• Siema, jestem ciekaw, ile teraz warte jest bycie top 1, tj. ile kasy trzeba wrzucić, żeby godzinę po starcie mieć 24k pkt. Nie zazdroszczę, to tylko ciekawość ile wydają rekordziści na lepszy start :)
    Pozdrówka :)

edit: Pierwszy milion pkt po 5,5h od startu :E

• W ogóle jest tutaj jakieś życie czy ludzie mają swoje grupki i nie używają forum lub mają DC?

Na forum jest 1740 zarejestrowanych kont, więc jakieś życie jest :)

Dziękuje za informacje :) Natomiast widzę, że nie ma publicznego miejsca do dyskusji pomiędzy graczami na danym Uni. Tego szukałem :)
    Pozdrawiam!

• Panda

Kiedy ogame wroci do stanu rzeczy sprzed ładowania anty i pushowania sie na maxa oraz do tego aby nie mozna bylo sprzedawac sury na allegro?

Na ten moment ta gra nie ma wiekszego sensu, uni trwa tydzien a od tego co robi top1 i top2 to głowa boli, jak reszta ma sobie poradzic?

Chciałbym jako od administratora gry dowiedziec sie czy w celu poprawy jakosci gry oraz wykluczenia bledow gry ktore sa wykorzystywane przez graczy jak top 1 i top 2 oraz tych co kupuja sobie surowce na allegro sa prowadzone pewne dzialania aby na nastepnym uni wykluczyc takie rzeczy bo to jest chore.
    To co do tej pory wprowadziliscie z wysylaniem surowcow nadal nie wyklucza puszowania sie i sprzedawania sury.

Proszę więc o konkrety!

Pozdrawiam.

• Panda. Tobie nie odpowie bo sam nie wie czy są prowadzone jakieś działania :D

Jeśli masz podejrzenie to napisz ticketa, a jesli napiszesz to tam jest magiczna regółka z której sie dowiesz, że..... Nic się nie dowiesz :trollface:

Ogólnie w żołnierskich słowach:

GO I SGO NIC NIE WIEDZĄ O KUPOWANIU SUROWCÓW NA ALLEGRO

:D

• Powiem tak, kupiłem surkę od TOP1 na allegro żeby chwilę później jego kolega Lol%$# mi tą surkę zrabował. Zgłosiłem do GO, wiedząc że moje konto również może zostać zablokowane, oczywiście administracja olała temat. Żadnych konsekwencji. Przesłałem grom materiałów, włącznie ze screenami z ustalania ilości surki a minutę później screen z transportem. Nie ma sensu gra i tyle

• Powiem tak, kupiłem surkę od TOP1 na allegro żeby chwilę później jego kolega Lol%$# mi tą surkę zrabował. Zgłosiłem do GO, wiedząc że moje konto również może zostać zablokowane, oczywiście administracja olała temat. Żadnych konsekwencji. Przesłałem grom materiałów, włącznie ze screenami z ustalania ilości surki a minutę później screen z transportem. Nie ma sensu gra i tyle

takie rzeczy najlepiej zglaszac do billingu, oni sie nie bawia z handlowcami, nasz team nawet nie wiadomo czy moze banowac za handel surowcami

Konto z 1 postem na boardzie wysnuwające takie oskarżenia jest mało wiarygodne, z pewnością inaczej by to wyglądało gdybyś te rzekome screeny i tutaj wrzucił... ale pewnie nie wrzucisz co :D?

Ja ogólnie bez doffoootuuuff Ci nie wierzę :P

Czyli kupiłeś surke, straciłeś ją i nagle Ci nie pasuje handel? Nie dość, że jesteś hipokrytą, jesteś zawistny, to w dodatku jesteś głupi i nie potrafisz grać w ogame, gratulacje :D

• Powiem tak, kupiłem surkę od TOP1 na allegro żeby chwilę później jego kolega Lol%$# mi tą surkę zrabował. Zgłosiłem do GO,

... że co :) ? ktoś tu się chyba dobrze zaplatał we własne sznurowadła i woła pomocy, polecam klapki Kubota na przyszłość, lepiej pasują do białych skarpetek,

• Siemka, dopiero zalozylem konto i nie gralem od ok 4 lat. Szczerze mnie ciekawi, bez hejtu, czy ktos szacowal ile pieniedzy poszlo na top1? Z 4 lata temu osiagnalem top1 po ok 3 tygodniach i kupilem wtedy na starcie anty za 300zl, zdecydowanie najwiecej zlomowalem i online praktycznie non stop itp ale roznica pomiedzy top1-top5 nie byla bardzo duza. Na innym uni ok 2017 jakis znajomek byl top1 chyba od startu i byla mowa o 3tys pln i to byla na pewno najwieksza dota na uni. Ale nawet za te 3tys to bylo bardzo daleko od 600mln pkt w 2tyg.. To musi byc chyba jakis rekord?? Ktos to potrafi oszacowac?? I moze ktos kto gra w ogame na uni w innych krajach moze ocenic czy u nas jest najbardziej kosmiczna dota na top1 czy w innych wersjach jezykowych jest podobnie.

Aha a za zamkniecie starego forum ogame na ktorym mialem konto z rokiem rejestracji 2005 osoba odpowiedzialna pojdzie do piekla ;p

Edit: Szybkie spojrzenie na najnowsze english uni pokazuje, ze Polska to jest jednak Mistrz Polski ;p

I bardzo sie dziwie, ze podejrzewacie gracza top1 o sprzedawanie surki na allegro, co to za interes zaladowac z 10tys++ w anty i sprzedac pare paczek surki po 30zl

• I bardzo sie dziwie, ze podejrzewacie gracza top1 o sprzedawanie surki na allegro, co to za interes zaladowac z 10tys++ w anty i sprzedac pare paczek surki po 30zl

Taki że tnie na tych paczkach, paczka za 30 zł nie kosztuje go anty warte 30zł tylko dużo mniej :D Nadwyżkę wrzuca w eko i interes się kręci

• Zastanawiam się czy to OGame schodzi na psy czy ludzie , którzy w to grają. Nie macie o czym dyskutować tyle ile ktoś wydał ? Z żonami też rozmawiacie w sobotnie wieczory ile sąsiad zarabia ? Ma i chce to niech wydaje , z głodu zapewne nie umiera... A Ty ile wypiłeś w weekend ? Padł rekord ? Jak można pić i przewalać hajs w alkohol , który szkodzi zdrowiu ? I jeszcze później wyrabiać rzeczy , których możemy żałować do końca życia ? :) Jeden wydaje na grę , drugi na alko , trzeci pójdzie do opery a czwarty zrobi wszystko razem :P akurat angielskie słabo wygląda. Są zagraniczne serwery , gdzie zdąża się , że to my mając 600kk pkt blado przy nich wyglądamy ;)