Sondy

• Te sondy to nie powinny mniej spalać deuteru czasem?

Mały transporter spala 5 jednostek a ma zużycie 5, a sonda ma zużycie 0,25 a spala 1. Nie powinno być tak, że 4 sondy spalą 1 a one spalają 4 jedn. Chyba cos tu nie chalo?

To o co tu chodzi? Błąd czy co? Proszę o wyjaśnienie lub naprawę błędu.

• Ruda nie zamykaj tak szybko. :D

Nie widzę w tym linku co podałaś takiej zmiany. Jak byś mogła wskazać.

A po drugie to po co i dlaczego coś takiego zmieniono? Jakieś oszustwo, bo napisane jest inaczej w specyfikacji sondy i wprowadza w błąd.

Nie dałoby się tego przywrócić bo niby w jaki celu to było?

Mogę prosić o jakieś wyjaśnianie?

Dzięki Ruda. :)Nie zamykaj na razie.

• Łykacie wszystko jak pelikan, pare postów było o tym, że to jest zupełnie nie opłacalne i ludzie woleli zezłomować sondy niż nimi dalej latać. Ale przecież możesz kilka us w lewo i w prawo, a weź jeszcze je fsuj :D super sprawa jak przerzucanie milarda dexu na 10% przez gale

Zwykły bug który byl przez kilka lat, naprawili i tak to wygląda wiec bawcie sie tam :lool:

• Pomyliłam link który miałam wkleić: 28.10: Wersja 8.4.0

Proszę bardzo.

Zadajesz pytania, bez uprzedniego zapoznania się ze zmianami jakie zachodziły w grze. Sam się nie wysilasz, tylko spamujesz pisząc wszędzie gdzie tylko się da.

Były problemy ze spalaniem sond, skorygowano ich spalanie ponieważ nie może być tak by statek nie spalał deuteru.

• Ale teraz spala zbyt dużo. Czyli nie naprawione tylko dalej spala tylko zbyt dużo to nie naprawienie.

yły problemy ze spalaniem sond, skorygowano ich spalanie ponieważ nie może być tak by statek nie spalał deuteru.

Ja rozumiem skorygowanie deuteru żeby nie było zerowego spalania ale teraz jest zbyt duże zaś.

Nie można było tego naprawić normlanie?

Nie zakładam gdzie popadnie tylko w sekcji zadawanie pytań to chyba dobrze.

Nie można naprawić tego tak jak ma to być?

Chyba to nie jest fizyka kwantowa. :D

i można to ogarnąć?