DUCH_PUSZCZY [Eko] vs. kabanos [TTG] ~ 137524%

• Witam serdecznie Panie i Panowie

Takie male co nieco

Zeby tego bylo malo to

Po sciagnieciu mona flotka leci sobie na stacje

Zostalo 22 minuty wiec lot co jest pod reka i na co paliwa starczy

Obrońca zalogowal

Nie cofa stacji jest bum a tu co sklonowalo flote obronca zebral pz i tyle przyjemnosci a tu API rs jakby ktos niewierzyl sr-pl-160-f7e5f949e67961e9cf2869d29270ade254e12c8d

Ticketa nasmarowałem a obronca przybral smerfny kolor

Obronca nie zawracal bo stwierdzil ze konczy gre

Odbudowy kabanos wrocisz do nalogu

Dzieki Wielkie ekipo EKO

Pozdro dla naj soja

Dnia 05-05-2021 06:31:36 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor DUCH_PUSZCZY [Eko]

Niszczyciel 150.000

Reaper 150.765

Obrońca kabanos [TTG]

Mały transporter 93.563

Duży transporter 42.607

Lekki myśliwiec 84.933

Ciężki myśliwiec 33.303

Krążownik 11.186

Okręt wojenny 5.535

Recykler 167.511

Sonda szpiegowska 321.290

Bombowiec 3.766

Niszczyciel 2.601

Gwiazda Śmierci 953

Pancernik 12.267

Reaper 2.394

Pathfinder 5.504

Wyrzutnia rakiet 15.000

Lekkie działo laserowe 4.000

Ciężkie działo laserowe 1.000

Działo Gaussa 400

Działo jonowe 1.000

Wyrzutnia plazmy 370

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor DUCH_PUSZCZY [Eko]

Niszczyciel 134.116 ( -15.884 )

Reaper 134.771 ( -15.994 )

Obrońca kabanos [TTG]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

268.111.595 Metalu, 76.138.677 Kryształu i 106.478.535 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.544.540.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 17.458.724.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 6.389.430.870 metalu i 4.937.092.731 kryształu.

Agresor przejął łącznie 450.728.807 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.368.467.530 Metalu i 1.057.410.469 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -675.950.875

Kryształ: -540.320.854

Deuter: -451.661.465

agresor stracił łącznie 1.667.933.194 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -9.111.853.595

Kryształ: -6.997.404.677

Deuter: -1.800.194.535

obrońca stracił łącznie 17.909.452.807 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

Edited 2 times, last by DUCH_PUSZCZY: Przy poprzednim wstawieniu nie uwzględniłem pzt zebranego przez rozpruwacze ().

• Graty złomowania Duszek :)

Gratulacje dla całej ekipy zaangażowanej w akcję.

Takiego obrotu sprawy nikt się nie spodziewał, chyba nawet sam obrońca :/

Też jestem ciekawy jak to się zakończy.

Obrońcy wytrwałości w smerfnym kolorze albo odbudowy.

Zobaczymy co wybierze.

• Kabanos co sie stalo czyzby bot wyslal cie na bana ??

Wnioskuje ze cos w ten desen.

Jesli tak to nie wracaj juz do gry ,GF zabija gre to jedno ale te pacholki co oszukuja sa jeszcze gorsi od GF,chciales ocalic flo to bylo trzeba zawrocic i szukac sposobu obrony.

DUCHU gr8 za zlomowanie,szkoda zlomu w takich okolicznosciach

• Witam,

Zostałem wywołany do tablicy, zatem postaram się skomentować i odpowiedzieć na wasze żenujące oszczerstwa, jak i trafne uwagi:

Gratulacje Duchu, niezła akcja, jakby nie fakt, że w ostatniej chwili stwierdziłem, że musze oddać Buliemu surkę za recki, to pewnie bym odpuścił do końca, a nie próbował podnosić flotę.

"Ticketa nasmarowałem a obronca przybral smerfny kolor"- po korespondencji jaką prowadziliśmy na koniec, sądziłem, że napiszesz kulturalnego ticketa wyjaśniającego, ale piszesz o nasmarowaniu, hm... nie lubię osądzać graczy, więc zakładam przejęzyczenie i zrobiłeś prawidłowy wpis. Ta czy owak- również napisałem, zobaczymy co admini jak admini do tego podejdą. Jeżeli każą oddać surkę, bo powiedzą, że coś zrobiłem niepoprawnie ( nie zdążyłem lub coś) i każą oddać surke- zaloguje jeszcze i Ci oddam co twoje. Ja akurat jestem fair.

Kabanos co sie stalo czyzby bot wyslal cie na bana ??

Wnioskuje ze cos w ten desen.

Jesli tak to nie wracaj juz do gry ,GF zabija gre to jedno ale te pacholki co oszukuja sa jeszcze gorsi od GF,chciales ocalic flo to bylo trzeba zawrocic i szukac sposobu obrony.

