u mnie ekspy zadziałały normalnie, natomiast wyprawy po nowe rasy wyparowały z radaru bez raportów.
Formy życia - Feedback
-
-
Co zrobić żeby populacja Kaelesh spełniła wymagania na T2?
Liczebność jest i wszyscy zadowoleni.
-
Populacji T2 masz "0". Widać to nad drzewkiem tech. T2. Musisz postawić budynek szkolący ludność T1 do T2.
-
Co zrobić żeby populacja Kaelesh spełniła wymagania na T
Musisz zrobić kilka poziomów budynku
Halls of Realisation ( t1 na t2 ) ale budynki mieszkalne i żywności również podnieś żeby więcej ci ludności szło.
-
Dzięki za podpowiedzi. Już działam.
-
Kaelesh ma tutaj zamienione ikonki. U pozostałych ras jest odwrotnie.
-
Tak, grafiki się powtarzają. Trzeba czytać opisy Mam nadzieję że popracują nad tym
-
Sorry, że tak wtrącam...
Gdzieś wcięło liczby sumaryczne.
Edit: Po przeklikaniu kilka razy różnych elementów na tej stronie, liczby wróciły ponownie, ale po drodze pojawił się kolejny bug, który sprawiał, że otwierało mi zakładkę surowców, mimo iż na czas podnoszenia poziomów, miałem ją ukrytą. Teraz niby wyświetla poprawnie, ale sprawdzę później, czy bug wystąpi ponownie.
-
Ilość populacji T3 potrzebnych do tych badań z poziomu 3 to ja bym zmniejszył.
Przy około 500 mln ludzi T1, mam jedynie 3 mln ludzi T3.
Pierwsze badanie z poziomu 3 wymaga 13 mln ludzi T3 a ostanie badanie z tego poziomu wymaga populacje T3 na poziomie 448 mln!
To jest chyba trochę zbyt wiele. To ile trzeba mieć w takim razie populacji T1?
Ta konwersja ludzi z T1 na T2 jest ok ale z T2 na T3 to jakieś nie porozumienie trochę.
Ja postuluje o zmniejszenie tej liczby.
-
wychodzi 11MLD t1 i 2,2MLD t2 przy 20 lvl budynków trenujących
pamiętaj że procent wytrenowanej populacji t3 liczy się od ilości populacji t2, stąd taka bieda
-
Czemu zmniejszył? Przecież na rozwiniętym uni to jest max 2 dni klikania...
-
ale ruda pisała że wg niej to jest pod nowych graczy/nowe konta
-
Nie dla każdego będą to 2 dni a po za tym po co tyle klikania, można to zmniejszyć i tyle. Zarówno wymagania liczby populacji do badań jak i mniejsze ilości poziomów budynków mieszkalnych. Zamiast robić 70 lvl mieszkalny to można byłoby zrobić 35. Zamiast 400 mln w badaniach 40 mln.
Za klikamy się na śmierć albo dłużej.
-
na początku gry też nie wszyscy mają po 15 planet... a jakoś nikt nie postuluje o zmniejszenie kosztów astro
Ilość budynków koniecznych do postawienia faktycznie można by zmniejszyć... ale sumaryczny koszt potrzebny do rozbudowy moim zdaniem może pozostać jaki jest
-
Ilość budynków koniecznych do postawienia faktycznie można by zmniejszyć... ale sumaryczny koszt potrzebny do rozbudowy moim zdaniem może pozostać jaki jest
Pełna zgoda. Ale ja bym jeszcze zmniejszył wymagania dotyczące poziomu trzeciego badań czyli wymagać co do populacji T3.
-
na co bonus do technologi energetcznej, ona cos daje ???
czemu w mechach napisane - superior flit chiply - a wogole tanij nie jest ???
bonusy klas sa o kant dupy, no chyba ze sie ma wielkie eko, poki co geolog lyka ten szajs
niby jest napisane w reserczach - all planets - a ja sie nie umiem doszukac tych wielkich roznic z nich wynikajacych
te bonusy z poszczegolnych planet sie sumuja czy nie ???
w kalesonach jest significantly reduce duration of expediction - i gdzie to niby jest ???
traci takim typowym szajsem mobilnym - kliknij tu kliknij tam, za pol roku jak juz wszyscy beda miec te badania porobione, wprowadzimy kolejne nowości
-
Ceny i wymagania nie są duże. Bardziej zmniejszył bym ilość potrzebnych budynków od mieszkań i paszy. Koszt x2 i bonus x2 i wystarczy połowa poziomów.
Mi brakuje w szczegółach wydobycia surowców informacji ile produkcji dają nowe budynki, po co one są tam wypisane skoro nic to nie daje?
-
na co bonus do technologi energetcznej, ona cos daje ???
Żartujesz? ile Ty w to grasz
Technologia energetyczna zwiększa energie elektrowni fuzyjnej.
bonusy klas sa o kant dupy, no chyba ze sie ma wielkie eko, poki co geolog lyka ten szajs
bonusy są spore nawet przy normalnie rozwiniętym koncie po kilku miesiącach grania. N atestach tego nie widać.
Jak się z sumuje tyle badań to będzie aż za dużo. Z jednego badania można uzyskać na średnim poziomie 19 lvl jakieś 3,6% do wydobycia a badania się sumują. Budynki to dają nawet 38 % do wydobycia na słabym poziomie. To trzeba nawet zmniejszyć.
czemu w mechach napisane - superior flit chiply - a wogole tanij nie jest ???
gdzie tak jest napisane? ja nie widzę.
niby jest napisane w reserczach - all planets - a j
Sumują się na samym dole ale dopiero będzie widoczne przy rozwiniętych kopalniach i badaniach znaczne ilości.
te bonusy z poszczegolnych planet sie sumuja czy nie ???
Bonusy z badań się sumują ze wszystkich badań i planet a z budynków na danej planecie
w kalesonach jest significantly reduce duration of expediction - i gdzie to niby jest ???
Niema czegoś takiego, gdzie to znalazłeś?
Mi brakuje w szczegółach wydobycia surowców informacji ile produkcji dają nowe budynki, po co one są tam wypisane skoro nic to nie daje?
Fakt, poszczególne informacje w ustawieniach - brak, natomiast sumują się i dodają na samym dole w Life...
Edit:
wampek i kto tam jeszcze chce minusować jak macie jakieś uwagi to proszę napisać a nie minusować bo to nic nie wnosi do dyskusji.
-
Ja osobiście mam jeszcze mieszane uczucia względem cech charakterystycznych poszczególnych ras. Jak dla mnie mogły by być bardziej wyspecjalizowane jeszcze. Ale możliwe że to dlatego że za mało się wczułem i za słabe konto
-
Misje Lifeform wyparowują dzisiaj. Nie zwracają komunikatów.