Witam.
Dziś około 3 w nocy zauważyłem problem z logowaniem na tel. Po wejściu w lobby wychodzi biała strona, próbowałem na wielu przeglądarkach. Włączenie, wyłączenie tel też nic nie dało...
Ktoś ma podobny problem ?
Witam.
Dziś około 3 w nocy zauważyłem problem z logowaniem na tel. Po wejściu w lobby wychodzi biała strona, próbowałem na wielu przeglądarkach. Włączenie, wyłączenie tel też nic nie dało...
Ktoś ma podobny problem ?
Ja mam to samo, wstalem kolo 5 rano i tez nie moge wejsc wogule
Też mam ten problem, ale na PC. Jednakże po zmianie przeglądarki mogłem się normalnie zalogować.
Czyli wychodzi że to grubsza sprawa... Zostaje tylko czekać na rozwój sytuacji
Ja probowalem na roznych przegladarkach, i bezskutecznie. Forum wchodzi a lobby nie
Ja próbowałem odinstalowania aplikacji i zainstalowania ponownie. Zmiany sieci w roamingu oraz próby logowania przez wifi na różnych urządzeniach. Do tego logowanie na różne lobby innych narodowości. Niestety nic nie dało
Uff, a już chciałem tel zmieniać... To samo, dokladnie od 3 w nocy
To w takim razie Ferdek oberwał
Display More
Na pc działa normalnie. Cały czas mówimy o urządzeniach mobilnych
U mnie Lobby : Opera loguje , FireFox loguje , Chrome nie loguje ( biała strona )
Przypadek PC
Probowalem, usuwalem cisateczka i nic to nie pomagalo, problem z zalogowaniem do lobby jest.
Ja nie mam dostepu do komputera, wiec tylko telefon wchodzi w gre,
Niestety, nie daje rady wejść na żadnej z trzech przeglądarek, zostaje poczekać aż ostatni raz będzie można spojrzeć na swoją flotę w ST i wrócić do FoE....
Jest problem z certyfikatami. Ktos odpowiedzialny juz nad tym pracuje. Prosimy o cierpliwosc.
ja na PC tez nie moge wejsc , looby wgl sie nie wczytuje.
Czy w razie utraty dobytku, zostanie to oddane?
Prosimy o ticketa w razie utraty floty.
Nie można włączyć blokady ataków?
Ps będzie powtórka z rozrywki jak ostatnio, wybrani byli online i robili co chcieli...
Team nie jest w stanie jej uruchomić, bo nie ma takiej mocy ;p
Czekamy na informacje jak bardzo złożony jest problem, póki co -> Problemy z logowaniem do Lobby