SWAT [AVALON] vs. Kapitan Majtas [KOTY] ~ 189129.01%

• I co nobki z DM??? Hahaha

Pozdrawiam owneda największego nobka w grze<X<X<X<X||8o;(:cursing::evil::evil::lool:

Dnia 13-01-2022 19:50:41 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SWAT [AVALON]

Technologia bojowa 240% - Technologia ochronna 240% - Opancerzenie 240%

Pancernik 1.154.732

Obrońca Kapitan Majtas [KOTY]

Technologia bojowa 210% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 220%

Duży transporter 55.117

Recykler 21.942

Sonda szpiegowska 10.661

Bombowiec 6.349

Niszczyciel 5.929

Gwiazda Śmierci 7.551

Pancernik 1.073

Reaper 412

Wyrzutnia rakiet 364

Po bitwie...

Agresor SWAT [AVALON]

Technologia bojowa 240% - Technologia ochronna 240% - Opancerzenie 240%

Pancernik 511.904 ( -642.828 )

Obrońca Kapitan Majtas [KOTY]

Technologia bojowa 210% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 220%

Duży transporter 0 ( -55.117 )

Recykler 0 ( -21.942 )

Sonda szpiegowska 0 ( -10.661 )

Bombowiec 0 ( -6.349 )

Niszczyciel 0 ( -5.929 )

Gwiazda Śmierci 7.551 ( -0 )

Pancernik 0 ( -1.073 )

Reaper 0 ( -412 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -364 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 54.640.380.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.537.409.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 8.230.144.800 metalu i 10.682.756.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -19.284.840.000

Kryształ: -25.713.120.000

Deuter: -9.642.420.000

agresor stracił łącznie 54.640.380.000 jednostek.

Agresor zdobył 178.041 punktów honoru.

Podsumowanie obrońca

Metal: 6.938.894.800

Kryształ: 9.688.986.000

Deuter: -252.389.000

obrońca zyskał łącznie 16.375.491.800 jednostek.

Obrońca zyskał 4.610.651 punktów honoru.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

ORANIE

• Zabiorę głos jako pierwszy z DM bo jako bodajże pierwszy miałem kontakt z majtasem.

A wyglądało to tak: dostałem skana -> oddałem skana i pisze do mnie majtas:

Kapitan Majtas 11.01.2022 22:46:40 CHCERZ WOJNY??? LuQi 11.01.2022 22:53:59 ??? wojny? to pokojowy skan był ;)
    Kapitan Majtas 11.01.2022 22:55:24 ZOBACZYMY KTO SIE BEDZIE SMIAL OSTATNI LuQi 11.01.2022 22:58:13 ok ;) LuQi 12.01.2022 00:10:28 dopiero zauważyłem że rakiety mi wysłałeś
    Ty tak na poważnie? Kapitan Majtas 12.01.2022 00:47:08 WYDYGANY?? LuQi 12.01.2022 09:26:18 no tak / no teraz to już po mnie
    pakuje zabawki i zmieniam piaskownice ;/

ale skoro to jednak Ty pierwszy mnie zaatakowałeś
    to może powalczę o tą piaskownicę? ;) Kapitan Majtas 12.01.2022 11:21:25 ZA CIENKI W USZACH JESTES Kapitan Majtas 12.01.2022 11:21:34 UWARZAJ BO CIE PAJONKI ZA OBRAZ WCIONGA LuQi 12.01.2022 11:57:50 a co to są te PAJONKI ??? ;D Kapitan Majtas 12.01.2022 13:04:46 TAKIE ZWIERZENTA Kapitan Majtas 14.01.2022 22:20:45 SWAT [AVALON] vs. Kapitan Majtas [KOTY] ~ 189129.01% Kapitan Majtas 14.01.2022 22:20:47 hahahahaha Kapitan Majtas 14.01.2022 22:20:50 nobki Kapitan Majtas 14.01.2022 22:20:54 dorwe was LuQi 14.01.2022 22:36:34 poważnie??? widzę właśnie że ogame to całe Twoje życie i że masz bardzo ambitne cele przed sobą... cóż zrobić, można Ci tylko współczuć... i ja szczerze mówiąc bardzo ale to bardzo Ci współczuje Kapitan Majtas 14.01.2022 22:37:59 a ja tobje takich koleguw jak owned, wstyd mi zyc w takim kraju gdzie niby dorosla osoba z synem w taki sposob pisze do kogos duzo duzo mlodszego od siebie probujac go zniszczyc psychicznie. pluje na takie odpady jak wy Kapitan Majtas 14.01.2022 22:42:32 na poczonktu to byly tylko zarty zeby bylo smiesznie, teraz jest to wendetta nobki

hmmmmmm to by było na tyle, a co do starcia

Dla atakującego bardzo szybkiej odbudowy życzę... to na pewno nie tak miało wyglądać ale wiadomo takie rzeczy się zdarzają / jest real i nie wszystko można upilnować

Obrońcy nie życzę nic ale za to dam mu kilka rad:

1 - kasa rodziców się kiedyś skończy (no chyba że w realu Obajtek a nie Omajtek ;)) a jak nie było pieniązków to nie wyglądało to najlepiej

Farius [LHiPY] vs Kapitan Majtas ~ 4127%

2. - nauczanie oline też się kiedyś skończy i kto wtedy będzie konta pilnował ?

