Dawno nie było doku w nagrodach
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Nie wiem co jest grane, ale nie zalicza mi zadania:
- Wyszpieguj planety (10)
- Usuń pole zniszczeń
Ktoś ma podobny problem?
Edit:
Zaliczyło na telefonie...
-
nowy event - stare błędy. My tu piszemy a nadal nie zalicza zerknij na inną galaktykę? Dlaczego to zadanie jest tylko dla wersji mobilnej? Czy ta tak trudno poprawić?
-
Niestety nie wiemy, kiedy te problemy z zadaniami będą poprawione.
Trzeba się po prostu uzbroić w cierpliwość i mieć świadomość, że przez pierwsze godziny event tak wygląda
-
-
Zapytam się dla upewnienia.
-
Tez mnie to zdziwiło. Myślę że albo powinno być 10kk deu albo 10k anty
-
według mnie 10k deuteru i 8 kk antymaterii – tylko tak będzie dobrze
-
Mi akurat dopalacza za 10 tys anty do sztabu brakuje i jezeli tam ma byc 10k anty to wykupie to za 10k - bo wyszłoby na zero a jakies tam pomniejsze nagrody by wpadły zawsze.
-
przedostatnia nagroda dodatkowa to 8.000.000 deuteru.
tam jest 3kk dexu
-
(ostatnie logowanie musi być wykonane max przed 12:00 w czwartek (17.02), ponieważ event jest dezaktywowany w czwartek o 14:00.
tak gdyby coś, to w ostatnim evencie jego dezaktywacja nastapiła punkt 12 teraz też zapewne tak będzie, więc po co dawać mylące info?
-
Dopytam, ale taka informacja została przekazywana podczas tych eventów, dlatego ją zamieściłam.
-
(ostatnie logowanie musi być wykonane max przed 12:00 w czwartek (17.02), ponieważ event jest dezaktywowany w czwartek o 14:00.
tak gdyby coś, to w ostatnim evencie jego dezaktywacja nastapiła punkt 12 teraz też zapewne tak będzie, więc po co dawać mylące info?
eventy z anty też są przesunięte w czasie w stosunku do tych ogłoszonych przez GF i przekazanych nam przez nasz team.
-
eventy z anty też są przesunięte w czasie w stosunku do tych ogłoszonych przez GF i przekazanych nam przez nasz team.
wiem wiem, zdążylam się już przyzwyczaić... jednak z tym jest tak ze jest faktycznie od 3 do 3 a nie np od 3 do północy
-
coś nie pykło
-
Dokładnie, pokazuje że nagrody już odebrano
-
u mnie eventu nie ma
-
U nikogo nie ma
Czekamy na korektę.
-
No jak zawsze cos nie pykło
-