Powtarzam już po raz kolejny Team OGame.pl zajmuje się w takich sprawach tylko i wyłącznie przekazywaniem informacji od pracowników firmy GameForge.
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Event podzielony jest na 3 poziomy
jeśli event trwa 3 dni to dlaczego postęp jest 1/2?
-
Bo trwa niepełne 3 dni, resetuje się o północy więc trzecią nagrodę masz czas odebrać w piątek do 14:00.
-
Dodatkowe informacja: ze względu na problemy z poprzednim eventem i zadaniami flotowymi zadania te zostaną usunięte. Możemy zatem spodziewać się większej powtarzalności zadań nie związanych z flotą.
Aktywuj falangę też nie działa.
-
Dodatkowe informacja: ze względu na problemy z poprzednim eventem i zadaniami flotowymi zadania te zostaną usunięte. Możemy zatem spodziewać się większej powtarzalności zadań nie związanych z flotą.
Aktywuj falangę też nie działa.
Działa, tylko musisz zobaczyć jakąś flotę lecącą.
-
Zobaczyłem jakieś powroty z ekspedycji i nic.
Edit: Dopiero teraz załapało. Być może jakiś wpływ ma na to fakt, że tamte floty mogły wylecieć przed startem eventu?
-
Trzeci dzień i podobnie. Złapałem na falandze ekspedycję powracającą i nic. Wysłałem własny transport na planetę sojusznika i złapało.
-
Może ekspedycji nie zalicza
-
Kurka wodna, ale dali trudne misje w tym evencie
-
I mamy powtórkę . To miło z Ich strony , żebyśmy się nie męczyli za bardzo z tymi zadaniami
-
I mamy powtórkę . To miło z Ich strony , żebyśmy się nie męczyli za bardzo z tymi zadaniami
Bywało lepiej, jakieś darmowe badania/stocznia
Słabo się starają
-
-
Sztab, który dostałem z pierwszego dnia spowoduje, że w następnych będę miał dodatkowe nagrody (za sztab)?
-
Sztab, który dostałem z pierwszego dnia spowoduje, że w następnych będę miał dodatkowe nagrody (za sztab)?
W następnym dniu... Bo jeśli nie naprawią to event się jutro skończy, ale tak dostaniesz dodatkowe nagrody
-
Niby nagrody są, niby już można odbierać, ale:
Postęp eventu: dzień 1/2
Ruda zadziałaj, bo wychodzi, że trzeciej rangi nie będzie można odebrać... -
-
Tak przy okazji fajne te nagrody, taki event może być co miesiąc.
-
Tak przy okazji fajne te nagrody, taki event może być co miesiąc.
zgadzam się z Tobą tak co miesiąc, minimum przez rok
-
Wy tak nie szalejcie z tymi nagrodami, bo za chwile ludzi przyzwyczaicie i będą się domagać ich co miesiąc
A tak na poważnie..im częściej tym lepiej. Dzięki za miłą niespodziankę GF
-
cos jest nie tak z tym ostatnim 7 poziomem, niby nagrodę dostałem, ale nie moge jej użyć...brak anty materii;-) dostałem pełny pakiet surowca, bo mam odpalony sztab, chciałem go użyć, a tu zonk;-)tez tak macie?