki nie byłeś, może by się dało coś ugrać :)

Z jednym się zgodzę, zakończmy tutaj i kontynuujmy zabawę :)

• 97e93073fb43d0ac2af42f7e2686f0dc.png

Jeśli chodzi o Ciebie, to czekamy na odpowiedź supportu.

Z resztą chętnie spotkam się na grze.

• Nie wiem po co te dyskusje. Każda strona wie swoje, oczywiście wiadomo, kto po której zostanie. Gra niczego nie zweryfikuje, chyba że zasobność portfela albo umiejętności przetrwania (jak nie oszukujmy się wchodzenie w pakty jednocześnie z dwoma sprzecznymi sobie grupami). Akceptowanie czegoś takiego i dalsze trwanie w jakimś chorym trybie tego uni (właściwie nie tylko tego) moim zdaniem to strata czasu na coś bez wartości, więc kto chce "grać", powodzenia, a kto nie chce, wytrwałości i realizacji w życiu realnym, a nie cyferkowym. Rozczarowanie paktem między ttg a eko zostawmy w spokoju, i tak nie ma do czego wracać

• Duch Gratulacje:) nie uznaje paktów między sojuszami tylko prywatne znajomości wasza próba jest tego świetnym dowodem :)

Eko-jesteście spoko zgranym sojuszem nie potrzebujecie paktów

TTG- ciężki okres dla was ale głowy do góry

Pozdrawiam:)