Czolem!
Troszke niski % zlomu tu mamy. Czy jest mozliwa ankieta wsrod graczy o podwyzszenie debrisu do powiedzmy 70%? Pytam dla kolegi
Czolem!
Troszke niski % zlomu tu mamy. Czy jest mozliwa ankieta wsrod graczy o podwyzszenie debrisu do powiedzmy 70%? Pytam dla kolegi
Podbijam temat, koleżanka dopytuje.
Na Rosie macie większy Po co dwie unie o takich samych parametrach
Przecież na jednym flota pokojowa lata 2 a na drugim 4... gdzie tu takie same parametry
Zawsze możecie wybrać Rosę i zrobić ankietę odnośnie prędkości pokojowej floty. Dla mnie totalny nonsens dwie unie x2 z praktycznie identycznym PZ.
Ale łatwiej wtedy połączyć te uni za rok czy cuś
Ale ja tylko pytam Wydaje mi sie ze taka ankieta nikomu nie zaszkodzi. Niech gracze Zenitch zdecyduja w demokratycznych wyborach! Ale to w sumie raczej temat na po fuzji
Ale ja tylko pytam Wydaje mi sie ze taka ankieta nikomu nie zaszkodzi. Niech gracze Zenitch zdecyduja w demokratycznych wyborach! Ale to w sumie raczej temat na po fuzji
Czyli wiadomo jak będą wyglądały te "DEMOKRATYCZNE" Wybory Ruda załatwi
Ruda jak narazie to nawet nie potrafi sobie zalatwic swojego nicka na po fuzji
Ruda jak narazie to nawet nie potrafi sobie zalatwic swojego nicka na po fuzji
O to to.
A tak z innej beczki tanio sprzedam nick
Czyli wiadomo jak będą wyglądały te "DEMOKRATYCZNE" Wybory Ruda załatwi
dokładnie , Ruda załatwi
Jak by ktoś chciał sobie załatwić migrenę to polecam poczytać Whisky.pl1. Oczu szkoda ale efekt murowany.
Jak by ktoś chciał sobie załatwić migrenę to polecam poczytać Whisky.pl1. Oczu szkoda ale efekt murowany.
Polecam sie !
Poczytałem i co dalej ?
ooo, tak, tak, szykujcie podatny grunt
Również jestem za zwiększeniem PZ do akceptowalnego przynajmniej 70% poziomu - żeby nie był taki sam jak na Rosalidzie żeby inni się nie burzyli, że dwie uni o takim samym PZ.
ooo, tak, tak, szykujcie podatny grunt
Straszysz czy tak tylko?
Również jestem za zwiększeniem PZ do akceptowalnego przynajmniej 70% poziomu - żeby nie był taki sam jak na Rosalidzie żeby inni się nie burzyli, że dwie uni o takim samym PZ.
Inni się burzą że w ogóle fuzje taką bezsensowną zrobili, a co mówić o pz-cie .
PZ na Zenith całkiem fajny, po co go podbijać skoro jest Rosalind? Fakt że mt lata tam szybciej niż pc, ale do tego można się chyba przyzwyczaić
Libra dostała dwie opcje migracji, myślę że jest z czego wybierać.
Czolem!
Mogłeś iść sojuszem na uni gdzie było 80% a wybrałes uni gdzie jest 50% i teraz marudzisz ze masz mały %?