Lieutenant Eridanus [LESZCZE] vs. Poborca z ZUSu [BlackSun] ~ 1255.31%

• Zanim przejdziemy do starcia chcialbym dodac ze gracz to oszust i rasista !! zalacze screen shooty

1 https://i.imgur.com/aDLdlq2.png

2 https://i.imgur.com/ej8LtmG.png

3 https://i.imgur.com/5E8ZSx0.png

pomimo zgloszen nie zostal ukarany wiec postanowilem napisac na suport gdzie odpowiedziala Ruda ktora dziwnym trafem jako Go mo planet kilka na galaktyce porozstawianych pewnie by sprawdzac statusy koledze czy facetowi swojemu , zacznijmy od tego ze gracz co dostaje perma za handel surowcami zaklada konta na kolejnych uni i ponawia proceder , nasza administracja to widocznie popiera ze nie daja mu z gory bana badz ociagaja sie z ukaraniem go za rasizm !!! Tickety do niemcow przyjmuja takze oni aby nie poniesc konsekwencji . Dlaczego ow gosc usowa planety i przenosi je tak szybko powod jest prosty po usunieciu planety znikaja logi .

Na suporcie spotykamy sie z pelna ignoracja, brakiem podstawowej wiedzy o grze i bledach wystepujacych oraz zalgowanym serwerze . Piszac ze smoki opisujac bledy uznala ze "wyssalem je z palca" tez mam screena ale juz nie bd zalaczal to zweryfikuja juz Ci z GF :) oraz jej przesmiewcza wypowiedz odnoszaca sie do pandemii ktora byla brakiem szacunku dla osob ktore umarly bazd stracily zdrowie w wyniku tego. Na serwerze jest pelno botow i programow nielegalnych typu kliker itd .. a mozna latwo procederowi zapobiec tylko trzeba wiedziec jak dalem nawet kilka pomyslow a zrealizowano az 1 ... ze wam gracze serwer mniej laguje . Mam taka nadzieje ze GF zrobi porzadki i moze ja wejde do ekipy zabezpieczy sie tak serwery ze takie procedery nie beda mialy miejsca i bd mogli grac na rownych warunkach !

Dnia 31-01-2022 05:29:05 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Lieutenant Eridanus [LESZCZE]

Gwiazda Śmierci 20

Obrońca Poborca z ZUSu [BlackSun]

Recykler 50

Niszczyciel 2.160

Pancernik 254.735

Reaper 866

Po bitwie...

Agresor Lieutenant Eridanus [LESZCZE]

Zniszczony!

Obrońca Poborca z ZUSu [BlackSun]

Recykler 50 ( -0 )

Niszczyciel 2.159 ( -1 )

Pancernik 254.501 ( -234 )

Reaper 865 ( -1 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 200.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 20.175.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 68.415.449 metalu i 57.115.551 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -31.584.551

Kryształ: -22.884.449

Deuter: -20.000.000

agresor stracił łącznie 74.469.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.165.000

Kryształ: -9.465.000

Deuter: -3.545.000

obrońca stracił łącznie 20.175.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• wszystko fajnie tyle ze piszesz o tym ze gosciu sprzedaje sure i powinien zostac zbanowany a sam kupujesz od nich sure. To taka troche hipokryzja, bo chyba nie chcesz mi powiedziec ze po totalnym zlomie jaki dostales pare dni temu nagle postawiles te 250k pancow z wydobycia. Jak dla mnie to powinien zostac zbanowany jak wy wszyscy za to kupowanie sury bo jestescie siebie warci

ps. a z tym rasizmem to sie nie wyglupiaj

• murzyn to rasistowskie okreslenie wiec nie wyglupiam sie :) i nie napisalem nigdzie ze odbudowalem sie z wydobycia surki sa inne sposoby na to :) a masz jakis dowod ze kupilem surowiec ? bo nie masz nie swiruj ja walcze dla was wszystkich dla ogolu aby w koncu skill mogl znow gorowac na grze wielu odeszlo przez te procedery co tu sie odstawiaja :)

• Nie ma dowodu , że kupiłeś surke ... Jest natomiast dowód Twojego przyrostu z 5kk na 25kk ( coś podobnego ). To są tylko przypuszczenia. Tak jak nie ma dowodów na booty na serwerze. Top 3 to po prostu gra jak robót i tylko czeka przez 24h aż polecisz , aby zwiać na 30s ;) . Po co banować go ,.przecież jego liczby w wydawaniu $$$ są ogromne . Ruda da mu ostrzeżenie! Ostatnio napisała do mnie , że są inne kary niż bany 🤪

• suport gdzie odpowiedziala Ruda ktora dziwnym trafem jako Go mo planet kilka na galaktyce porozstawianych pewnie by sprawdzac statusy koledze czy facetowi swojemu

Planety GO są po to, żebyś miał gdzie odesłać surę jakbyś dostał bana.
    I żadne logi "nie znikają" po usunięciu planety przez gracza. To Twoje wymysły.

