Witam wszystkich.
Czy jest możliwość skorzystania z opcji UniverseView w Chrome na telefonie?
Pozdrawiam.
Witam wszystkich.
Pozdrawiam.
Wtyczki działają wyłącznie na PC
Chyba dopiero zaczales grac :E
Witam wszystkich.
Pozdrawiam.
Sciagnij sobie kiwi browser .. to takie ulepszone chrome Tam mozna uruchomic i UV i AGR'a
Pozdro !
Chyba dopiero co przestałeś czytać ze zrozumieniem. Pytał o Chrome i o wtyczkę do tej przeglądarki - otrzymał prawidłową odpowiedź
Alternatywa może i spoko, nie korzystałem, więc dobrze, że wskazujesz.
PEASE
Dzięki wszystkim za odpowiedź
Witam wszystkich.
Pozdrawiam.
na chrome nie dziala
sciagnac musisz sobie Yandex Browser i bedzie dzialalo
Display MoreWtyczki działają wyłącznie na PC
Witam wszystkich.
Pozdrawiam.
Sciagnij sobie kiwi browser .. to takie ulepszone chrome Tam mozna uruchomic i UV i AGR'a
Pozdro !
Ja grałem na kiwi plus dodatek antigame reborn a od jakisgis czasu nie mogę wejść w lobby na kiwi czy możesz wiesz w czyn problem może być bo i w chrom jest identyczny problem. Tutaj zdjęcie do wglądu https://www.fotosik.pl/zdjecie…Pua9ViF6RIe6ZSftBR96PnmE5
Display MoreDisplay MoreWtyczki działają wyłącznie na PC
Witam wszystkich.
Pozdrawiam.
Pozdro !
Ja grałem na kiwi plus dodatek antigame reborn a od jakisgis czasu nie mogę wejść w lobby na kiwi czy możesz wiesz w czyn problem może być bo i w chrom jest identyczny problem. Tutaj zdjęcie do wglądu https://www.fotosik.pl/zdjecie…Pua9ViF6RIe6ZSftBR96PnmE5
Jak jesteś w lobby to ostatnio nie rozwija się Uni, które wybierzesz. Kliknij szybko 2 razy na Uni, na które chcesz się zalogować i przejdzie dalej.
W chrome da się zalogować poprzez podwójne kliknięcie, ale w kiwi to nie działa niestety
W chrome da się zalogować poprzez podwójne kliknięcie, ale w kiwi to nie działa niestety
Ja korzystam z Kiwi i loguję się przez podwójne kliknięcie.
również korzystam z kiwi i u mnie nie działa
pomniejsza albo powiększa mi stronę. może jakieś ustawienie zmienić trzeba?
również korzystam z kiwi i u mnie nie działa
pomniejsza albo powiększa mi stronę. może jakieś ustawienie zmienić trzeba?
U mnie to samo na kiwi Chrome i operze
w końcu ruszyło u mnie na Brave
Też ten problem zauważyłem od paru dni ale ja mam problem inny że w ogóle nie mogę dostać się do lobby scrreny są wyżej w temacie.
Też ten problem zauważyłem od paru dni ale ja mam problem inny że w ogóle nie mogę dostać się do lobby scrreny są wyżej w temacie.
Spróbuj na innych przeglądarkach
Spróbuj na innych przeglądarkach
Próbowałem chyba na 10 problem ten sam ale niby problem jest znany w suporcie i trzeba czekać na naprawę ale to już od ponad miesiąca chyba. Wcześniej kiwi działało normalnie do pierwszego wylogowania później trza było pobrać na nowo i tak w kółko a teraz wcale
Spróbowałem jeszcze przeglądarki Brave ale działa do pierwszego wylogowania się później nawet do lobby nie chce dojsc
To nie wiem cos macie nie tak wszyscy, bo u mnie dziala na wszystkich przegladarkach nawet na IE :E za 1,28 czy 333 razem ... Nic nie musze klikac 2 razy, przewijac, cudowac .. klikne raz i jest :E Moze update jakis? systemu? Ja robilem jakies 2 miesiace temu .. Nie mowie tu o apdejcie calego androida do nowszej wersji czy cos ..tylko obecnego
Moze update jakis?
fakt, ja miałam update... ale... pytałam się kilku osób korzystających z zupełnie innych marek telefonów i mają to samo, że nie da się zmienić uniwersum. CZASEM na CHROME się da zmienić, ale często się nie da
inna sprawa, że na angielskim forum też ludzie to zgłaszali już chwilę temu. Ja z braku czasu nie założyłam tematu, gdy zauważyłam problem.
Jesli zaś chodzi o brak możliwości zalogowania się w ogóle do lobby to na jednym telefonie działa bez problemu, a na innym raz zadziała normalnie i lobby się załaduje, a innym razem trzeba na rzęsach stawać, żeby się załadowało
Wlasnie moze problem tkwi w oprogramowaniu... Na lapku tez mialem podobny problem z miesiac temu. Wszystko dzialalo jak powinno procz ogeja.. Okazalo sie ze wystarczylo wgrac nowe sterowniki do karty sieciowej, bo cos tam bylo z protokolami popierniczone i to bylo chyba nawet po ktoryms apdejcie chrome'a .. i od tamtej pory chula jak zloto