3. - wendetta ( nie będę sie przyczepiał do pisowni są różne szkoły :P ) zazwyczai niszczy tego który ją prowadzi, to taka rada od starszego kolegi od cyferek

4. - forum nie służy do tego żeby nabijać sobie posty

5. - pisząc z kimś otrzymujesz tyle samo szacunku ile sam okazujesz - to działa zawsze w dwie strony

6. - i pamiętaj bo to najważniejsze nigdy ale to nigdy NIE KUPISZ SKILLA :!::!::!:

a najbardziej zaboli pewnie to że po napisaniu tego około sekunde później o Tobie zapomnę, a Ty będziesz tym wszystkim (konto/zemsta/fanatyzm) żył przez najbliższy tydzień/miesiąc/rok... jutro ma być bardzo ładna pogoda na dworzę... złap troszkę optymizmu, uśmiechu, zabawy ;)

a tak z innej beczki to ja mam podejrzenia co się stało... jeśli jest źle, nie dajesz rady i tak dalej... mrugnij dwa razy... Mateusz mrugnij dwa razy wymownie i my przyjedziemy i Ci pomożemy obiecuje ;)

Zostaw pod spodem komentarz, jak bardzo się mną zawiodłeś / Sekundę po przeczytaniu tego o tobie zapomnę

• Gratulacje obrony :)

Złom pod dom zawsze mile widziany.

Agresor musi poduczyć się jeszcze trochę w lataniu.

Skoro obrońca miał aktywki a musiał mieć a flota nie została opóźniona to ktoś (czytaj agresor) popełnił kardynalny błąd.

Chyba że był zbyt pewny siebie.

Co do polemiki przedstawionej powyżej lepiej się nie wypowiadać, bo obie strony prezentują niski poziom.

Dla atakującego bardzo szybkiej odbudowy życzę... to na pewno nie tak miało wyglądać ale wiadomo takie rzeczy się zdarzają / jest real i nie wszystko można upilnować

Obrońcy nie życzę nic

Atakującemu życzę lepszych lotów, trening czyni mistrza, troszkę się poduczysz i będzie ok. Sojusz pomoże w odbudowie :P

Obrońcy życzę kolejnych agresorów, którzy chcą się uczyć na własnych błędach.

A wszystkim bardziej luzackiego podejścia do tej gry, bez spiny i bezsensownej polemiki na niskim poziomie.

• Każdemu może się zdarzyć :D:D bez tragedii straty , szybko odrobisz. Atakujący odbudowy , obrońcy graty.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• gratulacje sprytu obrońcy , tak , atakier był pewny siebie bo nie spodziewał sie przyrosy 300 pozycji w ciągu paru godzin i poleciał z tel czego kretynek nie powinien robić :), Ktoś nieźle Majtka dopushował , to cyferki i bedzie git.

• Ktoś nieźle Majtka dopushował , to cyferki i bedzie git.

Bez pomocy osób trzecich da się radę.

Wystarczy uzbierać trochę paczek, trochę dopalaczy lub znaleźć anty na ekspedycjach.( sam mam tego sporo i trzymam bo jeść nie woła - wykorzystam jak będą potrzebne).

Można także wydać PLN ale każdy wydaje na jakieś hobby -- nie wnikam.

Kilka dni temu promocja na anty była 100% , potem na paczki 30%

Kilka złoty i rośniesz w staksach ekspresowo.

atakier był pewny siebie bo nie spodziewał sie przyrosy 300 pozycji w ciągu paru godzin

Taki przyrost można osiągnąć w kilka min a nawet sek.

Przyrost w kilka godzin to raczej można zauważyć tak samo jak aktywność obrońcy.

Więc jeszcze raz życzę atakującemu treningu w lataniu, może na początek dużo mniejszą flotą

• Sony. Ano można, można, tak jak fox napisał. Bez pln, czy z, ale można. To atakujący, któremu szo, nie zweryfikował przed dolotem zasieków i pupa zbita. Dla obrońcy gratulacje za spryt i tę odrobinkę adrenalinki, jak szykował zasadzkę mając w prawym górnym rogu ten mrugający czerwony trójkąt ;))

• Zwłaszcza postawienie 7,5k GS w jeden dzień, m fox pomyśl zanim coś napiszesz :]

Jaki jeden dzień , ja tu piszę o minutkach i sekundach :P

Ja potrafię myśleć i liczyć :)

Teraz weź kalkulator bo jestem pewien że w pamięci nie dasz rady i licz.

Zobacz na foto ( SONY 600) to aparat a nie kalkulator :P więc masz obrazkowo a nie opisowo.

Poniżej masz wstawione do stoczni kilka stateczków. Ich pełną ilość można zakończyć za pomocą dopalaczy jeśli posiadasz lub za kilka anty.( wstawienie ich do stoczni trwa dłużej niż zakończenie produkcji)

7,5k GS przy tych stateczkach to pikuś , tak jak pisałem wcześniej da radę w kilka sek.

W zależności od poziomu gracza , badań poziomu stoczni itd. może to potrwać kilka min , kilka godzin to na spontanie bez wysiłku i bez spiny.

Spowolnienie ataku, nawet kilkukrotne , scanowanie przed atakiem i inne podstawy to jest coś czego zabrakło agresorowi. Nawet jakby wleciał z pozytywnym skutkiem to na powrocie można łatwo trafić.

surowce można trzymać w zakupionych paczkach, w badaniach , można też wysyłać kilka fs-ów z podzieloną flotą.

Można też wozić jak kiedyś Kajako na U1 (rekord miał chyba światowy w ilości deuteru na fs-sie).

Jeśli nawet ktoś twierdzi że obrońca został dofinansowany ( nie wnikam aczkolwiek to także trwało by w czasie ) to nie zmienia faktu że agresor musi się jeszcze nauczyć latania bo powinien to zauważyć.

Dostawa surowców z innego konta też czasowo trwa.

Nie ważne czy kupione za anty, czy dofinansowane od innego gracza czy uzbierane - ważne że wydane w odpowiednim momencie tak aby osiągnąć zysk .

https://www.fotosik.pl/zdjecie/19de9f1cb8d46c31