DUCHU gr8 za zlomowanie,szkoda zlomu w takich okolicznosciach

To nie wnioskuj bo nic nie wiesz :) Widzę każdy z was w oskarżaniu pierwszy, nie zapoznając się z tematem, gadając bzdury, a tacy "fajni" byliście siedząc z nami, śmiejąc się i gadać na discord :) 2-3 dni wystarczyły aby znaleźć się po 2 stronie.... no ciekawe ciekawe. Do tego Duch robi akcje 2 dni po wyjściu z discorda i po tym jak Kirczaka DrZgon oskubał :D po oczywiście zerwanym pakcie, o czym nikt nie informował :) Zostawiam bez komentarza. Mega słabo Dastan- miałem Ciebie za kogoś z wyższą klasą ( na grze wiadomo, życia prywatnego nie oceniam).

Ban u obrońcy.

Tak gra kryształowo czysty sojusz, który ma pretensje do legalnych paczek i antymaterii.

To Tylko Gra ...

No i na koniec sprzedawczyk... Ty to już tutaj w ogóle w temacie bana nie powinieneś się wypowiadać. Prawie żaden gracz TTG nigdy nie oszukiwał w grze ( pisze prawie bo jednemu się zdarzyło, za co został ukarany prawidłowo, a tak Buli nas pilnuje i kontroluje :) ) ale za to nikt się nigdy nie sprzedał, w porównaniu do Ciebie. Sam wiesz o czym mówię, a twoje podejście tutaj tylko utrwala mnie w tym przekonaniu. Ciekawe, czy gracze Eko co to czytają, wiedzą o czym pisze :) Duch zadedykował jeden utwór, ja Tobie dedykuje drugi- idealnie do Ciebie pasuje

[ciach]

Reasumując (tutaj do Ducha)- jeszcze nic nie piszę, czekamy na decyzje adminów, jak uznają, że wlot był prawidłowy, osobiście wbije tu jeszcze raz i pogratuluje wlotu ( całej akcji już gratulowałem, dobrze rozegrane).

Wulgarna piosenka usunięta - Administrator Forum Toadie

• Strasznie się rozpisałeś. Ale to dla Was typowe. Dużo gadania, mało grania. Jeśli wrócisz z bana zapraszam na grę.

Tam będziesz mógł udowodnić jakim graczem jesteś. Póki co czekamy na decyzję supportu w sprawie starcia. Mam nadzieję, że nie długo już.

• Dobra biłem się na myśl pisania tu

Ale palka sie przegla

To ttg ma do nas zale ze nic nie zrobilismy pod starciem kirczaka

Niby czym mielismy to zrobic

Obronic go nasza flo jak wasza topowa flota nawet nie zalogowala na konto

Pisalem ze moge laciec w kazdej chwili wystarczy haslo a wy co

Gowno

Cisza jak po śmierci organisty

I nawiasem mówiąc nie obrazaj guffa bo on dla mnie to jedyny krysztal na tym uni

I wyjasnij dlaczego bana zalapales gdzie ticketa nawet nie rozpatrzyli

Czemu nie zawracales stacji

Majac 7 sekund na ucieczke

Piszac takie brednie ostro palke przeginasz

A odnośnie buliego to ja sie nie spieralem ze spadajacy mon zrzuca flote przy ataku

Slabo was pilnuje skoro nie wiedzial ze tylko zatrzymaj to robi

I prosze o nie robienie gównoburzy pod moim starciem

• A odnośnie buliego to ja sie nie spieralem ze spadajacy mon zrzuca flote przy ataku

Slabo was pilnuje skoro nie wiedzial ze tylko zatrzymaj to robi

Nie tylko zatrzymaj, transportuj również, tak dla ścisłości. Oraz wszystkie floty własne.

Wyszedłem z założenia, że to cel floty (planeta, księżyc, PZ, puste miejsce, pozycja 16) determinuje to czy ona spada, czy nie i założyłem, że odbicie floty niszcz wynika z nieprawidłowego celu floty. Tymczasem OGame nakłada odgórną blokadę na wszystkie wrogie misje. Zaznaczałem, że nie jestem tego pewny i sprawdziłem to jeszcze przed starciem na Kirczaku. Następnego dnia na kanale przyznałem Ci słuszność, więc nie wiem skąd ten przytyk.

Pisalem ze moge laciec w kazdej chwili wystarczy haslo a wy co

Gowno

Cisza jak po śmierci organisty

A to się domyśl dlaczego na kanale z Wami nastała cisza. Jak dla mnie o jakieś dwa miesiące za późno.

Tak gra kryształowo czysty sojusz, który ma pretensje do legalnych paczek i antymaterii.

unknown.png

Buahaha.

• Widzę, że zabolało to co napisałem. I dobrze, miało zaboleć. Tak jak już wcześniej odpowiedziałem na post kabanosa. Zapraszam na grę.

• Widzę, że zabolało to co napisałem. I dobrze, miało zaboleć. Tak jak już wcześniej odpowiedziałem na post kabanosa. Zapraszam na grę.

To co Ty napisałeś? Zauważ, że nie gram i nigdy nie grałem w TTG :) Po prostu mam o Was podobne zdanie jak jego członkowie. A do gry wrócę, nie bój się :D

To co Ty napisałeś? Zauważ, że nie gram i nigdy nie grałem w TTG :) Po prostu mam o Was podobne zdanie jak jego członkowie. A do gry wrócę, nie bój się :D

To dobrze, bo gra zweryfikuje każdego. Zakończmy zatem tą zbędną dyskusję tutaj i zagrajmy w końcu.