Fuzja, Quo Vadis

• Dokąd się wybieracie? Na u68 czy Kalyke?

Mam dylemat taki, że i tu i tu będzie potężny spadek ://

Bo jak większość pójdzie na K to efekt będzie taki sam gdy się pójdzie na u68.

No chyba, że jest się Kapitanem który chyba aż się posikał ze szczęścia gdy dostał opcję pójścia na u68,

prawda Jiraya ?

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Logitech chyba sam się posikałeś ze strachu z tego względu że były podejrzenia że wszyscy wylądują w u68 :D

zresztą dla twojej informacji w soju jest 3-0 dla u68 :D więc porszę bez podtekstów bo jeszcze będę miał problemy z banem na forum :E

• Nie może być! To ja Cię teraz zaskoczę i też idę na u68.

A jak reszta z was wybrała?

Dziki Nastolatek  bobro  Spawi  dell1983  Ichor

i wielu wielu innych, których nie wymieniłem bo leciałem z pamięci :beaten:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• chyba nie wypaliło to co chciałeś zrobić (rozmowa na whatapp) i twoje podejście a raczej moje podejście co do danego uni :trollface:

byłem pewny że pójdziesz do ukalyke niż u68 w końcu mnie [ciach]:beaten:

[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]