• NIUNIUŚ... Kupowanie sury jest BLEEE ale kupowanie sury w obronie UNI to bohaterstwo xD Jesteś takim mistrzem logiki to spróbuj przeanalizować słowo HIPOKRYTA, może gdzieś Ci się jakiś zwój połączy z bazą jak twoje zerwane więzi z netflixem xD Napisz skargę do netflixa dlaczego działa jak Ci ogame się nie chcę połączyć, że Ci przypał robią i podważają twój ukryty spisek całej ogejmowej kliki graczy, adminów i Hansa w DE...

• widac konta pozakladane obrocow suportu :) dowod ze kupowalem cokolwiek poprosze innaczej pomowiene i tez powinno byc karane :) dlaczego wiec nie puszcza do GF tych ticketow do weryfikacji ? tylko zamykaja temat i zamiataja pod dywan ? widze nawet konto zalozone by aktywki pokazywac ja poprostu gram tyle i odpisuje ludzia chyba ze bot potrafi odpisywac :D? smiech :D i nie pokazuj innego Venoma to konto innego gracza

• widac konta pozakladane obrocow suportu :)

W poważaniu mam support, w poważaniu mam wasze kupowanie surki i jakieś dziwne historyjki, kompletnie mnie to nie obchodzi xD Ale rzucasz jakieś kocopoły o planetach GO do szpiegowania to Ci tłumaczę, że bzdury walisz i planety GO są w gali od zawsze w celu ewentualnej odsyłki spushowanych surowców przez graczy. Podgląd twoich działań GO ma z poziomu panelu, nie potrzebuje do tego fizycznie planet, to że je usuniesz też nic nie zmienia.
    Tak samo Twoje idiotyczne "dowody" w postaci screena na którym gdziieś w tle jest odpalony Netflix xD I tak, znowu, gra jest absolutnie niedorobiona i lagi są straszne, ale takie screeny są żałosne xD

chyba ze bot potrafi odpisywac :D?

No akurat tak się składa że potrafi xD

• sa oczywiscie na kazdym serwerze :) pozycja 1 badz 499 oraz pozycje 250 :) a nie ze kazda galaktyka losowo wybrane punkty ustawione jej planety i nie po to by surowce przesylac :)

Byla juz taka sytuacja jak Diablicy wlasnie te panie co pisalem zarzucily wspieranie gracza i wykopaly ja z ekipy za to a same robia to samo :) szkoda ze z discorda screeny sie nie licza jak enigma przyznaja ze zaplacil za unban pewnej sobie z supka :) ale wierz w co chcesz :) pewnie jeszcze w normalnym zyciu na PIS glosowales :) jak ktos nie potrafi logicznie myslec i nawet jak jest nasrane na samym srodku to twierdzi ze nie :) to nie powinien sie wcale wypowiadac :) a Ty Xd jestes taka osoba wlasnie

• :) a nie ze kazda galaktyka losowo wybrane punkty ustawione jej planety i nie po to by surowce przesylac :)

Ale po co GO miałoby używać planety, żeby szpiegować graczy, skoro ma panel administracyjny, w którym ma dostęp do wszystkiego bez logowania się do gierki? xDD

:) pewnie jeszcze w normalnym zyciu na PIS glosowales :)

No akurat nie. Choć nie wiem co to ma do rzeczy. Widzę typa który pierdoli głupoty nie mając pojęcia o czym mówi to je punktuję.

szkoda ze z discorda screeny sie nie licza jak enigma przyznaja ze zaplacil za unban pewnej sobie z supka

Może dlatego, że wiadomość z discorda można sfabrykować w jakieś 25 sekund.

• Gram w ta gre od poczatku i z sentymentu wrocilem gdyz wiele osob z ktorymi utrzymuje nadal kontakt zwrocily uwage ze dzieja sie rzeczy nie z tej ziemi tu :) a z Toba xD nie widze dalszego sensu dyskusji taki trollik forumowy co pisze aby pisac :) dodam na koniec ze jedyna osoba z supka co prezentuje normalny poziom wypowiedzi jest Adaino moze on zrobi z tym porzadek jak nie to niech wysla te tickety do niemcow do weryfikacji tam jest pewna operatorka ktora odpowiednio by sie tym zajela i moze w koncu rozwiazala problem ktory zaistnial na polskich serwerach.